Mounjaro ile kilo verme sürecim

FehimeH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
8
2
1
41
19 haziranda endokrin doktorumunda tavsiyesi ile mounjaro iğneye başladım. Haftada bir kez yaptırılan subkutan yani göbek çevresine veya kola yapılan insülin iğnesi gibi küçük bir iğneyle yapılıyor. Yemek yemeyi seven ve tatlı krizlerim ile birlikte doymak bilmeyen yapidayim. Boyum 157 cm,80 kg ile başladım 6 günde 3 kilo verdim ki bu benim icin büyük başarı. Son bir yılda değişen yaşam biçimiyle 12 kilo aldım ve her diyette daha da almaya başladım. Kullanmadığım diyet çay ve kahve kalmadı, tabletten gıda takviyesi ile verilen her türden şeyi kullandım. Hareketsiz yaşamım var. Masa başı ve sürekli yaptığım ev işleri ile vücudum artık alıştığı icin Hareketsiz yaşantımında bir parçası olarak kilomda sabit bile kalamadım. Bir kutuda bir aylık olacak şekilde 4 ampul var. Her iğneyi her haftanın aynı gününde kullanıyorsunuz 2.5 mg başlama dozu olarak başladım. İştahımı tamamen kesti. Hicbirseyi canim istemiyor. Bol sıvı tüketmeye çalışıyorum az az egzersiz katmaya çalıyorum oda mesai sonrası ev hanımı rolümden sonra biraz zor gibi. Vücudum direncsiz kalmasın diye supradyn vitamin ilacına başladım. 6 günde 3 kilo verince diliyorum devamı iyi olur. Yan etki olarak 2 gun baş ağrısı oldu. Onun dışında birsey yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…