Bebek Beslenmesi Motilium tablet kullanan varmıı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben de kullandim. Bebegim 1 aylikti mama vermeyi kestim sayesinde.

ne kadar kullandiniz yada hala kullaniyomusnuz acaba
Bana emzirme danismani onermisti. Gunde 3 tane. 4 ya da max 6 hafta demisti. Bi de bir kez kullan bi daha yapma demisti. Yaninda da malt tablet kullandim. Sonra gelsin sutler :)

Bana emzirme danismani onermisti. Gunde 3 tane. 4 ya da max 6 hafta demisti. Bi de bir kez kullan bi daha yapma demisti. Yaninda da malt tablet kullandim. Sonra gelsin sutler :)

malt tablet cemen otu tableti humana rekolac denemedigim icmedigim sey kalmadi bi kutu motilium bitirdim ama duzenli diil ikinci kutuyu aldim bunu duzenli kullanicam ins bebege bi zarari yok dimi ben bi danismana sordum onermiyorum dedi :(

malt tablet cemen otu tableti humana rekolac denemedigim icmedigim sey kalmadi bi kutu motilium bitirdim ama duzenli diil ikinci kutuyu aldim bunu duzenli kullanicam ins bebege bi zarari yok dimi ben bi danismana sordum onermiyorum dedi :KK43:
Ben duzenli kullandim. Cocuk doktoru onermiyorum demisti ama bi umut kullandim mecbur. 3 hafta yetti zaten. Cok da faydasini gördüm.

Ben duzenli kullandim. Cocuk doktoru onermiyorum demisti ama bi umut kullandim mecbur. 3 hafta yetti zaten. Cok da faydasini gördüm.

Tam olarak neden basladiniz sutunuzun durumu neydi bide biraktiktan sonra tekrar azalmadimi ben hep kullanmak gerek diye saniyodum hep birakinca azaldi diye okudum cok soru sordum ama care ariyorum :(

Tam olarak neden basladiniz sutunuzun durumu neydi bide biraktiktan sonra tekrar azalmadimi ben hep kullanmak gerek diye saniyodum hep birakinca azaldi diye okudum cok soru sordum ama care ariyorum :KK43:
Sutum akşamüstü bitiyordu. Biberonla mama veriyorduk. Birakirken birdenbire kesmedim. Once gunde 2 ye dusurdum. Saonra gun asii falan derken yavas yavas biraktim. 2 haftanin sonunda mama hayatimizdan oyle bi cikti ki kizim rrik biberon almiyor :). 3. Hafta da azaltarak birakmak icin kullandim. 3 hafta yetti yani.

Sutum akşamüstü bitiyordu. Biberonla mama veriyorduk. Birakirken birdenbire kesmedim. Once gunde 2 ye dusurdum. Saonra gun asii falan derken yavas yavas biraktim. 2 haftanin sonunda mama hayatimizdan oyle bi cikti ki kizim rrik biberon almiyor :). 3. Hafta da azaltarak birakmak icin kullandim. 3 hafta yetti yani.

oy masallah ne guzel simdi ne kadarlık sut bollugu daim olsun insallah :)

oy masallah ne guzel simdi ne kadarlık sut bollugu daim olsun insallah :)
7.5 aylik simdi. Büyüdüğü icin pek doymuyor artik ama ek gidaya gectigimiz icin cok sorun olmuyor. Onemli olan ilk 6 ayi atlatmak. Süt yoksa yoktur ona da cok uzulmemek lazim da. Insan elinden gelen her yolu denemek isstiyor pes etmeden once. Yoksa mamayla beslenen bebekler buyumuyo mu onlar da buyuyo. Cok takilip uzulmemek lazim .

