Moxai damla bebeklerde

bygl ess

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2025
8
2
1
30
Bebeğim iki aylık gözünde çapaklanma ve akıntı basladı doktoru moxai diye bir damla önerdi daha çok kullanmış olan var mı damla 5 günlük gece yatarken damlattım sabaha çapaklanma sorunu çözüldü kullanmalı mıyım

Evet belirtilen süreyi tamamlamazsanız tekrar eder.
Arkadaşım göz doktoru hep bu damlayı önerir.

Yerine ne önerdi o halde?
Şuanda gözünde bişey olmadığı için boş yere kimyasal bir damlayı bebeğin gözüne damlatmanın doğru olmadığını çapaklanmaların sadece enfeksiyon nedeniyle olmadığını ve bebeklerde görülebildiğini ılık suyla ve demli çayla silmemin yeterli olacağını söyledi başka bir damla önerdi daha hafif ama kullanma şişme kızarıklık olursa çapaklanmayla birlikte o zaman kullanırsın yoksa gerek yok dedi

Şuanda gözünde bişey olmadığı için boş yere kimyasal bir damlayı bebeğin gözüne damlatmanın doğru olmadığını çapaklanmaların sadece enfeksiyon nedeniyle olmadığını ve bebeklerde görülebildiğini ılık suyla ve demli çayla silmemin yeterli olacağını söyledi başka bir damla önerdi daha hafif ama kullanma şişme kızarıklık olursa çapaklanmayla birlikte o zaman kullanırsın yoksa gerek yok dedi

Doktor muayene edip böyle bir yorum yaptıysa size buradan görüş almanız mantıklı değil diye düşünüyorum. Dediğim gibi moxai bebeklerde kullanılır. Ama sizin bebeğinizin ihtiyacı yoksa doktor muayene ettiyse kullanmayın tabi.

Doktor muayene edip böyle bir yorum yaptıysa size buradan görüş almanız mantıklı değil diye düşünüyorum. Dediğim gibi moxai bebeklerde kullanılır. Ama sizin bebeğinizin ihtiyacı yoksa doktor muayene ettiyse kullanmayın tabi.
Kullanan başka kişiler var mı diye görüş almak istedim size mantıklı gelmediyse cevap vermezsiniz sizin bebeğiniz varmı ve boş yere bi ilaç kullanıp keşke yapmasaydım dediğiniz oldu mu ağır bir damla dendiği için tedirgin oldum ve başka annelerden bununla ilgili fikir almak istedim bebeklerde kullanıldığını söylüyorsunuz doktor musunuz ayrımları neye göre yapıyorsunuz bize bu damlayı öneren doktorumuz muayene etmeyen sadece anlatmamızla önerdi diğer doktor görerek bir doktor önerirken diğeri ağır bir damla olduğunu söyledi bende bebeğim için ağırsa zarar mi verdim endişesi oluştu baska annelerle paylaşmak istedim belkide rahatlamak neresi mantıksız ayrıca mantıksız da neden cevap veriyorsunuz yorum yapmak zorunda değilsiniz.

Hayır 2. Doktora götürmeseniz anladım da götürmüşsünüz zaten ondan diyorum.
Benim oğlum var bebekken de kullandım hala da kullanırım bu damlayı.ağır bir damla olmadığını biliyorum. Arkadaşım çocuk göz doktoru. Bebeklere veriyor bunu. Ama sizin durumunuzda ihtiyaç olmadığını söylemiş doktorunu zaten kullanmayın. Ben size yardımcı olmak adına bildiğim de bir ilaç olduğu için sürekli cevap yazıyorum zaten. Nezaket birazcık :)

Hayır 2. Doktora götürmeseniz anladım da götürmüşsünüz zaten ondan diyorum.
Benim oğlum var bebekken de kullandım hala da kullanırım bu damlayı.ağır bir damla olmadığını biliyorum. Arkadaşım çocuk göz doktoru. Bebeklere veriyor bunu. Ama sizin durumunuzda ihtiyaç olmadığını söylemiş doktorunu zaten kullanmayın. Ben size yardımcı olmak adına bildiğim de bir ilaç olduğu için sürekli cevap yazıyorum zaten. Nezaket birazcık :)
Kusura bakmayın ilk bebeğim birazda panik bir anneyim belkide doktorların biri uzun zamandır tanıdığım ağır falanda diyince sanırım fazla endişelendim iki aylık bebeğim için belki biraz daha büyük olsa daha rahat olabilirdim tesekkur ederim sizede

Back
X