Güle güle kullan tatlım çeyizlerini.
ayyy şu süt pişirme şeyi mi inekli olan çok güzel yaa bayıldımm
bide rende makinasına da bayıldım güle güle kullan
güle güle kullan hepsini tatlımm
su moulinexi hiç denedin mi? pratik oluyomu?
rende faalan yapıo galba dimi? ben rende özürlüyümde almayı dusunuyorum bunu :44:
canım benim herşeyine bayıldım güle güle kullan inş.bende bu akşam porlanddan o tepsiyi almak üzereydim wazgeçtim:))kaya ile maya:)nişanlım askerden gelsin ona setini aldırıcam:95: hep ben aldım o daha hiçbirşey almadı..bari onu alıversin dimi:)))hem özel bi anısı olsun.aa bide şeyi sorucaktım:günlük yemek takımını aynısının kahvaltı takımıda war demişsin yaa o ne marka öğrenebiirmiyimm:78:
rende yi bende aldım canım denemek için açtım bilee:)süperbir alettçok pratik ve hiç yer kaplamıyorr..izmirdeyim ben şanal diye bir mağaza war ordan aldım indirimde şu an çünküü:79:
teşekkür ederim cnm inş.bende takımını istiyorum kaya ile mayanın ama pahalı geldi biraz bende kediilileri aldırmıstım iyi oluyo arada katkıları olsun porselenin markası güral cnm kütahyadan fabrikasından almıstım
süpermiş ozaman iyiki almısım:)ben hiç açıp bakmadım ama kullananlar iyi dedi diye almıstım:)
ben hiçgüralda böle güzel model görmemiştim:))zaten bulamamda normal mağazalarda olmuyor o fabrikada satılanlaarayrıca luyano larda çok güzell tepsilerimiz aynı mesela:)sen hep mutfak almışsın bende hep yatak odası aldım..çok eksiğim olmasına rağmen halaa yatak odası alıyorum ..
allah tamamına erdirsin,iyi günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
Çok güzeller hepsi,güle güle kullan :)
Sende benim gibisin,bende yavaş yavaş yapıyorum çeyizimi:) Bizde 2013 gibi düşünüyoruz,şubatta sözüm var :)
Şu markafonideki Verda çatal bıçak için ne düşünüyosunuz kızlar ? Bir ara Ebru Şallı tanıtımdaydı o markanın. İyi midir,kullanışlı mıdır?
Çünkü fiyatı çok iyi,hisarda 1000 tl falan sitesinden baktım.Karacanın da 600 lira. Yemek takımımı Karaca domino serisinden aldım ne yapsam,bu Verda ları alsam mı ? Karaca mı Hisar mı çok kararsızım bu konuda :)
Çok güzeller hepsi,güle güle kullan :)
Sende benim gibisin,bende yavaş yavaş yapıyorum çeyizimi:) Bizde 2013 gibi düşünüyoruz,şubatta sözüm var :)
Şu markafonideki Verda çatal bıçak için ne düşünüyosunuz kızlar ? Bir ara Ebru Şallı tanıtımdaydı o markanın. İyi midir,kullanışlı mıdır?
Çünkü fiyatı çok iyi,hisarda 1000 tl falan sitesinden baktım.Karacanın da 600 lira. Yemek takımımı Karaca domino serisinden aldım ne yapsam,bu Verda ları alsam mı ? Karaca mı Hisar mı çok kararsızım bu konuda :)
Bu arada almak için acele etmiyim ben olmadı sayfa açıp sorarım,nasılsa markafoniye yine girer :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?