çok kafama takmıyordum ama gördükçe moralim bozuluyor kızlar
bacaklarımda yaklaşık dize kadar gelen eski yara izlerinin oluşturduğu morluklar var,
bu morluklar da yazın kedime pire bulaşmıştı,ayak ucumda yattığı için bacaklarımı hep pire yemişti yazın.
ve ben akıllısı çok kaşıdım hep yara oldu kaşıdıkça kanadı falan ( biliyorum çok iğrenç ama hata bende çok uğraştım çok kaşıdım )
yazdan kalma pire ısırıkları hatıra olarak bende durmaya devam ediyor.
bunlardan nasıl kurtulabilirim çok kötü gözüküyor ya benek benek morluklar, kızarıklıklar
merhem,krem vb. önerileriniz var mı yoksa ömür boyu kalacaklar mı bende
geçer diye takmıyordum ama aylar geçti hala duruyorlar
çok cazip bir konu değil ama umarım cevap yazarsınız bana
Ben de de sivrisinek ısırıkları yüzünden olan o küçük çirkin yaralardan vardı. 60 küsür tane, kaşıyıp yara yapmıştım izi kalmıştı. Önce kükürtlü sabunla yıkayıp temizledim, tabi doktor önerisiyle. Yaralar kaybolup izleri ve sert deri kaldığında da banyo taşıyla keseledim. Kayboldu çoğu.
Ben de de sivrisinek ısırıkları yüzünden olan o küçük çirkin yaralardan vardı. 60 küsür tane, kaşıyıp yara yapmıştım izi kalmıştı. Önce kükürtlü sabunla yıkayıp temizledim, tabi doktor önerisiyle. Yaralar kaybolup izleri ve sert deri kaldığında da banyo taşıyla keseledim. Kayboldu çoğu.
Önce bildiğimiz sivrisinek ısırığıydı, geçmediler böyle küçük pembemsi noktalar olarak kaldılar doğum lekesi misali. Sonra ben oraları kaşıdım :)) yara oldu o yüzden kabuklandı.