Morphy Richards

eladem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10
0
86
Arkadaşlar ütümü ve süpürgemi morphyricards dan aldım.ama şimdi kafam karıştı.kullanan varmı aranızda yada duyan??? nasıl sizce?

Arkadaşlar ütümü ve süpürgemi morphyricards dan aldım.ama şimdi kafam karıştı.kullanan varmı aranızda yada duyan??? nasıl sizce?

Canım duydum ama birkaç ay önce tesadüfi olarak gördüm ne bu marka dediğim marka oldu.yanlış hatırlamıyorsam realde görmüştüm.
Fiyatlı da ama kullananı hiç duymadım.hangi ülkenin ki?

Canım bende hiç duymamıştım.:)Evkurdan çeyiz için bişiler alırken.bunu gösterdiler.ıngiltere nin 72 yıllık markasıymış 2007den beri Türkiye deymiş.ömür boyu kullanm garantisi falan var ama yinede acaba diorum işte.

Canım valla 72 yıllık geçmişi varsa bayağı iyi gibi görünüyor.kaça aldın acaba? Sen bir araştır canım,hepsiburada ya bakar mısın yanılmıyorsam orda da satılıyor ordan yorumlara bak sen.araştır iyice.içine sinmezse başka bir ürünle değişim imkanın olur mu ki?

300 e aldım yanlış hatırlamıysm.hepsiburadaya baktım şimdi 1 yorum var.çokda memnun.bakalım artık hayırlısı canım.çok saol:)

arkadaşlar bende morphy richards 71040 performair anti alerjik süpürge aldım dyson kalitesinde olduğunu söylediler ama daha kullanmadım tabi çeyizde bekliyor umarım anlatılanlar kadar iyidir fiyatı 630dan 565 e düşmüştü dyson kdr fiyatlı deil yani ama hepa teknolojisi yani hem torbasız hem susuz ömürlük bir filtreyle çalışıormuş bu ömürlük olayı bana pek inandırcı gelmesede ingiltere alerji laboratuar onaylı olması servis ağının ücretsiz kargoyla hizmet vermesi beko_arçalik servisleriylede anlaşmalı olmaları ve 12metreye uzayan silikon kırılmaz çatlamaz yumuşacık hortumu (ki benim gibi hırpalamayı çok iyi beceren bi insan için nimet) koltuğu döverek temizleyen aparatları bu dövme kısmıda beni güldürdü ama yerleşmiş tozu kaldıran dönen bi fırçası var aparatın içinde işlevsel birşey yani beni cezbetti ve adını,kullananı duymamama rağmen aldım.. umarım pişman olmam

eğer kullananlar varsa ve yorum yazarlarsa çok sevinirim çünkü iyi yada kötü 1-2 yorum bulabildim nette

kızlar süpürgem geldi ve denedik gerçekten müthiş çekim gücü harika anneme fakirin en ii çekiş gücü olan 1800 wattlık bi süpürgesini almıştık 1senedir kullanıo ama benimkini görünce bu daha iiymiş dedi o ki kolay kolay beğenmez ama bayıldı şiddetle tawsiye ediorum makine süper koltuğun bi kısmını çektik sanki aylardır süpürülmemiş gibi çekiğimiz kısım parladı ve içini açıp baktığımızda çektiği toza inanamadık gerçektn güsel bi makine umarım güselliği uzun yıllar bozulmaz

canım ben kırmızı küçük ev eşyaları istediğim için ama kırmızı tonlarını beğenmediğim için alamıyordum murphy richards'ın kırmızı kettle'ı hem şekil hem de renk olarak inanılmaz farklı ve hoş geldi aynı şekilde ekmek kızartma makinasının sadece kenarının kırmızı diğer bölümlerinin gri olması çok hoşuma gitti böylece boshdan vazgeçip tercih ettim. henüz kullanmadım ama ben elektroniğin şans olduguna inanıyorum. bir arkadaşım ütüzüne kadar sinbo almıştı gayet memnundu umarım görünüşü kadar kalitesi de iyi çıkar.mesaj sayım yüzünden resim ekleyemiyorum ama özellikle düdüklü kettle'ı ve tost makinası tavsiyemdirr

morphy richards elektrikli süpürgelerinizden memnun musunuz,bende alacağım ama çok kararsız kaldım,yardımcı olursanız sevinirim

morphy richards elektrikli süpürgelerinizden memnun musunuz,bende alacağım ama çok kararsız kaldım,yardımcı olursanız sevinirim

Bende çok büyük kararsızlıkla aldım satıcı kız çok güzel anlattı umarım iyidir.Uzun zamandır kulananlar yorum yaparsa çok sevineceğim.

canım sen hangi modelini kullanıyorsun?

medimarkette indirimde şuan kızda baya iyi anlattı ama marka tanıdık olmadıgı için tereddüt ettim ama galiba almalıyım ama hangi modelini ???

bence ilki daha iyi gibi.. ama philips'e de bak derim.. ben philips almayı düşünüyorumm.. kk'da çok güzel yorumlar okudum..

morphy richards kettle almak istiyorum aslında...nasıldır bilemiyorum..çevremde de kullanan yok..kullanan bilen duyan var mı acaba

evet philips alıcaktım zaten ama bu makineler media merkette indirime girmiş baya da övdü satıcı bayan.philipsin fiyatları da cok yüksek.bi karar verebilseydim

ben kesinlikle önermiyorum kızlar. bi tost makınası aldım 1 ay oldu bozuldu garantıye goturdum. yaptık dedıler ama at çöpe o derecede. boşa verdim o kadar parayı. 1 aylık makına baksan 10 senelık gıbı duruyo suanda :26:

ben kesinlikle önermiyorum kızlar. bi tost makınası aldım 1 ay oldu bozuldu garantıye goturdum. yaptık dedıler ama at çöpe o derecede. boşa verdim o kadar parayı. 1 aylık makına baksan 10 senelık gıbı duruyo suanda :26:

5 ay önce aldım Morphy Richards anti allergy çok memnunum. Şu ana kadar hiç bir sıkıntı çıkarmadı emiş gücü çok iyi, filtresi yıkanabilmesi iyi bir özelliği. İlk kullanmaya başladığımda çıkardığı ses çok fazla gelmişti bana ama şimdi fazla gelmiyor. Tavsiye ediyorum.

merhaba bende morphy richards markasını araştırırken sizin yazınıza rastladım ama şuanda memnunmusunuz o markadar tavsiye dermisiniz

merhaba bende morphy richards markasını araştırırken sizin yazınıza rastladım ama şuanda memnunmusunuz o markadar tavsiye dermisiniz

ona paranı verene kadar bi dyson al bence daha iyi canım.. dyson'da zaman geçse de çekim gücü hiç azalmıyor diyorlar... yine nilfisk de öyleymiş...

merhaba bende bu Morphy Richards Performair Anti Alerji Toz Torbasız 2000 Watt Elektrikli Süpürge (71040EE) - Ev Elektroniği - süpürgesi birde dik olanından almak istiyorum ama bulamıyorum istanbul avrupa yakasında nerelerde hangi mağazalarda bulabilirim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…