- Emoji Skoru
- 295
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi betty_boop
Ben 2.5 ve 5 mg kullandığım halde. Yüksek dozların bir kutusu 20 binlerde üstelik 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim diyetisyene gidiyorum buna uygun liste de verdi ama çözüm olmadı bakalımm nolcak keten tohumu çok etkili aslında ama o da fayda etmedi...Ben listelerimi yapay zekaya hazırlatıyorum, örnek paylaşabilirim. Komutu evdeki malzemeler şu şu; glp-1 iğnesine uygun, kas kaybı yaşamadan eksileceğim, kabızlık yaşamayacağım, gerekli proteini alacağım şekilde bir menü hazırla olarak veriyorum. İlk 2 gün hariç kabızlık olmadı life dikkat ederek hazırladığı için. Örnek menü paylaşıyım belki denersiniz.
Gerçekten şaka gibiŞubatta tekrar zam bekliyoruz dedi eczane, offfkiralarla yarışıyoruz artık bu nedir ya
(
2.5 mg kullanıyorum. Hipoglisemiye ikna edemedim 1 doktoru. Ben bunu yaşıyorum işte daha ötesi yok. Testlerle sabit zaten. Yok aç kalmışsındır yok denk gelmiştir bir sürü laf... Ekşi sözlüktede okudum ve mesajlaştırm birisiyle. Allahtan onun doktoru hipoglisemiyi kabul etmiş. önce 2 hafta yaptırmma demiş sonra tedaviyi tamamen kesmiş artık devam etmeyeceklermiş. Bende bırakıcam galiba bu yan etkisi canımı sıkıyor bulantı kusma olsaydı keşke. Hipoglisemi uyurken denk gelse ölebilirim öyle korkunç düşüyor. Birden 30-40 birim iniyor orda anlıyorum ters giden bişeyleri ve sonra sürekli düşüyor. Bu sefer 74 de durdurabildim. ama uyuyor olsam sonuç farklı olurdu uyanıkken bile elin ayağın uyuşuyor kalkamıyorsun uykuda gider direk insan.Çok geçmiş olsun kaç mg kullanıyorsunuz? Diyetisyenle devam etseniz hipoglisemi önlemi alacak bir diyet yazar mı acaba ya da chatgptyle oluştursanız? Bu çok zor oluyodur sizin için![]()
Çok haklısınız sağlıktan ötesi yok. Böyle bir yan etki yaşıyorsanız bırakmanız en doğrusu gibi. Zor gerçekten siz diyet ve sporla devam edin eminim verirseniz. Hipoglisemi yabana atılmayacak bir durum. Çok çok geçmiş olsun2.5 mg kullanıyorum. Hipoglisemiye ikna edemedim 1 doktoru. Ben bunu yaşıyorum işte daha ötesi yok. Testlerle sabit zaten. Yok aç kalmışsındır yok denk gelmiştir bir sürü laf... Ekşi sözlüktede okudum ve mesajlaştırm birisiyle. Allahtan onun doktoru hipoglisemiyi kabul etmiş. önce 2 hafta yaptırmma demiş sonra tedaviyi tamamen kesmiş artık devam etmeyeceklermiş. Bende bırakıcam galiba bu yan etkisi canımı sıkıyor bulantı kusma olsaydı keşke. Hipoglisemi uyurken denk gelse ölebilirim öyle korkunç düşüyor. Birden 30-40 birim iniyor orda anlıyorum ters giden bişeyleri ve sonra sürekli düşüyor. Bu sefer 74 de durdurabildim. ama uyuyor olsam sonuç farklı olurdu uyanıkken bile elin ayağın uyuşuyor kalkamıyorsun uykuda gider direk insan.
Kaçla başlamıştınız dozlarınız nasıl ilerledi? Maşallah çok güzel kilonuz ama bir yerde direnç kilosu durması çok normal direnç kırılması 1 hafta 10 günü buluyo sonra yine gidiyomuş kilolar. Ah ben o kiloya o kadar uzağım ki:)merhaba kızlar,
cumartesi son dozu yaptırcam bu hafta kilo verme durdu sabah tartıda 66.6 gördüm.. biraz moralim bozuldu... kabızlık yaşıyorum açlık krizide yaşamıyorum, çok da az yiyorum. moralim çok bozuldu![]()
03 ocakta 70.7 kğ 2,5 luk iğneyle ilk dozu yaptırdım. yan etki kabızlık dışında yaşamadım, haşimato hastası olduğum için son bir yılda 10 kğ aldım, hayatım boyunca 70 kğ sadece doğum sonrası çıktım , iğneye mecburen başlamak zorunda kaldım, umarım direnç kilosunu kırarım yarın son dozu yaptırcam, iğneye devam edip etmemekte kararsızım.Kaçla başlamıştınız dozlarınız nasıl ilerledi? Maşallah çok güzel kilonuz ama bir yerde direnç kilosu durması çok normal direnç kırılması 1 hafta 10 günü buluyo sonra yine gidiyomuş kilolar. Ah ben o kiloya o kadar uzağım ki:)
arkadaşım da haşimato başladı,3 ay oldu, 9 kg gitti, gıdım gıdım beraber ilerledik, ayda 2-3 gitti, ama inanılmaz bir incelme var ikimizde de. hızlı vermek iyi değil, ben hiç sizin gibi 4'ler veremedim ona rağmen çok mutluyum. 2-3 hafta gram oynamadığı çok oluyor, sonra çat diye 1 kg gidiyor. enteresan yani iğneyle kilo veriş.03 ocakta 70.7 kğ 2,5 luk iğneyle ilk dozu yaptırdım. yan etki kabızlık dışında yaşamadım, haşimato hastası olduğum için son bir yılda 10 kğ aldım, hayatım boyunca 70 kğ sadece doğum sonrası çıktım , iğneye mecburen başlamak zorunda kaldım, umarım direnç kilosunu kırarım yarın son dozu yaptırcam, iğneye devam edip etmemekte kararsızım.
