- Konu Sahibi agresifkiz
O kadar kötü bir dönemdeyim ki... Bundan 1-2 ay öncesine kadar çok azimli hırslı ve bana göre mutlu bir insandım. 25 kilo verdim, günlük yaptığım rutin işlerim, uğraşlarım vardı ve hep meşguldüm. Anı yaşardım. Şimdi mutsuz,huzursuz, tükenmiş, her daim yorgun biri oldum. Sağlıklı blesnmeye spora devam edemiyorum aksine 5-6 kilo aldım bile. İş dışında sürekli evde yatıyorum uyuyorum. Ufacık bir olay bile canımı sıkıyor hemen alınıyorum günlerce bunu düşünüyorum. Geçen sabah bir arkadaşım kendisi kısa boylu ben uzun ve yapılı biriyim kendince espri yaparak herkesin içinde sen büyüksün ben küçüğüm dedi ve günlerdir bunu düşünüyorum çok alındım niyeyse bana şişman mı demek istedi ne demek istedi diye. Moralim bozuldu. Çok yoruyor bu alıngan olma hali. Takıntılı hallerim ayrı yoruyor beni. Bazen evden çıkıp ocağı kapattım mı diye düşünüp geri eve dönüyorum. Böyle biri değildim çok takıntılı stresli biri oldum. Terapiye başladım 4 seans aldım şu ana kadar. Bir etkisini henüz göremedim. Çok yoruldum artık. Ne oldu neden böyle oldum bu bir süreç mi geçecek mi ne yaşıyorum sürekli bunu düşünüyorum. Aşırı yoruldum ve umutsuz mutsuz bir insan haline geldim. İş hayatıma aile hayatıma aşk hayatıma yansıtıyorum ister istemez çünkü şu an kendi derdimdeyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Biraz yazıp rahatlamak istedim. Belki bu durumu yaşayan beni anlayan birileri olur. Teşekkür ederim.