Motive olamiyorum

Madem oyle Aksam 1 saat ne yapıp edip oyun oynuyoruz tamam mı? :) evladiniz için tüm gücünüzü toplayıp basariyoruz.. ilk gün mükemmel oyuncuanne olmayin ok ama hergün daha iyi olacak.. donguyu kırın yeter ki.. reçeli unutmayin son çare :)

E umarim bu güzel sözleriniz beni motive etmeye yeterde recele gerek kalmaz.

Haklisiniz her gün o bir saat kizima ayrilacak bundan sonra

Cok tesekkür ederim

E umarim bu güzel sözleriniz beni motive etmeye yeterde recele gerek kalmaz.

Haklisiniz her gün o bir saat kizima ayrilacak bundan sonra

Cok tesekkür ederim

Bence yakında çok daha iyi olacaksınız..
Yarın ne oynadiginizi yazın ama takipteyim:)
İyi geceler..

Uzmana basvurmaniz neden kotu olur sizin acinizdan ? Bunun kotu bir yani yok, ki yer yuzundeki herkesin donem donem psikologa yada psikiatriste ihtiyaci vardir.. eger yok gidemem diyorsanizda, kendi kendiniz doktoru olun.. mesela buradan baslayabilirsiniz, acin muzigi evde cilginca oynayin, kendinizi desarje edin, cidden en guzel terapi ornegi bu, hatta kizinizlada yapabilirsiniz.. butun stresinizi atmis olursunuz.. temizlik yapmak istemiyorum diyorsanizda yine ayni yontemi uygulayin, acin muzigi full temizlik yaparken ayni islemleri gerceklestirin.. dua okumayi ihmal etmeyin bu arada..

Dua... evet cok haklisiniz en cikmazimda en büyük carem

Ah ne güzel yazmışsınız troidden dolayı bende bu durumdayım maalesef

Rica ediyorum piskolojik destek ve meslek konularina daha fazla girmeyelim.

Bana burdan yardimci olabilecek arkadaslardan yorumlar bekliyor ve anlayisiniz icin tesekkür ediyorum
Ne yardimi istiyosun ki tam olarak? Napalim? Cocugun otizm olacak haberin yok. Iyi oturmalar koltukta.

Siz kendiniz psikologsunuz heralde, bu kadar çekindiğinize göre..
Bu durumunuzun farkında olmanız çözümün yarısı zaten, durumunuzu farkettiğinize göre artık harekete geçip birşeyleri değiştirmenizin zamanı gelmiş demektir.

aynı şeyleri yaşıyoruz diyebilirim.ben bekarım.düzgün giden bir ilişkim de var.ama sürekli mutsuzum ve hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden.kilo vermeye devam etmem lazımken verdiğimin bir kısmını aldım.psikologa gidiyorudum onu da bıraktım son zamanlarda..yardım almamız gerek bence..gittiğim dönem çok faydasını görmüştüm..inş düzeliriz en kısa zamanda :/

Psikiyatr degil de psikologa gidin sanirim polissiniz veya benzeri sorun olacagina gore ama yuksek ihtimal depresyondasiniz

Polislerin oluo cnm baska kimlerin var bilmiotum ama polislerin problem oluo nihayetinde silah tasiolar

Güzel yorumlariniz icin tesekkür ederim
sedalein hep yazdiklarin aklimdaydi ve bugün cok daha güzel gecti.
Bogmaca gecirdigim icin bu hafta raporluyum kizimida yuvayada yollamadim beraber kahvalti yaptik ben evi temizledim ve onada ufak görevler verdim masani topla kiyafetlerini bir dere koy gibi beraber evi temizlemis olduk yani. Aksam üzeri eczaneye gittik yürüyerek sonra kisada olsa oyun parkina. Simdide ben daha yeni tv basima gectim minigimde dizlerimde uzanmis yanimda

Depresyon belirtileri ama kendinin doktoru olman lazım madem aksi mümkün değil. Bol bol yazmayı öneriyorum, kendi ruh durumunu tahlil et, etrafını, gözlemlerini. Eş zamanlı olarak dili çok yorucu olmayan romanlar falan da okuyabilirsen zamanla yazmak sana keyif verebilir, yazı diline edebi bir tat gelebilir sonuç olarak sanatla uğraşıyor gibi olursun Nobel almana gerek yok sonuçta. Ben dediğin ruh haline sık girerim ve hepsinde günlük rutinlerime, okumaya yazmaya sığındım.

Bir anne olarak sizinle gurur duydum..
Harikasiniz..
Elinizden geleni yapmaya çalıstiniz size iyi geldi..

hergün daha iyi olacak belki bazı günler azıcık daha kötü.. Ama yilmak yok.. zaten pes edecek biri olduğunuzu hiç düşünmemiştim..

Anne de olsak İnsanız kimin kapısını ne zaman fiziksel ya da ruhsal bi rahatsızlık çalacak kimse bilemez.. keyfi bi durum değil bu tukenmek zor günler geçirmek.. ama çaba varsa umut var..

Tekrar daha olumsuz hissederseniz işte olmuyor olmayacak demek yok.. kaldigimiz yerden devam..

Ve tekrar çok çok tebrik ederim..

Sayenizde :)

Vallahi sana üzülmekden cok hep tv karsisinda deyince icim kizina ciz etti bende hem kansizlik var hem tiroid cnm biraksalar ömrümün kalanini yatakda gecirebilirimama kizim icin serum aldim tiroid ime bakdirdim kontrollerimi hic aksatmam sadece iyi bi anne olabilmek icin hic tv bakmaz ve telefon kesinlikle yasakdir bizde kitap okuruz yürüyüs yapariz beraber oynariz kendine gel o sana Allahin emaneti

aslında sorunun çok basit olabilir.. belki vitamin eksikliği, ya da kansızlık sorunun filan vardır.. onlar da halsizliğe, dikkat eksikliğine neden olabiliyor.. bence bir kan testi yaptır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…