• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Moskovada yaşıyorum ve çok sıkılıyorum

canım ordaa vergi durumu ne bilmiyorum ama kozmetik ucuzsa kremler şampuanlar makyaj malzemeleri alıp kıyafetler alıp bir blog açıp gündelik olarak deneyimlerini paylaşabilirsin hem bi sürü takipçin olur. ben de depresyondayım blogum var iyi geliyor gibi ne zaman boşluğa düşsem blog'ta şöyle bişi paylaşıyım diye düşünüyorum

cnm biz ricnoy bagzal da oturuyoruz, koyu yesil hattin en usttunde. cok nezih bir yer, hersey elinin altinda. metro da yakin. ama bnm tek derdim okuluma uzak. ruden de okuyorum, ama sanirim 1 ay sonra birakicam :( ilk bebismiz evet :) ben hayatimda ne birinin hamileligini yasadim ne de bir bebegin altini degistirdim, bu yuzden herseye temkinli yaklasiyorumyedigime ictigime . doktorlarda bir garip burada. ilk tecrube icin biraz zor bir yer galiba. aslinda uygun olursak gorusmek guzel olur. siz ne tarafa tasinmayi dusunuyorsunuz. siz dogumunuzu burdami yaptiniz ?

0[/QUOTE][/QUOTE]

cnm biz ricnoy bagzal da oturuyoruz, koyu yesil hattin en usttunde. Cok nezih bir yer, hersey elinin altinda. Metro da yakin. Ama bnm tek derdim okuluma uzak. Ruden de okuyorum, ama sanirim 1 ay sonra birakicam :( ilk bebismiz evet :) ben hayatimda ne birinin hamileligini yasadim ne de bir bebegin altini degistirdim, bu yuzden herseye temkinli yaklasiyorumyedigime ictigime . Doktorlarda bir garip burada. Ilk tecrube icin biraz zor bir yer galiba. Aslinda uygun olursak gorusmek guzel olur. Siz ne tarafa tasinmayi dusunuyorsunuz. Siz dogumunuzu burdami yaptiniz ?

Dogumu burda önermiyorum.cok arkdsm burda yaptım memnunum deselerde cok şey yaşadılar.saçma sapan teşhislerde buluyorlar.ama tabi doktora ve hastaneye baglı.sen ne karar verdin bellimi doktorun?bende yarım dönem ruden de okudum hamileliğim nedeniyle bıraktım.smdi yardımcım var evde tekrr bişeler in planlarım var bnmde bakalım.en yakın arkadaşım snn oturdugun yerde oturuyor,voykovskayada,senden bikaç durak öncesi.biz şabalovskaya tarafına taşınmayı düşünüyoruz eşimin işinden dolayı.eşin ne iş yapıyordu

0
[/quote][/quote]

ayni kaderi paylasiyoruz demekki :) bende yarim birakicam rudeni ayni sebepten :) bnm esim insaat muhendisi. burada doktor ile ilgili sikintili bir surec yasadim. ilk uc ay beni muayene etmediler once dunya kadar test yaptirdilar sonra muayne. simdilik bilyayevada bir kadin hastanesi var, oraya gidiyorum. ama dogumu burada yapmaktan korkuyorum. daha bastan boyle ise... bir de etrafimda hic tecrubeli insan yok.

Merhaba Moskova'nın neresinde oluyorsun bende Moskova'da yaşıyorumda..

ayni kaderi paylasiyoruz demekki :) bende yarim birakicam rudeni ayni sebepten :) bnm esim insaat muhendisi. burada doktor ile ilgili sikintili bir surec yasadim. ilk uc ay beni muayene etmediler once dunya kadar test yaptirdilar sonra muayne. simdilik bilyayevada bir kadin hastanesi var, oraya gidiyorum. ama dogumu burada yapmaktan korkuyorum. daha bastan boyle ise... bir de etrafimda hic tecrubeli insan yok.

Bnm voykovskayadaki arkdsm burda yaptı dogumu.ogrenmek istdgn bisey varsa snn sorablrm.burdan yazismak cok zor istersen viber fln kullaniyorsan numrni yaz viberden yardmci olrm pek beceremedim burda yeniyimde:)

canım ordaa vergi durumu ne bilmiyorum ama kozmetik ucuzsa kremler şampuanlar makyaj malzemeleri alıp kıyafetler alıp bir blog açıp gündelik olarak deneyimlerini paylaşabilirsin hem bi sürü takipçin olur. ben de depresyondayım blogum var iyi geliyor gibi ne zaman boşluğa düşsem blog'ta şöyle bişi paylaşıyım diye düşünüyorum

Mrb.cnm cocukla ve kendimle anca ilgileniyorum otarz seyler yapablcgmi pek sanmam.biara burda seker hamurundan pasta yapmayi denedkm bikac deneyimim oldu,ama evde yardmci olmasina ragmen biraz zor geliyor.ama olurda butik pastaya niyetim var bakalım,onerin icin teskkredrm

Gri hattın en üstünde diilmi?siz napıyosunuz çalısıyomusuz,cocuk varmı?

Evet, canım ben Azeriyim Moskova'da okuyorum ailemle birlikde burada yaşıyoruz babam burada çalışıyor bildiğin gibi Azerbeycanın yarıdan fazlası Rusya'da yaşıyor. Canım sen Rusya'da propiskadamısın yoksa Grajdanskı pasaportunmu var?

Evet, canım ben Azeriyim Moskova'da okuyorum ailemle birlikde burada yaşıyoruz babam burada çalışıyor bildiğin gibi Azerbeycanın yarıdan fazlası Rusya'da yaşıyor. Canım sen Rusya'da propiskadamısın yoksa Grajdanskı pasaportunmu var?

Evet azeri arkdslrm var burda fazlasıyla azeri var:)Rus vatandası diilim tabiki.çalışma ve oturma iznimiz var,neden sordunki?sen öğrencisin yani,ne okuyorsun?

Evet azeri arkdslrm var burda fazlasıyla azeri var:)Rus vatandası diilim tabiki.çalışma ve oturma iznimiz var,neden sordunki?sen öğrencisin yani,ne okuyorsun?

Miqrantların çoğuna Rusya'da yaşamasına izin vermiyorlar ya oyüzden sordum,hukuk okuyorum.

Son düzenleme:

palavranın böylesi :D o resimleri daha ekleme biz bakarız internetten :D

Canım ben rusça öğrenmeye cok meraklıyim orda ne kadar süre kalırsam öğrenebilirim? Yabancı dil kabiliyetim var 😊

Back
X