Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepsini denedim canımOnu bilmiyorum ama ;
Yaş üzüm
Cevizli sucuk
Kabak
Brokoli
Hurma
Soğan
Rezene çayı çok güzel süt yapıyor
Bestlak damla da güzel süt indiriyor
Peki sütünüz arttı mıMuaidilini vermiştim kd doktorum. Sütünün artmasina yardımcı olur demişti . Fakat tek başına etkili olmaz zaten. Gece gündüz sık emzirme ve bol su içmek sütü arttırmada daha etkili.
Benim arttı fakat ben gece gündüz emzirme sonrası sağım yapıp, 2-3 saatte bir 1 saat emzirdim ayrıca akşamları power pung (Süper sağım)yaptım. Bol su içtim sütü arttirdim. O ilacı sabah aksam diyordu ben aklıma geldikçe günde bir aldım pekde onemsemedim yani. Yan etkisinin sütü arttırdığını söylemişti dokturum . Dogumdan sonra süt kolay insin diye verdi heralde dedim sonra.Peki sütünüz arttı mı
Muaidilini vermiştim kd doktorum. Sütünün artmasina yardımcı olur demişti . Fakat tek başına etkili olmaz zaten. Gece gündüz sık emzirme ve bol su içmek sütü arttırmada daha etkil
Teşşekkür ederim yorumunuz içinBenim arttı fakat ben gece gündüz emzirme sonrası sağım yapıp, 2-3 saatte bir 1 saat emzirdim ayrıca akşamları power pung (Süper sağım)yaptım. Bol su içtim sütü arttirdim. O ilacı sabah aksam diyordu ben aklıma geldikçe günde bir aldım pekde onemsemedim yani. Yan etkisinin sütü arttırdığını söylemişti dokturum . Dogumdan sonra süt kolay insin diye verdi heralde dedim sonra.
Ben bebeğime veriyorum reflü için işe yarıyor mu merak ettim bir kaç kişiden daha duym
Bebeğinizi emziriyomusunuz bence etkisi varBen bebeğime veriyorum reflü için işe yarıyor mu merak ettim bir kaç kişiden daha duymuştum
Evet emziriyorum sütümü biraz daha arttırmak istiyorumBebeğinizi emziriyomusunuz bence etkisi var
Benimde derdim o canım inşaallah sütümüz artar etkili bişe bulırsan lütfen bana da söylermisinEvet emziriyorum sütümü biraz daha arttırmak istiyorum
Aynen öyle sağdığında kaç cc geliyor canımTabi ki söylerim emzirme danışmanlığına gittim bol su ve 3 saatte bir sağman lazım dedi ama çocuktan fırsat bulamıyorum ki her zaman
Çok değişken benim bir azalıyor bir artıyor ben mama da veriyorum ondan da artmıyor belki deAynen öyle sağdığında kaç cc geliyor canım