mraniye_skdar_engelky

Canım yaaa kıyamam sana zaten bünyen bir lokmacık dikkat et kendine

evet ya o kul bulutundan evı bıle havalandırmıyorum 2 gundur dısarısı felaket kokuyo bende cok korktum aman ii olsunlar onlarda hersey onlar ıcın havaya aldanmamak lazım tam hastalık havası

cnm ya dısarı cıkıyom de elıfı gezdırcem de bısı uydur ya nolursun hem fatmanın kızıyla elıfım de oynar ev ortamında daha rahat ederız cocuklarla

Ya iyi diyonda ona yalan söylemek istemem itiraf edince bana nutuk çekecek,fırça atacak aman yaaa haklıda haksız da sonuçta internetten kendime koca bulmadım yaaa :))))

:)))))))))) allah senı ne yapmasın ya:) ya bi konus ıstersen ne bılım ya izin versın neden bu kadar ınat edıyorkı trabzonluydu gercı dimi bu kadar ınat olması ordanda anlasılıyo:) ama ya keşke sende olsan gercı fatmayla daha görusmedım olmazsa yarın ararım ay sonuna gıtcem diyodu

bcm valla bende senı cok özledım napım evde kosturmaca işte.bir telaş aldı bizi ne yapcaz neyetcez bilmiyorum.daha kendime kıyafet bakmadım ne tur bişi alcam onuda bilmiyorum istedıgım gıbı bişi bulabılecekmıyım offf cok zor bu işler ya cnm benı asıyo valla:) cnm geceye sızde gelsenıze ya.gelme ımkanınız olursa beklerım cnm. sen neler yapıyorsun elıfın odası tamamlandımı artık en zon görusmemızde ıne sorun cıkmıstı

Evet ya adam Trabzonlu :))) o sadece karşındakiler ya iyi niyetli değilse diye düşünüyor.Acaba baştan çocukluk arkadaşım falan mı deseydim.Ama oda yalan değil mi?Ya geçende faceden eşinin fan kulübüne onay verdim ya onu görmüş "bu kim sen fanı oldun"falan dedi.Bemde arkadaşın eşi dedim "kimmiş bu arkadaş"başladı sorguya ))ohhhhh çatlasın meraktan

Şükür odamız tamam ama kız öğlen uykularını yatakta uyumuyor.Ben alışsın diye öğlen yatırmaya başladım ama ne fayda.Kızım odasını çok sevdi teyzesi görsen şımarık şey.Canım ümraniyede güzel şeyler oluyor aslında ama iyice gezmek lazım.Çocuğu bırak eşine al bir arkadaşını sabahtan akşama kadar dolaş fikir edin abiye mi giycen yoksa takım falan mı?Bana sorarsan Sururi beyin eşi olarak direk göze batmalısın

ya her turlu guveni verıyorum ben ona biz guvenılmıceksek kım guvenılır onuda bilemem. gör bak bı gun tanısma ımkanı olursa dusuncelerının hepsinde yanılcak:) ama oda haklı yaaa. benım esımde öleydı aslında ama aştım ben bıraz onu. hep senı anlatıyorum dıyorum betulumu cok özledım daha denk gelip görüşemiyoruz oda diyokı eşi izin vermedımı daha buluşmanıza diyo:)

Adam yakında Bettül deyince "ha şu problemli olan mı"diyecek ah ah ne hallere düştüm.Ama ben çok konuşurum ha baştan söyleyeyim.Sonra anam bu kızda neymiş böyle bak başımıza çıktı bıt bıt susmuyor falan deme haaa

cnm ev sahıbımızın gelını var ona söledım olur dedı berkeyı zaten babasına bırakcam onla gezemem yürümeyi sevmıyor beyfendi. cnm abıye dusunuyorum. gecen öle bı bakmıstım vıtrınlere ama ıc acıcı bısı bulamadım.eşimde dıyo artık bundan sonra herseyıne dıkkat etmen gerekıyo:)uzerı acık uzun bır abıye dusunuyodum ama esım uzun ıstemıyo hafıf duz ustu olcakmıs bıde o begenmedımı agzımdan burnumdan getırır valla benım ben begencem artık en son fıkrıde o verecek

hahahaha yok demeyiz bitanem sen rahat olll.... o senı en cok esınden dolayı tanıyo:) izin vermıyoya o yüzden:)

cnm ben yarın fatmayı arıcam p.tesı uygun olursa cagırcam sende ayarlamaya calıs emınım çok guzel vakıt gecırcez ben snı cok sevdım cunku

Bakalım kısmetse olur diyeyim elimden geleni yapacağım emin ol.Ayrıca neden diz üstüymüş anlamadım haaa.Aslında zamanım olsa ben iyi geziciyim.Kolay kolay beğenmem haaa.Bir kere bir arkadaşımla bütün çarşıyı gezdik zor beğendik.Sen model beğen dikerler rötuş yaparlar bulursun yaa korkma.Zayıf kızsın ne giysen yakışır sana

artık haftaya gezmeye başlıcam umranıyeden bakarım baska yere gıdemem zaten. berkemede takım elbise bakcam:) benı cok işler beklıyor cokkkkkkk

Olsun kız keyifli ne güzel.Ohhh saç başta güzelce yaptırırsın şimdi ne güzel yaaa

bcm benım sacım cok az yaa:) ne sekle gırer bilmem valla bakalım uydurcazişte bişiler:)

cnm eger gelmek ımkanınız olursa gelın esınıde elıfımıde al gel yakında zaten ferah mah. de çamoluk kultur merkezı varya orda olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…