• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro

30 Haziran da 70.8 başladığım serüveni 26 Eylül de 60.3 olarak bitirdim benim için bu kilo yeterliydi ve çok güçsüz hissediyordum. Fakat 2.haftadan sonra midem de bir girdap açıldı sanki hiç doymuyorum bunu hasta olduğum için içtiğim antibiyotik ve vitaminlere bağladım midem kazınıyor belki asit sekresuonu artıyor dedim mide koruyucu içtim çok su içtim vb ama bu hafta eski halime döndüm çok acıkıyorum ve doymuyorum. Sanki artık az yiyerek doymak yeni yaşam stilim olacak sanmıştım yok maalesef iftarın son dakikalarında ezanı bekleyen hallerdeyim😫sanırım 3haftada bir ikame doz yapmalıyım.

merhaba bende iğneyi aldım (2,5mg) fakat yaptıramadım 10 yıla yakın bir süredir haşimato hastasıyım.. dâhiliye doktoruna gittim TSH 26 -ANTİ TPO 966 - ANTİTG 2650 olmuş şu an kullandığım tiroidi ilaçta doz değişikliği oldu cuma günü tiroid usg gireceğim sonuca göre ve TSH düzelirse bende yaptıracağım.. son 6-7 ayda 8 kilo aldım diyet ve spor yapmama rağmen veremedim.. şu an 70 kğ hedefim 60kğ

30 Haziran da 70.8 başladığım serüveni 26 Eylül de 60.3 olarak bitirdim benim için bu kilo yeterliydi ve çok güçsüz hissediyordum. Fakat 2.haftadan sonra midem de bir girdap açıldı sanki hiç doymuyorum bunu hasta olduğum için içtiğim antibiyotik ve vitaminlere bağladım midem kazınıyor belki asit sekresuonu artıyor dedim mide koruyucu içtim çok su içtim vb ama bu hafta eski halime döndüm çok acıkıyorum ve doymuyorum. Sanki artık az yiyerek doymak yeni yaşam stilim olacak sanmıştım yok maalesef iftarın son dakikalarında ezanı bekleyen hallerdeyim😫sanırım 3haftada bir ikame doz yapmalıyım.
Çok güzel inmişsiniz, belki biraz yemeğe ihtiyacınız vardır. Kendinizi yememek için strese sokmayın bence. O şekilde de kortizol yükseliyor ve daha da yeme isteği artıyor. Bir gün yiyin ertesi gün dengeleyin derim

Selamlar☺️pazartesi güncelleyemedim 5 lik vurulduktan sonra pazartesi günü ilk haftamı geride bıraktım ölçüm sonucunda 1 kilo 800 gram verdim 1 haftada☺️iştahım iyice gitti açlık hiç hissetmiyorum herşey yolunda ilerliyor☺️

Başlangıç(08.09.2025):96,65

1.Hafta(15.09.2025): -2,40

2.Hafta(22.09.2025): -1,70

3.Hafta(29.09.2025): +0,25

4.hafta(06.10.2025): -1,85

5.hafta(13.10.2025): -1,80

Güncel: 89,20

Arkadaşlar 0.5 lik depolarda yok, bir süredir de yokmuş siz nasıl hangi eczaneden buldunuz istanbuldayım yardımcı olurmusunuz nereden temin ettiniz?

Arkadaşlar 0.5 lik depolarda yok, bir süredir de yokmuş siz nasıl hangi eczaneden buldunuz istanbuldayım yardımcı olurmusunuz nereden temin ettiniz?
Ankaradayım ben ama burada da bulmak zor zam gelecekmiş firmalar elinde tutuyor olabilir

Merhaba arkadaşlar ben aldım ama kullanamadım 3 tanesi elimde kaldı Ankarada yaşıyorum ilgilenen olursa yazabilir.

Back
X