• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro Bilgi/Takip Grubu

Aynı ilk seferdeki gibi iştahım kapalı şu an bence bir değişim olmadı. Atıştırma ve tatlı isteğim yok ama tabi hepimiz biliyoruz ki yesek yeriz. :)
Ben de ilaç çok etkili oldu şuan 3. Günüm ilk doz sonrası, çıldırmış gibi yemek yiyordum asla engel olamıyordum kendime çok iyi geldi. İlk kutum 2,5 bitince doz yükseltmeyip biraz (1ay) spor diyet devam edip takıldığım yerde ya da kontrol duygusunu kaybetme durumu olursa tekrar 2,5 ile başlamayı planlıyorum, muhtemelen istediğim kiloya ulaşmış olurum

Ben de ilaç çok etkili oldu şuan 3. Günüm ilk doz sonrası, çıldırmış gibi yemek yiyordum asla engel olamıyordum kendime çok iyi geldi. İlk kutum 2,5 bitince doz yükseltmeyip biraz (1ay) spor diyet devam edip takıldığım yerde ya da kontrol duygusunu kaybetme durumu olursa tekrar 2,5 ile başlamayı planlıyorum, muhtemelen istediğim kiloya ulaşmış olurum
Başlangıç kilonuz kaç? Ben hiç spor yapamadım yine de ilk ay 6 kilo verdim sporla desteklemek süreci hızlandırıyor. 62 ile devam ediyorum. Düşük kiloda 2-3 ay yeterli olur diye düşünüyorum

Çok okudum ben öyle olan, mesela 1.sayfada tabloda pcos yazan biri 2 haftada 6 verdi.
Hatta kadınsal hastalıkları,regl düzensizliğini vs düzenlediği,iyileştirdiği için bile iğne kullanan var. Yabancı forumda pcos'lu biri 7 ayda 20 kg vermiş,regl düzene girmiş yazmış biri. Diğeri de pcos semptomlarım iyileşti,regl döngüm düzene girdi ve daha önce hamile kalamamış ama iğne kullanırken hamile kalanları duydum demiş.

Aşağıda da bir doktor bu konuda bir yazı yazmış;
Suan 7.5 dozundayim 4 buçuk ay oldu toplamda 25 kg verdim. Benim kullanma sebebim de pcos. Gebe kalamıyorum. Her doktorun dediği kilo ver demekti. Artık kilo veriyorum ama bu yumurtlamami nasıl etkiler bilmiyorum. Bunun örneklerini merak ettim. Umarım herkes dilediği hedefine ulaşır 🥲

Merhabaaa bende mounjaroya basladım bu 8. günüm ama cok etkı ettı sayılmaz gün içerisinde 16:00 17:00 a kadar hiç bir sey yemıyorum acaba protein eksıklıgınden mı kaynaklı veremıyorum doktor kontrolunde basladım 109 kg ile pcosum var acaba ondan mı , kadın doğuma gittim kilo vermen gerekıyor sonrasında tedavıye baslarız dedı

Merhabalar ben ignenin 3 haftasındayım karaciğer yağlanmam var ve menopoz kilom aman aman gitmedi haftalık 1.200 gibi kilo vermem oldu dün sağlık ocağında tahlil yaptırdım crp yüksek çıktı sebebi ne olabilir acaba bu beni korkuttu pazartesi hastaneye gitmeyi dü

Back
X