Morgannam herşeyin çok çok güzel. Senin zevkini fazlasıyla beğeniyorum zaten
Ama ama ama son zamanlara damgasını vuran en güzel şey de yastıkların. Kaya&Maya gibiÇok sevdimmmm, bende istiyorummmmm:78:
canım biev den aldıgın inekli caydanlıkta zil var mı resimdeki gibi boynunda?
ben alalı 2 ay falan oldu benimkinde yok :26: bunlar sonradan mı cıktı baska yerden mi aldın acaba :26:
herşeyine zevkle ve çok beğenerek baktım maşallah diyelim nazar değmesin
güle güle kullan canm bişey sorcam o inekli çaydanlık dediğin sadece altı var dimi üstünü neyle yapıcaz yoksa su kaynatmayamı yarıyor biraz cahilim galiba
teşekkür ederim canım daha iyileri sana olsunevet canım sadece altı var üstünede porselen demlik koyucam öyle kullanmayı düşünüyorum
çok güzel gözüküyor bende sürekli bişeyler beğeniyorum aklım kalmasın alıyım diyorum annem hemen vazgeçiriyo sağolsun ilerde ya küçük mutfağın olursa napcan diye hevesimi kaçırıyo:26: sonra burda senin gibi güzel şeyler alanların topiklerine bakınca tekrar hevesleniyorum
benim annemde aynı şeyleri söylüyo canım ama içimde kalcagına koyacak yer bulurum elbet diyorumhoşuma giidiyo çeyiz alışverişi yapmak istedgm şeyleri almak
ahh hiç sorma bende çok zevk alıyorum bi ara nevresimlere takmıştım kafayı şimdi mutfak ürünlerine geçtim işin kötüsü evin içindede koycak yerimiz kısıtlı nişanlıyım ama düğünede en az bi sene var sende varmı söz nişan bişeyler düğün ne zaman
yok canım erkek arkadasımın okulu uzadıgı için yapamadık (babam okulunu bitirip işe girmeden vermez)bu sene bitmiş ve işe girmiş olacaktı işini buldu aslında ama okul bitmedi inş yaza bişeyler düşünüyoruz kısmetse.koyacak yer yoksa çok sıkıntı canım evlenince devam edersin sende
hayırlısı inş canm zaman çok çabuk geçiyo valla benimkide askerde şimdi 2 ay oldu gideli bu çeyiz işine sardırdım hemde kafamı dağıtmış oyalanmış oluyorum
aynen ya zaman çok ççabuk geçiyo bakalım =) uzun dönemmi gitti canım kısa dönemmi?? bende daa beklicem
kısa döneme göre ayarladık herşeyimizi kısmet uzun dönem çıktı asteğmen olarak 12 ay
teşekkür ederimm bitanemmbende çok begendim o yastıkları indirimden almıstım ve tanesi 5 liraydı kaya ve mayayla seri olsun demiştim yorganını arıyorum şimdide
evet canım zili var kaynayınca ötüyo denedimbende 2 ay falan oldu dene istersen canım bi yada farklı bi modeliimi acaba 85 almıstım ben
85 e çok iyi almıssın... ben 90 a aldım ykm den :44: sen nerden aldın
zili yok ama benimkide ötüyo kaynayınca zili olsaymıs dudugu var daha dogrusu agzında deligi var ordan ses cıkarıyobenimki niye zilsiz yaaa
çeyizlerine bayıldım. süperlerr hepsii.. tam benim zevkim..mutluluklar..:)
Eki Görüntüle 271307
bu işte canım aynısı benimkinin rengi siyah-beyaz sadece
gordugun gbi boynunda zili yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?