morganna'nın çeyizi =)

canım yaa maşallah yine çok güsel şeyler almışsın kahve keyfi olayınıza bittim hele osmanlı sofrası hee.güle güle kullan canım hepsini

canım yaa maşallah yine çok güsel şeyler almışsın kahve keyfi olayınıza bittim hele osmanlı sofrası hee.güle güle kullan canım hepsini

teşekkür ederim canımmmm muhteşem yüzyıldan esinlendik çok severiz ikimizde kahve içmeyide iki kişilik düşünüyoduk bi baktık bu takım hemen aldım
amin cnm inşaallaahh kullanmayı nasip eder Allah

zara home dan almıs canım bende ilk defa gördüm bu tarz bişi çok begendim normalde daha güzel duruyo aşık oldum resmen

bende çokı beğednm tatlm zara grubunda çalıştığım için indirimimde var benm ne kdra almıs acaba b ilgin varmı?
gerçi yeteri kadar nevresimim var ama aklımda bulunsn

bende çokı beğednm tatlm zara grubunda çalıştığım için indirimimde var benm ne kdra almıs acaba b ilgin varmı?
gerçi yeteri kadar nevresimim var ama aklımda bulunsn

ankarada zara home un varlıgından haberim yoktu gidicem bu hafta inş.battaniyeler bakmaya

fiyatlarını söylemedi hediye ettigi için ama gittigimde bakıcam zara home siteside var aslında ordan bakabiliriz onlarda çalışan indirimiyle almstır canım kardeşide orda çalışyo

oyy bayıldım ama ben :)
benim paşam her sabah ballı süt içer eve almam lazım bir tane. Nerden aldın tatlım?
afiyetle kullan..

canım saklama kapları ve bardak tupperwaremi

bide süt sürahisimi en altaki onu nereden aldın güle güle kullan

evet canım tupperware.süt sürahisi buket home diye bi magazadan aldım canım üzerinde calf & half yazıyo netten bulunabilir belki

Son düzenleme:
evet canım tupperware.süt sürahisi buket home diye bi magazadan aldım canım üzerinde calf & half yazıyo netten bulunabilir belki

tuperware bu ürünleri satıştan kalkmıştıı sanırsam sen buket homedenmi buldun zebra serisi var şu sıralar ama pahalı biraz nereden aldın saklama kaplarını canım

tuperware bu ürünleri satıştan kalkmıştıı sanırsam sen buket homedenmi buldun zebra serisi var şu sıralar ama pahalı biraz nereden aldın saklama kaplarını canım

canım danışmanlıgını yapıyorum ben tupper ın danısman bi arkadastan aldım türkkiyem set diye bi modeli var onun karşılıgnda.satışı yok bunların şimdi akvaryum desenli su set var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…