Kekler - Pastalar Mozaik pasta tarifi bileenn???

AdasuU-

Şükür olsun seni görmeden sevdirene..
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2014
1.949
1.006
163
29
Kızlaar mozaik pasta tarifi verirmisiniz pudingli yapmak istiyorum pudingi kendi arkasında yazan tarife göre mi pişirmeliyim içine margarin koymalımıyım

Canım sen nasıl yapıyosun puding piştikten sonra ufaladığım bisküviyi içine katıp yoğurucam sonra streç filme sarıp dolaba koyucam dimi?

Canım sen nasıl yapıyosun puding piştikten sonra ufaladığım bisküviyi içine katıp yoğurucam sonra streç filme sarıp dolaba koyucam dimi?
evet canım ama çok ufalama pudingin içine koyup karıştınca daha da küçülüyor. bide pudingin çok katı olmamasını tercih ediyorum ben

evet canım ama çok ufalama pudingin içine koyup karıştınca daha da küçülüyor. bide pudingin çok katı olmamasını tercih ediyorum ben
Tamam canım çook sağolll çok canım çekti akşam akşam

benimde canımı çektirdin kız hastayım bide tatlı istiyor canım
Benimde tatlı istiyor böyle şerbeti akan bi baklava ama yiyemiyorum çok kilo o yüzden mozaik yapcam sen de yap bacım iki dakikalık aklımızda kalacağına midemizde kalsın

Benimde tatlı istiyor böyle şerbeti akan bi baklava ama yiyemiyorum çok kilo o yüzden mozaik yapcam sen de yap bacım iki dakikalık aklımızda kalacağına midemizde kalsın
kız sen naaptınnn söylenir mi peynirleri yay gibi açılan künefe olacaktı bide malzemem yok canım evde yoksa kalkıp yapıverirdim

kız sen naaptınnn söylenir mi peynirleri yay gibi açılan künefe olacaktı bide malzemem yok canım evde yoksa kalkıp yapıverirdim
Kız susss ben hamileyim gece gece künefe aratma bu havada bisküvileri puding soğuyuncamı koyim yoksa sıcakken mi

Kız susss ben hamileyim gece gece künefe aratma bu havada bisküvileri puding soğuyuncamı koyim yoksa sıcakken mi
eneeeeeem yerim kız seni sen aşerdin miiiiiiiiii birazcık ılık olsa daha iyi olur canım hava soguk üzerini bişeyle kapatıp balkona koy soğur zaten hemen. Hemen yemek istiyosanda buzluğa at ki çabuk soğusun yani sardıktan sonra

Aşerdim valla kız bizim balkon şu durumda balkona koysam buz tutar

Eklentiler

• image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 84
ayyy kara bak ya ne güzel burda yagmıyor canım iki dk kalsa yeter ılıması için sıcak olmaması yeterli buz gibi olması şart değil zaten
Tamam canım bekliyorum ılımasını çok heycanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…