Mozoik turner sendromu yardım lütfen

sevgi_burak

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
358
21
118
İstanbul
ben yaklaşık 3 senedir evliyim korunmasız olarak hiç hamile kalmadım yaşım 34 eşim 36 yaşında ben de yapılan testte % 80 i 45 X - ve % 20 si 47 XXX çıktı dr. mozoik turner sendromu dedi bize. ama her şeyim normal benim adetim , boyum (1.60) v.s normal eşimde de sperm düşüklüğü var sol varikosel ameliyatı oldu .ancak 400.000 e kadar çıktı spermi, geçtiğimiz mart ayında ilk tüp bebek denememiz oldu 8 yumurta toplandı benden 3 tanesi döllendi dediler yapılan pgt genetik testte bir tanesi dejenere oldu sanırım diğer kalan 2 yumurtadan da biri hastalıklı çıktı ve sonuç olarak tek embriyo koydular oda tutmadı malesef :( mafoldumbenşimdi bekliyoruz yazın tekrar yapacağız inşallahh bizim bu konuda ki şansımız nedir yani benim bu genetik hastalığım neticesinde hamile kalıp sağlıklı bebeğim olabilir mi ??? teşekkürler....

Son düzenleme:
ben yaklaşık 3 senedir evliyim korunmasız olarak hiç hamile kalmadım yaşım 34 eşim 36 yaşında ben de yapılan testte % 80 i 45 X - ve % 20 si 47 XXX çıktı dr. mozoik turner sendromu dedi bize. ama her şeyim normal benim adetim , boyum (1.60) v.s normal eşimde de sperm düşüklüğü var sol varikosel ameliyatı oldu .ancak 400.000 e kadar çıktı spermi, geçtiğimiz mart ayında ilk tüp bebek denememiz oldu 8 yumurta toplandı benden 3 tanesi döllendi dediler yapılan pgt genetik testte bir tanesi dejenere oldu sanırım diğer kalan 2 yumurtadan da biri hastalıklı çıktı ve sonuç olarak tek embriyo koydular oda tutmadı malesef :( mafoldumbenşimdi bekliyoruz yazın tekrar yapacağız inşallahh bizim bu konuda ki şansımız nedir yani benim bu genetik hastalığım neticesinde hamile kalıp sağlıklı bebeğim olabilir mi ??? teşekkürler....

merhabalar saglikli bir bebeginiz olabilme sansiniz yuksek yumurta sayinizin artirilmasi sansinizi artiracaktir gerekirse gebeeligi kesinlestirecek sekilde bir tedavi planinin uygulanmasinda fayda olacaktir bu da sizin ve esinizin tedavi baslamadan bir kac ay evvelden hazirlanmasi gerekmektedir sevgiler detay icin beni 05332806460 dan arayabilirsiniz

mozaik turner da bu nasıl oluyor dr. bey. ben 20 gün önce mozaik turner yüzünden bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. hergün başka birşey duyuyorum. hoş bu saatten sonra yapacak birşey yok ama... hem benim bebeğim erkekti.
boy uzunluğu 1.60 olabilir mi? bebek sahibi olunabilir mi? vallaha duydukça şu elimdeki raporalarada testlerede inanasım gelmiyor.

ben yaklaşık 3 senedir evliyim korunmasız olarak hiç hamile kalmadım yaşım 34 eşim 36 yaşında ben de yapılan testte % 80 i 45 X - ve % 20 si 47 XXX çıktı dr. mozoik turner sendromu dedi bize. ama her şeyim normal benim adetim , boyum (1.60) v.s normal eşimde de sperm düşüklüğü var sol varikosel ameliyatı oldu .ancak 400.000 e kadar çıktı spermi, geçtiğimiz mart ayında ilk tüp bebek denememiz oldu 8 yumurta toplandı benden 3 tanesi döllendi dediler yapılan pgt genetik testte bir tanesi dejenere oldu sanırım diğer kalan 2 yumurtadan da biri hastalıklı çıktı ve sonuç olarak tek embriyo koydular oda tutmadı malesef :KK43: mafoldumbenşimdi bekliyoruz yazın tekrar yapacağız inşallahh bizim bu konuda ki şansımız nedir yani benim bu genetik hastalığım neticesinde hamile kalıp sağlıklı bebeğim olabilir mi ??? teşekkürler....
merhaba sizinle mutlaka görüşmem gerek çoooooooooooooooooooookkkkkk mutluyum sizin bebeğinizin olacağına bana umut oldunuz lütfen görüşelim özelden telinizi yazarsanız sizi ararım allahım sağlıcakla kızınızı kucağınıza versin sevgiler

mozaik turner da bu nasıl oluyor dr. bey. ben 20 gün önce mozaik turner yüzünden bebeğimi aldırmak zorunda kaldım. hergün başka birşey duyuyorum. hoş bu saatten sonra yapacak birşey yok ama... hem benim bebeğim erkekti.
boy uzunluğu 1.60 olabilir mi? bebek sahibi olunabilir mi? vallaha duydukça şu elimdeki raporalarada testlerede inanasım gelmiyor.

Canim bebegim oldu evet.. oglum var 2 yasinda... vee suan 2. Ye hamileyim kizima :) 30 haftaligiz suan hamd olsun.darisi sana olsun insallah.. numaram 536 812 55 25 whatsaptan da yazabilirsin sorabilirsin canim..

Back
X