Motivasyona ihtiyacim var spor ve kilo

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.610
598
Arkadaslar,

Su an 48 ile 50 arasimda degisen bir kilom var. Eskiden 56 idim ve gayet his görünüyordum. Ani kilo veristen sonra tekrar almam 6 yilimi aldi.

En son nisanlandiktan sonra kilo almaya tekrar karar verdim. Ama düzenli bir seyler yapamadim.
Bir doktor ek mamalardan verdi. Çilekli prtakalli proteinli bir mama. Marka vermek sorun olur diye vermiyorum. Baya pahalı ama kilom yetersiz oldugu icin devlet 1000 tl gibi bir ucretini karsiladi. Ben sadece 6 hafta icebildim. Midem bulandi öylece kaldi koliler. (Isteyen olursa bir kismini gonderebilirim)

Simdi o mamalara tekrar baslamak istiyorum. Bana bi gaz verin.
Spor yapmak istiyorum kilo almak ve spor süreci nasil ilerlemeli. Kalcam ve gogsum zayifladigimdan beri söndü onlar yine diri dursunlar istiyorum.
Bi yol gosterin.

Forumda da yazdım birkaç yerde bombax adlı bitkisel karışımı içiyorum karnını acıktırıyor denemek istersen nasıl kullanıldığını vs. yazabilirim.

Forumda da yazdım birkaç yerde bombax adlı bitkisel karışımı içiyorum karnını acıktırıyor denemek istersen nasıl kullanıldığını vs. yazabilirim.

Onu da denedim.
Benim karnimin acikmasi degik aslinda sorunumun midemin bulanmasi.
Herseyi yerim. Ama mide bulantim başlayınca o aldigim karisimlari bile yiyip icemem.

Back
X