merhaba, süper vermişsinizMerhabalar, ben de mounjaro ile kilo verenlerdenim. Sürecim boyunca ara ara hem burayı hem ekşi sözlüğü takip ettim. Ben de tecrübelerimi sizinle paylaşayım. 42 yaşında 84kg ile başladım. Herhangi bir sistemik problemim yoktu, pandemiden sonra yavaş yavaş kilo almıştım. Hayatım boyunca çok büyük kilolar alıp vermedim doğumlar haricinde. Yemek yemeyi seven iştahlı birisiyim. Normalde de 68-72 arasında gidip gelirdim. İğne tedavisine endokrin doktorumun kontrolünde başladım, 15 Ağustos 2025 tarihinde. Şuanda 68-69 kgyum. Yani 5.5 ayda 15kg verdim. Herkes eskiden olduğum 68kgya göre daha ince olduğumu söylüyor özellikle kalça kısmım eski tipime göre daha ufak duruyormuş. Bunu düzenli haftada 2 kez pilates yapmama bağlıyorum ancak sporu daha önce de yapıyordum onun da etkisi olabilir
İlk 3 ay 0.25 sonraki aylarda da 0.5 mg kullandım. Şuanda 0.5 son kutum 2 iğnem kaldı. Doktorum son ay 0.25mg düşüp bırakmamı söyledi. Şuanki halimden çok memnunum bundan sonraki hedefim 70kg geçmemek.
İlk ay hafif yan etkiler yaşadım özellikle halsizlik, yorgunluk ve kabızlık oldu. İkinci kutumdan sonra ve doz arttırınca da hiç yan etki yaşamadım. Çok keyifli bir süreç geçirdim. Depresyona yatkınlık yaptığını okumuştum ilk ay düşüncelerimde yavaşlama hissediyordum ama alışınca çok daha mutlu ve enerjik oldum. Aç kalma stresi olmadan yaşıyordum ve inceliyordum çünkü.
Kilomu sabit bir hızda vermedim kimi zaman hızlıydı kimi zaman yavaş. Deney yapar gibi de yemedim doktorumun tavsiye ettiği prensiple beslendim. Kahvaltımı 12 civarında yaptım. Klasik yumurtalı kahvaltı. Hergün mutlaka öğle saatinde keyif kahvem ve 1 parça çikolatam vardı. Bazı günler meyve yoğurt yedim bazı günler yemedim. Akşam da evde ne varsa abartmadan herşeyden yiyerek tabağın çoğunu protein ve sebzeden yapmaya çalışarak ama mutlaka ekmek veya pilav da ekleyerek besledim. Dışardan da yedik, tatlı da yedik, tatil de yaptık, yurtdışna da çıktık ama az yedim hızlı doydum ama kendimi engellemedim canım istediyse yedim. Hızlı kg vermek istemedim yaşıma rağmen sarkmam çökmem olmadı herkes gençleştiğimi söylüyor. Mutluyum Allah bu ilacı bulanlardan razı olsun:) sıra bu sistemi bozmadan inşallah kilomu korumak. Benim hikayem böyleydi uzun yazdım, Herkese sağlıklı mutlu günler dilerim
Bende 5 lik aldım 2.5 vurdum . İki ay gitti.sorun yaşamadım.30 ocakta 79 kilo ile başladım..3.günüm,dün akşam yoğun ishal oldu ve 1 kere şiddetli kustum..sabah normale döndüm,sabah 76 kilo gösterdi..bugün iştahım az da olsa vardı..arkadaşlar bu ilacı nasıl ekonomik kullanabiliriz..2.aşamaya geçince 5lik doza yani..10lu alsam 2 ay kullansam ekonomik olur mu acaba?
2 aç açlık hissiniz nasıldı?etkisi azaldı mıBende 5 lik aldım 2.5 vurdum . İki ay gitti.sorun yaşamadım.
Merhaba bugün doktorla görüştüm bende 2,5 dozla başlıyorum inşallah. Bana kalem formunu önerdi eczaneye getirttim.15 mg 6 aylık (doz artırmazsak) 30 bin verdim.Ben 2.5 ve 5 mg kullandığım halde. Yüksek dozların bir kutusu 20 binlerde üstelik![]()
Çok uygun almışsınız neredeyse yarı yarıya. Kalem formu Türkiye'ye geldi mi?Merhaba bugün doktorla görüştüm bende 2,5 dozla başlıyorum inşallah. Bana kalem formunu önerdi eczaneye getirttim.15 mg 6 aylık (doz artırmazsak) 30 bin verdim.
Evet ya,birşey yememe isteği muhteşem..herşeyin sebebi bu açlık hormonuymuş..açlık isteği gelince yememe mücadelesi versen bile kilo vermek o kadar zor ki..vücutta bu hormonu çok azaltan ya da olmamasını sağlayan bir ameliyat olsa keşke..tüp mide dışında tabii..Bi doktorun sayfasında görmüştüm, midedeki açlık hormonunu endoskopik olarak yok ediyormuş,veya çok azaltıyormuş..mide ablasyonu ..Dr .Yaşadığım ilde olsaydı giderdim muhtemelen..yaa yiyememek,tatlı k.hidrat aramamak mükemmel , ben de beynimde ne kadar çok yemek düşüncesi yer tutuyormuş ona şaşkınım