morganna'nın çeyizi =)

Morgannam herşeyin çok çok güzel. Senin zevkini fazlasıyla beğeniyorum zaten

Ama ama ama son zamanlara damgasını vuran en güzel şey de yastıkların. Kaya&Maya gibi Çok sevdimmmm, bende istiyorummmmm:78:

teşekkür ederimm bitanemm bende çok begendim o yastıkları indirimden almıstım ve tanesi 5 liraydı kaya ve mayayla seri olsun demiştim yorganını arıyorum şimdide

canım biev den aldıgın inekli caydanlıkta zil var mı resimdeki gibi boynunda?

ben alalı 2 ay falan oldu benimkinde yok :26: bunlar sonradan mı cıktı baska yerden mi aldın acaba :26:

evet canım zili var kaynayınca ötüyo denedim bende 2 ay falan oldu dene istersen canım bi yada farklı bi modeliimi acaba 85 almıstım ben

herşeyine zevkle ve çok beğenerek baktım maşallah diyelim nazar değmesin
güle güle kullan canm bişey sorcam o inekli çaydanlık dediğin sadece altı var dimi üstünü neyle yapıcaz yoksa su kaynatmayamı yarıyor biraz cahilim galiba

teşekkür ederim canım daha iyileri sana olsun evet canım sadece altı var üstünede porselen demlik koyucam öyle kullanmayı düşünüyorum

teşekkür ederim canım daha iyileri sana olsun evet canım sadece altı var üstünede porselen demlik koyucam öyle kullanmayı düşünüyorum

çok güzel gözüküyor bende sürekli bişeyler beğeniyorum aklım kalmasın alıyım diyorum annem hemen vazgeçiriyo sağolsun ilerde ya küçük mutfağın olursa napcan diye hevesimi kaçırıyo:26: sonra burda senin gibi güzel şeyler alanların topiklerine bakınca tekrar hevesleniyorum

benim annemde aynı şeyleri söylüyo canım ama içimde kalcagına koyacak yer bulurum elbet diyorum hoşuma giidiyo çeyiz alışverişi yapmak istedgm şeyleri almak

benim annemde aynı şeyleri söylüyo canım ama içimde kalcagına koyacak yer bulurum elbet diyorum hoşuma giidiyo çeyiz alışverişi yapmak istedgm şeyleri almak

ahh hiç sorma bende çok zevk alıyorum bi ara nevresimlere takmıştım kafayı şimdi mutfak ürünlerine geçtim işin kötüsü evin içindede koycak yerimiz kısıtlı nişanlıyım ama düğünede en az bi sene var sende varmı söz nişan bişeyler düğün ne zaman

yok canım erkek arkadasımın okulu uzadıgı için yapamadık (babam okulunu bitirip işe girmeden vermez) bu sene bitmiş ve işe girmiş olacaktı işini buldu aslında ama okul bitmedi inş yaza bişeyler düşünüyoruz kısmetse.koyacak yer yoksa çok sıkıntı canım evlenince devam edersin sende

hayırlısı inş canm zaman çok çabuk geçiyo valla benimkide askerde şimdi 2 ay oldu gideli bu çeyiz işine sardırdım hemde kafamı dağıtmış oyalanmış oluyorum

hayırlısı inş canm zaman çok çabuk geçiyo valla benimkide askerde şimdi 2 ay oldu gideli bu çeyiz işine sardırdım hemde kafamı dağıtmış oyalanmış oluyorum

aynen ya zaman çok ççabuk geçiyo bakalım =) uzun dönemmi gitti canım kısa dönemmi?? bende daa beklicem

85 e çok iyi almıssın... ben 90 a aldım ykm den :44: sen nerden aldın

zili yok ama benimkide ötüyo kaynayınca zili olsaymıs dudugu var daha dogrusu agzında deligi var ordan ses cıkarıyo benimki niye zilsiz yaaa

carrefourdaki hisardan aldım canım seninkisinin resmini atsana bi canım bunun bildigim kadarıyla başka bi modeli yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…