mpuder'in diyet günlüğü(hedef 68=>60)

mpuder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
102
0
46
İstanbul
slm kızlar bugün ilk günüm diyetteki..
yine busiteden aldığım bir diyete başladım .. 22 günde 8kilo yazan bilisteydi ama kim yazmıştı hiç hatırlamıyorum..
nys burası binevi kendime verdiğim söz gibi olucak .

ztn fransanın yemekleri çok kötü daha anlamlı bizaman seçemezdim heralde diyet yapmak için ;)

nys ilk günümde yediklerim,
sabah:biçatal peynir ve domates.
öğlen:konserve balık
ara:1armut
akşam:birkase çorba ve salata(yağsız),yarım salatalık(açlığımı bastırmak için:)

kızlar sizce nasıl listem ayrıca sizce yemek saatlerinin birönemi varmı diyet listelerinde?

selam hoşgeldin başarılar bence kahvaltın biraz az olmuş
saatlere gelince sabah erken kalkmanın ve kahvaltıyı erken yapmanın metobolizmayı çalıştırdığını duymuştum
hem sabah erken yenirse akşam yemeğide geç saate kalmaz diye düşünüyorum en geç yediye kadar akşam yemeğinin bitmesi lazım bence

kahvaltıyı 8-9 gibi yapıyorum vlla cnm .. bide asıl 7den sonra canım bişeler yemek istiyor dün ilk günümdü zor tuttum kendimi :)
önceden olsa ne cookiesler ne cipsler yerdimmm:D nys katlancam artık 2ay kadar buhalde beslenmeye. . umarım bi 10 kilo veririm :S

evvettt 2.günüm:
sabah: biçatal peynir, 4 yeşil zeytin, domates
öğle:minnacık ton balıklı salata:), yoğurt
ara: işte burda batırdım, 1cookies ve 1 kruvasan :(
akşam: 1kase hazır sebze çorbası ve salata .

bugünü böle kapatıcam başka bişey yemek yok!

bide 45dk yürüyüş nys fena deildim ( ve mpuder kendini motive edip gitti :)

öhmm 3.günüm,

sabah: minnacık peynir,domates,4yeşil zeytin
öğlen:3kaşık tonbalıklı amerikan salatası, 2kutu yoğurt.
akşam: 1kase çorba, 4tane minik kızartılmış peynir, salata

oturum bi kalori hesabı yapayım dedim yediklerim ancak 1000kalori yapıyor..

iyiyim iyi ama daha da azaltmalıyım snrm :S

öhmm 3.günüm,

bence iyi yediklerin neden azaltıyorsun günde 1000 kalori iyi bence canım

öhmm 3.günüm,

aramıza hoşgeldin canım günlüğün hayırlı olsun
canım ne yiyorsunki bide azaltayım diyorsun:1:

hiç ekmek yok ekmek yemeden olurmu hiç hani sabah öğle arası HERZAMAN DEDİĞİM GİBİ AZ AZ SIKSIK

birde bişe sormak istiyorm bu yaptığın diyetde öğlenleri hep tonbalığımı var canım

aramıza hoşgeldin canım günlüğün hayırlı olsun
canım ne yiyorsunki bide azaltayım diyorsun:1:

hiç ekmek yok ekmek yemeden olurmu hiç hani sabah öğle arası HERZAMAN DEDİĞİM GİBİ AZ AZ SIKSIK

birde bişe sormak istiyorm bu yaptığın diyetde öğlenleri hep tonbalığımı var canım

hehe nasl da farketmş ya :) bn fransadayım , burda helal olmadıgından et tavuk yiyemiyorum açıkcası .. o yüzden balık tek alternatif gerçi türk dönerciler var ama döner eti diyette yenmez ztn çok yağlı oluo snçta..

ya kızlar kendimi öle bikilitledimki 3 gün önce, yediğim herbir fazla lokma vicdan azabı yaşatıyor bana :)

he bide leslienin videosunu indirdim hergün yapmaya çalışcam .sizce zaman olarak nezmn yapmalıyım sporu fikriniz var mı ?

hehe nasl da farketmş ya :) bn fransadayım , burda helal olmadıgından et tavuk yiyemiyorum açıkcası .. o yüzden balık tek alternatif gerçi türk dönerciler var ama döner eti diyette yenmez ztn çok yağlı oluo snçta..

ya kızlar kendimi öle bikilitledimki 3 gün önce, yediğim herbir fazla lokma vicdan azabı yaşatıyor bana :)

he bide leslienin videosunu indirdim hergün yapmaya çalışcam .sizce zaman olarak nezmn yapmalıyım sporu fikriniz var mı ?

