moskova ve sevgilim:(

hsyncns

sabır...
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
126
0
46
Bursa
öncelikle herkese iyi geceler, kızlar benim 4 yıllık bir ilişkim var.4 ay önce erkek arkadaşım çalışmak için moskovaya gitti ( gitme sebebi çalışıp evliliğimiz için para biriktirme) ben gitmesini pek istemesemde mecburen tamam dedim. Gel gelelim ki benim şu kıskançlık krizlerim olmasa... olan bana oluyor kendimi üzüyorum, yıpratıyorum. Malum moskova gece hayatı, rus kızları vs. ile pek meşhhurdur. Benimde korkum bu işte beni aldatması oysa adam 2 hafta da bir tatil yapabiliyor oda 1 gün. Biliyorum güven meselesi bu aslında sevgilime güveniyorum ve bugüne kadar bi yanlışını görmedim ama ya yaparsa diyorum yani onu biriyle gözümde canlandırıyorum da offf:47: Belki bazılarınız yapan her türlü yapar türkiye rusya farkezmet der ama kızlar moskova yaa moskova herkes bilir fuhuş şehri:43::43:

Moskova bir fuhuş şehir değildir yalnız onu düzeltelim bir önce, Moskova Rusyanın başkentidir ve kültürel olarakta iş imkanları olarakta gelişmiş bir kenttir, Türk erkeklerinin Ruslara olan düşkünlüğü konusunda haklısınız belki ama yapılabilecek birşey yok, gerçekten yapan heryerde yapar.

Türk kadınlarının aklına soktular Rus kızları ahlaksızdır diye, Rusya denilince aklımıza
ilk cinsellik gelir oldu. Hiçte öyle değil aslında, tanıyınca sıkı dost olabileceğiniz
gerçekten ahlaklı bir çok Rus kızı var.
Eğer erkek arkadışınız niyeti bozacak olursa sizi her yer ve zamanda aldatır.
Hani derler ya 'hırsıza kapı olmaz 'diye. Siz gönlünüzü ferah tutun, eğer sizi gerçekten
seviyorsa aldatmaz. Yok benim şüphelerim var diyorsanız, güvenmediğiniz bir erkeği
hayatınızda hiç tutmayın derim.

sıze sımdı bu konu hakkın da nasıl tesellı verebılırım bılmıyorum ama ,

sevgılınıze guvenın bu kıskanclıkları bırakın dıye yalan bı tesellı veremem cunku

sızın durumunuz da olsam ben de aynı duyguları hıssederdım emınım .

Türk erkeklerinin Ruslara olan düşkünlüğüne hıc degınıp de

morelınızı ıyıce bozmak ıstemıyorum .neyse ben daha fazla

konusmıyım en ıyısı :) Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
heryerde kadın var moskovada burda baska sehirde farketmez zaten aldatan adama kadın olsun yeter yani moskovada olması farketmez yeterki kisiligi saglam olsun ehh kisiligi saglam degilsede zaten kaybedecek ne varki sizin icin..

Sevgililer eşler vs başka bir şehire yada ülkeye gittiklerinde ilk akla gelen bizi aldatıcakları olur...
Ne kadar güvenirsek güvenelim hep acaba diyoruz ya aldatırsa diyoruz...
Bu içsel duygusal bir şey...
Halbuki içinde varsa seninle aynı şehirdede yapar yanındada yapar...
Sonuçta her yer insan...
Her yerde kadın var...
Önemli olan karakter meselesi...

geçen gün yemek yerken yan masamdaki çocuk: abi diskoya giriş bile 100 euro , moskovayı seçerek hata yapmışız 4 günde bi b.k yiyemeden döndük diye arkadaşına dert yanıyordu :))

rus kızlarına böyle yapıştırmalar yapılması canımı çok acıtıyor.
tanıdığım bir çok türkten daha namuslu rus arkadaşlarım oldu benim!!

rus kızlarına böyle yapıştırmalar yapılması canımı çok acıtıyor.
tanıdığım bir çok türkten daha namuslu rus arkadaşlarım oldu benim!!

Namusu ırklara ülkelere ayırmak çok yanlış ki zaten...
Ar namus insanın içinde olan bir şeydir.

Son düzenleme:
ister moskova ister dubai aldatan zaten aldatır ki bana kalırsa aldatmayı düşünmek bile aldatma! sizi gerçekten seviyorsa zaten içi rahat eder bir şey yapmaz.

Erkek arkadaşıma güveniyorum dememelisin bana kalırsa
Türk erkeklerinin rus hatun merakı meşhurken :ssz:
Hele ki paralıysa erkek arkadaşınız

Firsatsizlik sadakat demek degildir diye bir soz duymustum,cok dogru bence.Evet insanin aklina hemen en kotu ihtimaller geliyor,ama soyle birsey var,sen bu insanla evlilik plani yapiyorsun. Eger seni aldatacak karakterde biriyse birak bu sizin icin bi test olsun,varsa boyle birsey ortaya ciksin. Yapsa nerden bilicem diyebilirsin,ama ben ilahi adalete guvenirim,illaki ortaya cikar ve ya yaptiginin acisi bir sekilde erkek arkadasindan cikar. Rus kizlari guzel olabilir,ama aldatma dusuncesi olan biri turkiyede de istese bir gece senden habersiz bara gider yine aldatacak guzel bi kiz bulur :) bu yuzden sevgiline guven,sevginize guven..icini ferah tut, endiselensen de birsey degismiyor inan.

