mraniye_skdar_engelky

Seni bizim buraya alalım o zaman.Ben önceden çok çekingendim.Evlendikten sonra yaşadılarım beni biraz değiştirdi.Şu an çevremde girişken,konuşkan biri olarak tanınırım.Yanlış anlaşılmasın bilmişlik yapmam ama girdiğim ortama hemen adapte olurum.ıçimin ısınmadığı bir insanla zor görüşürüm.O yüzden mahallede 2 tane samimi arkadaşım var.Gelinler ile de oturmaları başlattım yani bağlar kopmasın diye.Arkadaşlarım hadi organizasyon yap oturmaya gidelim derler artık sıkıldım siz yapın beni çağırın diyorum.Bende böyle biriyim yani kısaca.Şimdi bana da kızarmışsın.....

hayır cnm neden kızayım aşk olsun ben birine ısındım mı tamam bitmiştir benim için:) daha öncedende söledımya sevdım seni:) bende gırıskenım ama ortamına göre ama sevmedıgım ortamdanda cabukcada sıkılabılırım bölede bır huyum var. benıde katın kız oturma grubunuza

Sağol canım benim Allah razı olsun aynen bende sana çok ısındım.Ne güzel olur yaaa.Valla arkadaşlarım da kafa dengi.Eşlerimiz çocukluk arkadaşları zaten.Bizde mahallede kıskanılacak bir grup gibi olduk.Mahallenin gelinleri aramıza girmek için çok çabalıyorlar ama biz sadece oturmaları yapıyoruz onlarla.Hayatımda ilk kez bu insanların evinde rahat ettim.ılk kez birinin dolabını çekinmeden açtım.Evim dağınıkken geldiklerinde ilk defa onlardan çekinmedim.Onları çok seviyorum.Umarım herkesin böyle arkadaşlıkları olsun.Dilerim seninle de tanışırız.Şu eşimi bir ikna edebilsem

inş. cnm yaaa eşinde haklı ama bir konuda benımkıde öle valla zorla kopardım izni:) olmazsa eşlerımızle bırlıkte tanısırız cnm

Bak o daha güzel olur.Benim ki belki o zaman ikna olur.Yaaa yine de olmaz bu adam bazen beni kızdırıyor.Arkadaşlarım da bana kızıyorlar sen nasıl böyle birşeye karar verdin diyorlar.Ama merak da var haaa.Çalışmayı düşünmüyor musun?Sanırım lisans mezunusun.Ne güzel meslek de var,Berke de büyümüş gibi geldi bana.Gerçi bu zaman da iş bulmak zor ama

cnm ben 3 yıldır iş bakıyorum ama kafama göre bir iş bulamadım berkeye bakacak kımse olmadıgı için bu zaman akadar bekledım berke okula başlayıncaya kadar yıne evdeyım sonra bakarım iş artık cnm sen kaç dogumluydun

Ben 81 liyim.Ben de evlendikten 3 ay sonra çıktım hem eşim çalışmamı istemedi bazı sebeplerden ötürü ailesi ile ilgili,hemde kafa dengi birşey bulamadım.Evlendikten 1,5 yıl sonra kendi isteğimle örtündüm.Tabi kapalıyken hiçç bulamadım.Sonra bebek oldu belki ev almak gibi bir durum söz konusu olursa çalışacağım ınşallah.Birde avrupa yakasında iş imkanları daha çok.E burdan git gel zor olur yani

bende 82 liyim cnm. evet cok zor iş imkanı bide torpıl cok öenmli bu devırde.bebek olunca zaten hersey dahada farklı oluyor.artık onlara odaklanıyoruz. inş. cnm bır an önce senınde benımde basımızı sokacagımız bir evımız olur kıracılık cok zor allah yardımcımız olsun

ınşallah canım biz kayınpederin evinde oturuyoruz ama ev eski sayılır.Şurasına şunu yapalım diyoruz mırın kırın ediyorlar.Hele kayınvalidem...ay düşman başına bu konularda dediğim dedik.Biz idare ederiz de inşallah Allah size nasip etsin en kısa zaman da.

inş. cnm kayınvadelerle ne yapcaz bilmiyorum valla allahım hele benımkını dusmanımın başına vermesın. ne anlıyolar karışmaktan anlamıyorum ya ellerıne ne gecıyorsa

Hadi benimkinin bir oğlu var herhalde ondan yapıyor diyorum.Tüm alışverişlerime karıştı,sor karışmadım der dedim zamanında yapamadı heves ediyor.Ama 4,5 yıl oldu kadın hala aynı.Bazen çıldırıyorum surat asıyorum.Bu taktiği de bizim gelinden öğrendim :)))Kızınca suratsızca saatlerce oturudu çok kızardım ama işe yarıyormuş yaaa

:) kız bizimkıde tek oglan herseyımız aynı gibi cnm
evet cnm esımde gıresunlu:)

Hayır aynı değil seninkiler gidip geliyor benimkiler tepemde sempatiksalakcinni o yüzden daha çabuk çıldırdım galiba.Benimki de trabzonlu.Yani farklı insanlar.Bir görsen adamlar severken bile dövecek gibilerdi zor alıştım zamanla baktım bende onların yanında onlar gibi olmuşum.

zor cnm senın işin ya iyi tahammul edıyosun allah yardımcın olsun cnm. allah sabrını veriyor bir şekilde

Ya veriyor senden birşeyler gidiyor ama zamanla alışkanlık gibi oluyor.Şimdi kızım olduktan sonra takmamaya çalışıyorum ama bu sefer çocuğuma gerekli şeyleri öğretemiyorum.ılk ve tek torun sevilmesi güzel de bir şeyi yapma dediğimde o yapar,o eder diyorlar beni hiçe sayıyorlar bazen,bazen bakmışım annesi o istediğini yapar diyorlar.Dengesizler biraz yaaa

Selvi eşimi lisede tanıdım tam 12 sene oldu.4,5 senedir evliyiz.Çok zor zamanlar atlattım inan başkası olsa çatlardı.Arkadaşalarımız bize türünüzün son örneğisiniz derler bilmezler ki evlilik evcilik değil,herşey flört zamanı gibi olmuyor.Ah gülüm ah bir anlatsam bu kadın motora bağlamış kaçmak lazım dersin bazen anlatırken kendimi kaybediyorum da

öle cocuk büyütmek zok zor. senın yapma dedıgını o yap diyor ikilemli büyür senın dogrun onlara yanlış.cocukta böle olunca huysuz ve hırcın oluyor sen kızdıkca öbür tarafa yaklaşıyor.olan sana olur cnm. aslında anlamıyolar ah bır anlasalar cocuk senin çocugun sen istedıgın gibi yetıstırmelisin onların evlatlarıda vardı.cnm sen yınede kendı bıldıklerını kendı dogrularını ver cocuguna gerekırse karsı tepkını koy . ben yakınımdan bılıyorum aynı durum ondada vardı cocugu annesınden sohutmuslardı cocuk annesıne düşman gözüyle bakıyordu o derece yani

cnm çok iyi anlıyorum seni inş. bir gun denk gelirde yüz yüze konuşma ımkanımız olur cnm ben cok istiyorum senle tanısmayı inş. tanısma fırsatımız olur

Bende çok isterim.Demin resimlerine baktım seni dışarı da görsem tanırım haaa.Anneme gelip giderken nato yolunu çok kullanıyorum bir gün görüpte karşına geçip benim dersem şaşırma tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…