- 25 Ağustos 2019
- 62.531
- 120.086
- 698
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu ay aldım bunu canım ateş ölçüyor femometer uygulaması var oraya aktarıyor bu cihaz uygulamada bazal sıcaklığa göre ilişki günlerini söylüyor ama istersen idrarla yapılan ovulasyon testleride var ben onları çok kullandım idrarla zor geldi artık o yüzden bununla denemeye karar verdimmerhaba arkadaşlarrr ovülasyon testi yapmak istiyorumm fakatt cihazı varmış
aranızda kullanan memnun kalan varmı acaba? çok acilll bilgilerinize ihtiyacım var :/
Ben femometr isimli uygulama kullaniyorum uzun zamandir. Aşiri fazla seçeneği var. Bence en iyi uygulama. Ovulasyon testlerinin de resmini çekip tahmini lh degeri çikariyor. Ateş olcen cihazini bilmiyorummerhaba arkadaşlarrr ovülasyon testi yapmak istiyorumm fakatt cihazı varmış
aranızda kullanan memnun kalan varmı acaba? çok acilll bilgilerinize ihtiyacım var :/
iştee bende çok yaptım idrarla ben bile çok sıkıldımmm oyüzden buda gözüme çarptı bian hiç bilmiyodum benim için iyi oldu memnunmusunuzBende bu ay aldım bunu canım ateş ölçüyor femometer uygulaması var oraya aktarıyor bu cihaz uygulamada bazal sıcaklığa göre ilişki günlerini söylüyor ama istersen idrarla yapılan ovulasyon testleride var ben onları çok kullandım idrarla zor geldi artık o yüzden bununla denemeye karar verdim
aaaa o nasıl oluyo uygulamada pekii lh değeri nasıl çıkarıyoBen femometr isimli uygulama kullaniyorum uzun zamandir. Aşiri fazla seçeneği var. Bence en iyi uygulama. Ovulasyon testlerinin de resmini çekip tahmini lh degeri çikariyor. Ateş olcen cihazini bilmiyorum
Evet memnunum az çok yumurtlama tarihimi teyit etmiştim orantılı gitti ateşte. İdrarda pik görüleceği gün bazal sıcaklıkta düşüş oluyor aynende oldu ertesi gün çatlama da ateş yükseliyor yükseldi yükselme sebebi de çatlama sonrası progestoron hormonu yükseliyor buda bazal sıcaklığı yükseltiyoriştee bende çok yaptım idrarla ben bile çok sıkıldımmm oyüzden buda gözüme çarptı bian hiç bilmiyodum benim için iyi oldu memnunmusunuz
oooo iyimişş yaaa pekiii nekadara aldınızEvet memnunum az çok yumurtlama tarihimi teyit etmiştim orantılı gitti ateşte. İdrarda pik görüleceği gün bazal sıcaklıkta düşüş oluyor aynende oldu ertesi gün çatlama da ateş yükseliyor yükseldi yükselme sebebi de çatlama sonrası progestoron hormonu yükseliyor buda bazal sıcaklığı yükseltiyor
Ben trendyoldan 300 küsür liraya aldım her ay 30 adet ovulasyon testi 100 tl zaten ona para vermektense bi kere bunu alıp sonsuz kullanabilirizoooo iyimişş yaaa pekiii nekadara aldınız
Testin resmini yukluyorsun tahminj bir değer çikariyo tabiki ama yinede kullanişli. Hcg testi için de varaaaa o nasıl oluyo uygulamada pekii lh değeri nasıl çıkarıyo
Evett oyuzdenn bende omurluk diye almak istiyorumm bi kutu icinde 5 tanesi var 35 lira yazik gunah paraya yaa trendyolda bende gordum 300 kusurBen trendyoldan 300 küsür liraya aldım her ay 30 adet ovulasyon testi 100 tl zaten ona para vermektense bi kere bunu alıp sonsuz kullanabiliriz
Cok guzell o zaman aliyimTestin resmini yukluyorsun tahminj bir değer çikariyo tabiki ama yinede kullanişli. Hcg testi için de var
merhabalar bende geçen ay aldım yalnız pek çözemedimBende bu ay aldım bunu canım ateş ölçüyor femometer uygulaması var oraya aktarıyor bu cihaz uygulamada bazal sıcaklığa göre ilişki günlerini söylüyor ama istersen idrarla yapılan ovulasyon testleride var ben onları çok kullandım idrarla zor geldi artık o yüzden bununla denemeye karar verdim
Uygulama içi fermometer prime mı aldınız ben aynı saatte bir türlü ölçemedim o yüzden hiçbbirşey anlamadım yardımcı olur musunuzBen femometr isimli uygulama kullaniyorum uzun zamandir. Aşiri fazla seçeneği var. Bence en iyi uygulama. Ovulasyon testlerinin de resmini çekip tahmini lh degeri çikariyor. Ateş olcen cihazini bilmiyorum
Bak alt siralarda femometer uygulamasi. Ben onu kullaniyorum. Ateşi kendim olcup kaydediyorum. Ama bu uygulamanin galiba ateş olceni varmiş. Ben onu bilmiyorum amaUygulama içi fermometer prime mı aldınız ben aynı saatte bir türlü ölçemedim o yüzden hiçbbirşey anlamadım yardımcı olur musunuz
Evet benim programım kendi kaydediyor Bluetooth bağlantısıyla cihazı eşleştiriyor ama dereceleri nasıl yorumlayacağımı bilemedimBak alt siralarda femometer uygulamasi. Ben onu kullaniyorum. Ateşi kendim olcup kaydediyorum. Ama bu uygulamanin galiba ateş olceni varmiş. Ben onu bilmiyorum ama
Bak şimdi genelde vucut isisi bir derecede seyreder. Mesela 36.4 36.5 falan. Yumurtalama zamani ani duwuw olur mesela 36.2. 36.0 ve saire. Yumurtlama sonrasi progesteron sentezi artar. O da vucut isisin artirir. Mesela 36.7 36.8 gibi. Adet oldugun gun yine eskisi duwuk derecesine iner. Hamileysen yuksek olarak devam eder. Çoğu yumurtlamayi bhnunla takip ediyor. Ama senin degerlerine gore yorum yapamadim açikcasiEvet benim programım kendi kaydediyor Bluetooth bağlantısıyla cihazı eşleştiriyor ama dereceleri nasıl yorumlayacağımı bilemedimEki Görüntüle 2864568 Eki Görüntüle 2864570
Çok teşekkür ederim anladım şimdiBak şimdi genelde vucut isisi bir derecede seyreder. Mesela 36.4 36.5 falan. Yumurtalama zamani ani duwuw olur mesela 36.2. 36.0 ve saire. Yumurtlama sonrasi progesteron sentezi artar. O da vucut isisin artirir. Mesela 36.7 36.8 gibi. Adet oldugun gun yine eskisi duwuk derecesine iner. Hamileysen yuksek olarak devam eder. Çoğu yumurtlamayi bhnunla takip ediyor. Ama senin degerlerine gore yorum yapamadim açikcasi
Ben kullandım idrarla yapılan ovulasyon testi ile de teyit ettim doğru sonuç veriyor şuan başka tedaviye yöneleceğim için kullanmıyorumGüncell