morganna'nın çeyizi =)

teşekkür edeim gizcim gelicek en kısa zamanda daha bir sürü ciciler var =)

güle güle kullan hepsini tatlımm

su moulinexi hiç denedin mi? pratik oluyomu?

rende faalan yapıo galba dimi? ben rende özürlüyümde almayı dusunuyorum bunu :44:

güle güle kullan hepsini tatlımm

su moulinexi hiç denedin mi? pratik oluyomu?

rende faalan yapıo galba dimi? ben rende özürlüyümde almayı dusunuyorum bunu :44:

amin cnm inş.bi arkadasım kullanıyo çok memnun bende rende özürlüyüm o yüzden aldım

kadiköyde mağazası var ve siteside güvenilir canım sonuçta mağazaların sitesi markafoniden daha çok güvenilirdir hattaha

bu arada markafonide indirimde no place like home kampanyasında

sağol canım evet bende buldum kadıköyde varmış ama bana çok uzak,artık nişanlım askerden dönünce onunla giderim nasipse.yanında erkek olacak ki aldıklarını taşısın,hatta mümkünse o alsın di mi

bu arada markafonide gördüm de pek seçenek yoktu,kafamda bi kaç şey varda onlara rastlamadım,çok sağol canım yine de

cnm markafoniye hepsinin geldiigi kampanya oluyo benimde alcagım bi kaç bişi var bekliyorum bayadır bu aralar gelir sanırım sana haber vericem ben.çok daha hesaplı oluyo benim 2 kişilk kahvaltı takımını da sevgilim aldı

rabbim aldıklarını kullanmayıda nasip etsin

Son düzenleme:

ayy alsınlar valla herşeyi biz mi alacağız gerçi ben mutfağı tamamladım ama dayanamıyorum ya,bi de bu seri çok hoşuma gitti,yedekleyeyim bi kaç şeyi nolcak di mi? mutfağın neresine nasıl sığdırcam bilmiorum,anneme kızardım eskiden,tabak-çanak delisidir,bende ona çektim yaşım geldikçegenler napalım

güle güle sağlıkla mutlulukla kullan inşallah hepsini
ayrıca sosluk mu sütlük mü işte o şeye bayıldımm, ne tatlı şey o :) nereden aldığını hatırlar mısın sorsam

amin cnm inş.bi arkadasım kullanıyo çok memnun bende rende özürlüyüm o yüzden aldım
aa teyzem de almak istiyodu da emin olamıyodu, ona da söyliyeyim bari, madem kullanan memnunmuş

hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşaAllah tatlım

bu arada ilk ekledğin o şirin tepsini nerden aldın bayıldımmmmmmm

amin cnm inş.hangisini soruyosun inekli olanmı oysa eger mudo dan aldım cnm

Rabbim sevdiğinle kullanabilmeyi nasip etsin..
Güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…