- 19 Mart 2011
- 468
- 335
- 158
merhaba herkese. 31 yaşındayım. 3 yaşında bir çocuğum var. ilk doğuma 55 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim ve sonrasında karatay diyetiyle 36 -38 bedene kadar tekrar düştüm. sonrasında kayınvalidem geli ipin ucu kaçtı. yedim yedim ve şu an 67 kiloyum. gece kalkıp dizi izliyorum ve ekmek peynir ne bulursam yiyorum. tok olduğum halde yiyorum. bi ara lahana çorbası diyeti yaptım. belim incelmişti ki bi bıraktım gene aynı. 5 te 5 diyetini 4. gününde bıraktım daha fazla yedim. bu diyetler arasında en uzun ömürlü ve geri kilo olarak en zor dönüşü olan karataydı. yeniden karatay yapmak istiyorum motive olamıyorum. nefes almakta zorlanıyorum. hiçbir kıyafetim olmuyor zaten yakışmıyor.boyum 160 cm uzun da değilim. nerdeyse doğum kiloma yaklaşmışım. karatayı bırakmakla büyük hata yaptım. herşey beyinde bitiyor. nasıl motive olucam. hakkaten hiçbi kıyafetim olmuyor. bi de hamilelik düşünüyorum. bu kiloyla hamile kalırsam 85 leri görürüm. günde 2 öğün beslanip tekrar karatay yapmak istiyorum ama beynime söz geçiremiyorum. sabah yine koca bi paket gofret, ekmek falan yedim.