Moskova fuhuş şehri diyemeyiz çünkü ülkemizde de fuhuş yapılıyo., namusa gelmiş birde konu şöyle bi durum var namus bizde olan bi kavram...onlarda yok demek hakaret içermiyo bana göre, çünkü tamamen kültürel bi durum bu...bazı konularda bizden çok daha rahat oldukları hayatın bi gerçeği...ayrıca aldatan burda da kadın bulur diyenlere pek katılmıyorum... burda daha zor ilerliyo bazı şeyler...en azından sıradan kendi halinde bi erkek çok dikkat çekmez burda...kendi niyeti baya bozarsa başka tabi...orda bi an şeytana uyup gecelik başlayan bi ilişki aşka da dönüşebilir....burda gecelik ilişki yaşanılan kadınlarla kimse aşk meşk düşünmez çünkü ne oldukları bellidir...ama orda bunlar doğal karşılandığı için namussuzlar diyemiyceğimiz gibi erkeklerde demiyo zaten..velhasıl 4 sene bi arkadaşlık için oldukça uzun bi zaman hayırlı işleri uzatmamak gerekir...kısa süreli bi işse anlayış göstericeksiniz mecburen..

sıze sımdı bu konu hakkın da nasıl tesellı verebılırım bılmıyorum ama ,

sevgılınıze guvenın bu kıskanclıkları bırakın dıye yalan bı tesellı veremem cunku

sızın durumunuz da olsam ben de aynı duyguları hıssederdım emınım .

Türk erkeklerinin Ruslara olan düşkünlüğüne hıc degınıp de

morelınızı ıyıce bozmak ıstemıyorum .neyse ben daha fazla

konusmıyım en ıyısı :) Allah yardımcınız olsun

eminim ki rus kızlara olan hayranlık sevgilimde de var geçenlerde bana rus kızlarının hakikaten çok güzel, bebek gibi olduğundan bahsediyor.deliriyorummmm napayım bende italyaya mı gideyim yani:25:

Moskova fuhuş şehri diyemeyiz çünkü ülkemizde de fuhuş yapılıyo., namusa gelmiş birde konu şöyle bi durum var namus bizde olan bi kavram...onlarda yok demek hakaret içermiyo bana göre, çünkü tamamen kültürel bi durum bu...bazı konularda bizden çok daha rahat oldukları hayatın bi gerçeği...ayrıca aldatan burda da kadın bulur diyenlere pek katılmıyorum... burda daha zor ilerliyo bazı şeyler...en azından sıradan kendi halinde bi erkek çok dikkat çekmez burda...kendi niyeti baya bozarsa başka tabi...orda bi an şeytana uyup gecelik başlayan bi ilişki aşka da dönüşebilir....burda gecelik ilişki yaşanılan kadınlarla kimse aşk meşk düşünmez çünkü ne oldukları bellidir...ama orda bunlar doğal karşılandığı için namussuzlar diyemiyceğimiz gibi erkeklerde demiyo zaten..velhasıl 4 sene bi arkadaşlık için oldukça uzun bi zaman hayırlı işleri uzatmamak gerekir...kısa süreli bi işse anlayış göstericeksiniz mecburen..

iyice korkum desem yeridir ya keşke gitmesine izin vermeseydim:( birde eylül de gelebilirim diyor fakat sonra tekrar gidebilirim demeye başladı hiç istmiyorum ben gitmesini bunu ona tatlı dille nasıl anlatabilirim acaba?

kıskançlıkla kendini kemirme... bütün arkadaşların dediği gibi aldatmak isteyen erkek her yerde (hatta yanında sen varken bile) aldatır.

öncelikle herkese iyi geceler, kızlar benim 4 yıllık bir ilişkim var.4 ay önce erkek arkadaşım çalışmak için moskovaya gitti ( gitme sebebi çalışıp evliliğimiz için para biriktirme) ben gitmesini pek istemesemde mecburen tamam dedim. Gel gelelim ki benim şu kıskançlık krizlerim olmasa... olan bana oluyor kendimi üzüyorum, yıpratıyorum. Malum moskova gece hayatı, rus kızları vs. ile pek meşhhurdur. Benimde korkum bu işte beni aldatması oysa adam 2 hafta da bir tatil yapabiliyor oda 1 gün. Biliyorum güven meselesi bu aslında sevgilime güveniyorum ve bugüne kadar bi yanlışını görmedim ama ya yaparsa diyorum yani onu biriyle gözümde canlandırıyorum da offf:47: Belki bazılarınız yapan her türlü yapar türkiye rusya farkezmet der ama kızlar moskova yaa moskova herkes bilir fuhuş şehri:43::43:

nerden çıkardın şimdi bunu, moskova fuhuş şehri değildirki...
avrupada çok daha serbest şehirler var....örneğin fuhuş mahalleleri olan, eşcinseller kilisede evleniyolar vs.. moskova öyle bir yer değilki

ayrıca evet, rus kızları çok güzel olurlar..
herşey olacağına varır

Son düzenleme:
Back
X