• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro

Selamlar, kim nerden ne kadara aldığını yazsa çok iyi olmaz mı ? Mounjaro için 9K fiyat verende var 11k fiyat veren yer de var. Bu konuda herkes nerden ne kadara aldığını söylebilir mi ?
Merhabalar ben izmirdeyim urladan aldım ama şu an hiçbir eczanede 5 mg bulamıyorum. 2.5 mg olan 9 civarıydı 5 olan da yanlış hatırlamıyorsam 10-11 arası bir fiyattaydı. Net aklımda değil.

Çok iyi kilo vermişsiniz, umarım bende düşebilirim o kilolara bence verdiğiniz emeği düşünün, verdiğiniz parayı düşünün ve yememeye çalışın, bide eğer gece yeme ataklarınız varsa gün içinde yeterli proteini almıyor olabilirsiniz. Günlük aldığınız Proteine dikkat edin. Bu önemli bir nokta ayrıca çok zorlanıyorsanız insülin ölçtürün tekrar. E vitamini mutlaka kullanın. Aslında sağlıklı beslenmek bir rutin. Çok zor ama uygulamazsanız tekrar eskiye dönebilirsiniz. Eski fotoğraflarınıza bakın bol bol hatta eski yeni kolaj yapın neymişim ne olmuşum deyin. Kendi kendinizi motive edin. Ve canınız bir şey isterse kısmayın o gün yiyin ama ertesi gün telafisini yapın. Naçizane tavsiyelerim❤️
çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz çok iyi geldi, umarım uygularım ☺️

kızlar selam 1 hafta ara vererek en son geçtiğimiz cuma günü 5 mg vuruldum ama ilk ilk iki gün dışında ciddi bir iştah kaybım olmadı:KK43: hatta ilk gün yoğunbi mide bulantısı yaşadım bir de ,kilom takıldı hep aynı kilodayım yaklaşık 1 haftadır kilo falanda veremedim sizce nedir çaresi,? yani 5 mg la devam mı etmeliyim? hiç 7.5 mg kullanan var mı aranızda? neden kilom takıldı sizce? ne yapsam bana bir yardımcı olurmusunuz

Merhaba, çarşamba günü 76 kg ile başlayarak ilk dozumu oldum bir günde etki etti iştahım tamamen kapalı. Dün iyiydi ama bugün çok halsizlik ve baş ağrısı yaptı. Bu sabah tartıldım 74,8 kg olmuşum.
merhaba şu an nasıl durumlar kimse yazmamış aylar sonraki hallerini, merak ediyorum

Herkese merhabalar bugün 15.günüm bitti ikinci ölçümümü yaptım 1.70 vermişim,birazdan 3.dozumu olacağım.Bu hafta fazla spor yaptım çok yapınca bana yaramıyor su tutuyor vücudum 😅
Başlangıç(08.09.2025):96,65
1.Hafta(15.09.2025): -2,40
2.Hafta(22.09.2025): -1,70

Güncel:92,55
merhaba nasıl gidiyor bilgilendirin bizi :)

Selamlar, kim nerden ne kadara aldığını yazsa çok iyi olmaz mı ? Mounjaro için 9K fiyat verende var 11k fiyat veren yer de var. Bu konuda herkes nerden ne kadara aldığını söylebilir mi ?
9160 TL ye eczaneden aldım, 0,25 lik.
Eczacım piyasada 0,50 sıkıntısı olduğunu söyledi, o dozun fiyatı 11 k evet

Fiyatlar eczaneye göre değişmiyor, alınan ilacın dozuna göre fiyat söylüyorlar.

Merhabalar :) pazartesi son alışma dozumu yaptırdım.Kilomda çok az artış oldu fakat yağım azalmıştı bu çok iyi birşey,su ve kas kütlemde artış olmuştu sadece☺️fazla spor yaptığım için vücudum ödem tutabiliyor😅inşallah bu pazartesi güzel sonuçlar ile geleceğim☺️aynı zamanda pazartesi günü bir üst doza geçeceğim.Eczacım 3.hafta çoğu kişide duraksama olduğunu belirtti.

3.hafta(29.09.2025): +0,25
Güncel:92,80

01.10.2025 de dahiliye ve endokrin dr. tavsiyesi ile iğneye başladım adı m... olan iğneden ilk dozum 01.10 da yapıldı güncel kilom 110,8 idi bende deneyimlerimi burada paylaşmal istedim. herkese bol eksiler

01.10.2025 de dahiliye ve endokrin dr. tavsiyesi ile iğneye başladım adı m... olan iğneden ilk dozum 01.10 da yapıldı güncel kilom 110,8 idi bende deneyimlerimi burada paylaşmal istedim. herkese bol eksiler
Aynı gün başlamışız umarım kısa sürede bol eksi görürüz ben bugün normalde yiyebileceğim bir öğünü çok zor yedim sanırım bugün böyle tek öğün olarak kalacak başka bir şey yiyemeyeceğim. Sizin tokluk durumunuz nasıl

Selamm:)bugün 4.haftam bitti 1 kilo 850 gram vermişim 1 haftada☺️Artık alıştırma dozu bitti 0.5i vuruldum daha demin☺️şimdi aşağıya güncel durumumu bırakıyorum☺️

3.Hafta(29.09.2025): +0,25

4.hafta(06.10.2025): -1,85

Güncel: 91

arkadaşlar ikinci ay 5 mg ile devam edenler daha sonraki 3. ay yine 0.5 ile mi devam ediyor ?3. ay da doz arttıran var mı bende 0.5 bile aşırı iştahımı kesmemeye başladı:KK43:bilen deneyen var sa yazabilir mi?

Selamm:)bugün 4.haftam bitti 1 kilo 850 gram vermişim 1 haftada☺️Artık alıştırma dozu bitti 0.5i vuruldum daha demin☺️şimdi aşağıya güncel durumumu bırakıyorum☺️

3.Hafta(29.09.2025): +0,25

4.hafta(06.10.2025): -1,85

Güncel: 91
Merhaba 2,5 mg vurulurken son dozdan sonra iştah kaybı olmadı mı. Ben son dozumu vuruldum 5 e geçmesem mi acaba diye düşünüyorum

Merhaba 2,5 mg vurulurken son dozdan sonra iştah kaybı olmadı mı. Ben son dozumu vuruldum 5 e geçmesem mi acaba diye düşünüyorum
Merhabalar oldu son haftada iştah kaybım,ben pazartesi vuruluyordum cumartesi,pazar gibi iştahım artmaya başlıyordu.Mesela bugün 5 vuruldum şu anda birkaç lokmada doyuyorum daha çok iştah kesti 5 bende. Zamanla vücut dozlara alışıyormuş diye duymuştum. Ama 5 bayağı kapattı iştahımı 2,5 ta iştahsızdım ama yine 1 tabak bitiyordum bugün 1 tabak bitiremedim

Bende pazartesi günleri yapiyorum hafta sonuna doğru etkisinin geçtiğini fark ediyorum. Şu an 3. 2,5 vuruldum totalde 5,3kg gitti çok şükür. İnşallah 5 mg daha da azalır iştahım ve daha çok kilo kaybı yaşarım diye umut ediyorum.. hepimizin için

Back
X