motuve olamıyorum. kendime sinir oldum

bitkisel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
468
335
158
merhaba herkese. 31 yaşındayım. 3 yaşında bir çocuğum var. ilk doğuma 55 ile hamile kaldım 72 ile doğuma girdim ve sonrasında karatay diyetiyle 36 -38 bedene kadar tekrar düştüm. sonrasında kayınvalidem geli ipin ucu kaçtı. yedim yedim ve şu an 67 kiloyum. gece kalkıp dizi izliyorum ve ekmek peynir ne bulursam yiyorum. tok olduğum halde yiyorum. bi ara lahana çorbası diyeti yaptım. belim incelmişti ki bi bıraktım gene aynı. 5 te 5 diyetini 4. gününde bıraktım daha fazla yedim. bu diyetler arasında en uzun ömürlü ve geri kilo olarak en zor dönüşü olan karataydı. yeniden karatay yapmak istiyorum motive olamıyorum. nefes almakta zorlanıyorum. hiçbir kıyafetim olmuyor zaten yakışmıyor.boyum 160 cm uzun da değilim. nerdeyse doğum kiloma yaklaşmışım. karatayı bırakmakla büyük hata yaptım. herşey beyinde bitiyor. nasıl motive olucam. hakkaten hiçbi kıyafetim olmuyor. bi de hamilelik düşünüyorum. bu kiloyla hamile kalırsam 85 leri görürüm. günde 2 öğün beslanip tekrar karatay yapmak istiyorum ama beynime söz geçiremiyorum. sabah yine koca bi paket gofret, ekmek falan yedim.

aslında neyi nasıl yemem gerektiğini falan biliyorum. çünkü karatayın kitabını da okudum. ama sapıtmış gibiyim resmen ya. bi de vücut yapım çok kötü. hani kilo vücuduma orantılı yayılmıyo. göbeğim çıktı yan simitlerle hamile gibi . hatta geçen gün biri hamilemisin dedi bana.

Olsun. Sabah gofretleri ekmekleri goturduyseniz akşam dengelersiniz. Mesela sadece corba içerek geçiştirirsiniz. Bukadar kızmayın kendinize önemli olan yanlış yaptıgınızda onu dogruya cevirebilmek. Amaann sabah yedim nasılsa akşamda tıka basa yeyim demeyin bu aksam. Sabaha aç karna uyanmak istiyorum diye düşünün.

kasım ayından beri zayıflamaya çalışıyorum 3 ay olmuş hergün böyle of. bunu da yiyim yarım yapıcam diyorum yine aynı. ben nasıl bu hale geldim. herkes olsun sen doğum yaptın diyo ama bu kilolar yeme kilosu . çünkü ben doğumdan sonra şu an kinden daha kolay zayıflamıştım. yarından itibaren gerçekten karatay gibi beslenmek isitiyorum. 2 öğün. ama hiç kararlı değilim. biri bana çok çirkinsin falan dese

valla kendimle acaip kavga edesim var. bir sürü güzel kıyafetim var. ama benim kılığımı bi görseniz. yaşlılar gibiyim. doğum yaptım da bu hallere düşmedim. devamlı yemek düşünüyorum. ama yarın sabah karatay kahvaltısı akşama da mercimek köftesi veya bulgurlu yoğurtlu köfteyle başlıcam. bak hala ne yicemi düşünüyorum

Bence aynanin karsisina gecip kendinize bir söz verip baslayabilirsiniz. Yemek yeme istegi duydugunuzda bir seyler yapip mesgul edin kendinizi, bir sure sonra aclik krizi gidiyor. Bu siteye girin ve diyet basari öykulerini okuyun, inanin yardimci oluyor. Bende diyet yapiyorum, cok dikkatli aman aman degil kendi capimda. Arada kacamaklarimda oluyor ama olsun yavasta olsa gidiyor kilolar. Bende dolapta dar gelen kiyafetlerimi giymek icin sabirsizlaniyorum.
Siz kendiniz isterseniz basarirsinizEn Büyük KK:KK15:
Birde bu dogum yaptin göbek normal diyenlere kulak asmayin, cok sinir oluyorum öyle söyleyenlere cok. :KK62:
Insallah istediginiz kiloya gelirsiniz.

ya bişey dicem. doğumla göbeğin bi alakası yok. hamileyken biraz dikkat edip, spor yapınca emzirirken hespi gidiyo. zaten benim kilomun hamilelikle alakası yok. gece yemeye başladım. huyum suyum değişti. biraz sıkıntım var evlilikte kafaya taktığım şeyler var. gece kalkıp yemek yiyorum. eşimin ailemle arası pek iyi değil. kavga etmiyolar ama araları soğuk. sanırım bunu çok kafaya takıyorum. saldım kendimi. kendim için toparlanmam gerek. böyle kiloluyken daha mutsuzum.

• Beğen
Reactions: mhn
ya bişey dicem. doğumla göbeğin bi alakası yok. hamileyken biraz dikkat edip, spor yapınca emzirirken hespi gidiyo. zaten benim kilomun hamilelikle alakası yok. gece yemeye başladım. huyum suyum değişti. biraz sıkıntım var evlilikte kafaya taktığım şeyler var. gece kalkıp yemek yiyorum. eşimin ailemle arası pek iyi değil. kavga etmiyolar ama araları soğuk. sanırım bunu çok kafaya takıyorum. saldım kendimi. kendim için toparlanmam gerek. böyle kiloluyken daha mutsuzum.
Insallah sorunlarin duzelir en kisa zamanda canim. Ama dedigin gibi kiloluyken bir mutsuzluk sebebi daha geliyor, kendin icin basarabilirsin. Sana katiliyorum göbekle, dogumun bi alakasi yok.
Inan kendine... :KK15::KK68:

Back
X