anladım canım yani tonbalığı yerine sebze felan yesen gerçi tonbalığının kalorisi ne bilmiyrm ama bide öğünlerine 1 dilim ekmek ekle cnm sağlıklı kilo verirsin vitaminin eksik olmasın

vallahi benim oğlum olduğu için gün içinde onunla ilgileniyrm akşam o uyudukdan sonra 10 ila 11 arası yapıyorm

ya bnde sıkıldım ztn deiştircem onun yerine ne yiyebilirim ki makarna fln yerim artık hem tok tutar .. hehe ya sizin aranzda takıla takıla çocuğa fln heves ediyorum hiç düşünmeyen ben :D:D

ya bnde sıkıldım ztn deiştircem onun yerine ne yiyebilirim ki makarna fln yerim artık hem tok tutar .. hehe ya sizin aranzda takıla takıla çocuğa fln heves ediyorum hiç düşünmeyen ben :D:D

evlimisin canım evliysen olsun bitane ama önce zayıflıyorz veriyorz kiloları sonra hamile kalıyoruzzz

bende 2013 hazırlanıyorm:1:

makarnada yeme
ıspanak ye pırasa ye nohut ye fasülye ye yani sebze yee makarnada hamur sonuçda

evlimisin canım evliysen olsun bitane ama önce zayıflıyorz veriyorz kiloları sonra hamile kalıyoruzzz

bende 2013 hazırlanıyorm:1:

makarnada yeme
ıspanak ye pırasa ye nohut ye fasülye ye yani sebze yee makarnada hamur sonuçda

aynen baklagil fln diyorsun.. yok daha üniv öğrencisiyim kariyer yapıyorum ben :) yok ztn evliliğe merakım da çocuk nebileyim bşka bişe yea :))

aynen baklagil fln diyorsun.. yok daha üniv öğrencisiyim kariyer yapıyorum ben :) yok ztn evliliğe merakım da çocuk nebileyim bşka bişe yea :))

amannn evli değilsen boşverrrrr evlenme
evliliğimin ilk aylarında herkese tavsiye ediyordum ama şimdi sakın sakın diyorm bekarlık sultanlık vallahi::1:

amannn evli değilsen boşverrrrr evlenme
evliliğimin ilk aylarında herkese tavsiye ediyordum ama şimdi sakın sakın diyorm bekarlık sultanlık vallahi::1:

evliliğinin ilk 1yılını doldurmuş olan kadınların hepsi böyle söylüyor arkadaşlarım kuzenler vs. :)) kimse tavsiye etmioo vlla heh:)

evliliğinin ilk 1yılını doldurmuş olan kadınların hepsi böyle söylüyor arkadaşlarım kuzenler vs. :)) kimse tavsiye etmioo vlla heh:)

vallahi bende hiç tavsiye etmiyorum
rahat rahat gezip tozmak,çocuk,koca derdi yerine kafana göre takılmak varken
bende pişmanım vallah

bende pişmanım vallah

pişman değilim ama gezemiyorsun tozamıyorsun hele birde kocan romantiklikden ilgiden anlamayan bi öküzse :1: hiiiiiiiiiççççççç gerek yok çalış kazan ye iç gez ehüehü

bende pişmanım vallah

tmm ozmn bi10yıl daha düşünmeyeyim :) buarada leslie yle 3mil yapmış bulunmaktayım ilk defa yapışım 3de tıkandım :)
sen 76dan 64 e nekdr sürede indin cnm ?

pişman değilim ama gezemiyorsun tozamıyorsun hele birde kocan romantiklikden ilgiden anlamayan bi öküzse :1: hiiiiiiiiiççççççç gerek yok çalış kazan ye iç gez ehüehü

hehe anam içlerini döktü bizim hanımlar :))
ama nekadar güzel ya şuan acayip ii hissediyorum binevi ablalık yapıyorsunuz bana, düşünün 2ablam var ve destek olacakları yerde hep köstek oldular bna.. ikiside evli sizin gibi. ve neden hep köstek olurlar hiçbiyardımları olmaz diyorum ancak şunu çıkarıyorum kendi hayatlarındaki mutsuzluklarını bende çıkarıyorlar galiba..

hehe anam içlerini döktü bizim hanımlar :))
ama nekadar güzel ya şuan acayip ii hissediyorum binevi ablalık yapıyorsunuz bana, düşünün 2ablam var ve destek olacakları yerde hep köstek oldular bna.. ikiside evli sizin gibi. ve neden hep köstek olurlar hiçbiyardımları olmaz diyorum ancak şunu çıkarıyorum kendi hayatlarındaki mutsuzluklarını bende çıkarıyorlar galiba..

kaç yaşındasınki canım sen

evlenince herkes kendi ailesi ile ilgileniyor kendi eşi çocugu oluyo anneye babaya aileye zaman kalmıyo ilgilenemiyorlar sana neden köstek olsunlar cnm

slm kızlar bugün ilk günüm diyetteki..
yine busiteden aldığım bir diyete başladım .. 22 günde 8kilo yazan bilisteydi ama kim yazmıştı hiç hatırlamıyorum..
nys burası binevi kendime verdiğim söz gibi olucak .

ztn fransanın yemekleri çok kötü daha anlamlı bizaman seçemezdim heralde diyet yapmak için ;)

nys ilk günümde yediklerim,
sabah:biçatal peynir ve domates.
öğlen:konserve balık
akşam:birkase çorba ve salata(yağsız),yarım salatalık(açlığımı bastırmak için:)

kızlar sizce nasıl listem ayrıca sizce yemek saatlerinin birönemi varmı diyet listelerinde?

sabahları 1 dılım ekmek tuket bence bırde leslıe tayzemız var bızım nette bak kesınlıkle onuda tavsıye ederım :)) spor yapmak ınan cok ıse yarıor aramıza hosgeldın =) :29:

Back
X