MR sonucu

sea7483

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
70
28
18
29
Kızlar Daha önce de yazmıştım kayınvalideme demans teşhisi konuldu diye . Ondan sonra bi doktora daha gitti ama o doktor da demans değilsin sekonder bellek bozukluğu ve belki de psödodemans dedi ve MR istedi sonucu temiz çıktı. Teşhis koyan doktora söyledik böyle böyle başka bir doktor demans değilsin diyor dedik ama teşhis koyan doktor hala depresyon ve demans düşünüyor . Teşhis koyan doktor yorumları çok iyi il dışından gelen hastaları vs var . MR sonucu temiz olan birinin hala demans olma ihtimali var mıdır ? Kendisinde unutkanlık ve tekrar devam ediyor

Evet canım malesef ki oluyor fakat 1.bucuk yıldır anneme yoğun unutkanlık nedeniyle koyuldu .ilaçlar iyice kotulestirdi hastalığı hızlandırdı sanki. Ben küçükken ismet amca vardı komşumuz 37 yaşındayım hala beni tanıyor .gelini eczacı ilaç kullanmıyor ufak tefek unutkanliklari var hala ama annem de alt ıslatma kızlarını tanımıyor şüpheci biri oldu güvensiz uykusuzluk sorunu . Bu aşamada kullandığımız gözlemlediğim tek iyo gelen ilaç gyrex sanırım şizofreni ilacı onu da uzun araştırmalarım sonucu ben talep etmiştim doktordan . Ablamı pek sevmezdi iki.aydir Lustral başlamışlar agrasif hareketleri var kafaya takıyor diye.ablama karşı hareketleri düzeldi ama illa takacak sövecek birini buluyor halus görüyor .diğer ablamda eşyaları parası kaldığını vermediği için kahroluyor mesela sürekli bir oyun içerisindeyiz .Yabancı makaleden okuduğum ssri grubu ilaçların yani Lustral da dahil hastalığı ilerlettigi . Yani yarıma düşürdüm yine sinirli halleri var. Doğal seratonin macunu yaptırmayı düşünüyorum aktarma danisicam ilacı kullanmayı bitirince . İlaç yazarsa araştır ilacı diye söylüyorum sana da belki ağır ilerleyecek fakat ilaç denemesi çok yoruyor hastayı da yakını da. Çok yoğun birsey yoksa ismet amca gibi ilacı reddedin. İlaç başlamışlar ona da . Adam kendisi demiş ilaçlar benim aklımı bulandırıyor sanki .gelini de keselim demiş kendileri kesmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…