7.5 aylik simdi. Büyüdüğü icin pek doymuyor artik ama ek gidaya gectigimiz icin cok sorun olmuyor. Onemli olan ilk 6 ayi atlatmak. Süt yoksa yoktur ona da cok uzulmemek lazim da. Insan elinden gelen her yolu denemek isstiyor pes etmeden once. Yoksa mamayla beslenen bebekler buyumuyo mu onlar da buyuyo. Cok takilip uzulmemek lazim .
masallah Allah bagislasin ben o cok takilip uzulen gruptayim iste ne yazikki :)

masallah Allah bagislasin ben o cok takilip uzulen gruptayim iste ne yazikki :)
Üzülünce azalir falan olaylarina girmicem herkes anlatiyordur :). Cok da dillendirmeden millete cok laf vermemek lazim. Olmuyorsa olmuyordur bu seni kotu anne yapmaz ki. Ac birakmiyorsun sonucta bebegini. Bir sekilde doyuyor. Her anne ister sutle beslensin ama yoksa da ver mamayi gec.
Ben mama verirken bi mama verme diyen geup vardi. Cocuk acliktan agliyordu. Bir de sutun yok mama ver grubu. Herkesi susturup bildigimi yaptim sonunda .

Üzülünce azalir falan olaylarina girmicem herkes anlatiyordur :). Cok da dillendirmeden millete cok laf vermemek lazim. Olmuyorsa olmuyordur bu seni kotu anne yapmaz ki. Ac birakmiyorsun sonucta bebegini. Bir sekilde doyuyor. Her anne ister sutle beslensin ama yoksa da ver mamayi gec.
Ben mama verirken bi mama verme diyen geup vardi. Cocuk acliktan agliyordu. Bir de sutun yok mama ver grubu. Herkesi susturup bildigimi yaptim sonunda .
o gruplardan dolayi 2 aydir doktordan baska bi yere gitmiyorum bi kere gittim pisman oldum :) ins mamaya ihtiyac duymadan bu emzirme isini tamamlar her anne

Bira mayasi tableti cemen otu tableti ve rekolac kullaniyorum sutumle kafayi bozmus durumdayim ilk zamanlar baya faydasi oldu ama etkisi gecmeye basladi herseyde oldugu gibi donusumlu olarakmi kullanmali bazi seyleri bilemiyorum :KK43:
Merhaba milk tea diye bitkisel süt çayı buldum onu içiyorum , günde 3 defa biraz sütüm azalınca da motilium alıyorum 2 gün falan günde 3 defa çok şükür sütüm iyi oluyor çok zor durumda kalırsam da mama veriyorum günde 1 kere deneyin isterseniz , hepsini bir arada içmeyin bencede yan etki yapabilir

Merhaba milk tea diye bitkisel süt çayı buldum onu içiyorum , günde 3 defa biraz sütüm azalınca da motilium alıyorum 2 gün falan günde 3 defa çok şükür sütüm iyi oluyor çok zor durumda kalırsam da mama veriyorum günde 1 kere deneyin isterseniz , hepsini bir arada içmeyin bencede yan etki yapabilir

milk tea ilk dogum yaptigim zaman iciyodum bi etkisini goremedim simdide bebegim 5 dk emip birakiyo memeyi sut oldugu halde her gecen gun baska bisi cikiyo cok uzuluyorum ya ne yapicagimi sasirdim :( birlikte tartilarak ortalama kilo alimini takip ediyodum 2 aydir bu ay pek kilo almisa benzemiyo :((

kizlar bu ilac ilac sutun tadini bozarmi ya bebegim memeyi uzattigim an aglamaya başlıyo :( sutumdemi bisey var ya off :(

kizlar bu ilac ilac sutun tadini bozarmi ya bebegim memeyi uzattigim an aglamaya başlıyo :KK43: sutumdemi bisey var ya off :KK43:
Bebeğin gazı vardır düzenli olarak gaz ilacı kullanın burnu tıkanık olabilir burnunu deniz suyu ile açmayı deneyin her emmeden önce benimkide öyle yapıyor arada ama sonra düzeliyor çok şükür inşallah düzelir , bebeğiniz kaç aylık benimki 3.5

Sütü sağarak verin, oradan anlayabilirsiniz

Memeyi almaya basladi cok sukur ama cok az kilo almis oglum ilaci kullandim kullandim sutum artti evet ama kilo alimi yok eski yontemlerime geri donucem :( gorustugum emzirme danismani cok kizdi ilaci kafama gore kullanmis olmama :(

Back
X