• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mraniye_skdar_engelky

berkesel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
14
Puanlar
98
bu çevrede oturanlar varmı opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile4 :hulya:

ben varım üskdar

hıım sevındım ben nato yolundayım cnmm sen neresındesın uskudarın

merabalar üsküdar bağlarbaşındayım. yaşça sizlerden büyüğüm ama arzu ederseniz irtibatta oluruz. sevgiler.

bu ortamda bakıyorum arkadaşlar cok guzel ırtıbat kurmus ve cok hosuma gıttı bende dusundum zamanla tanısıp görusmek neden olmasın...

ben tanıtayım kendımı özcelıkle

28 yasındayım evlıyım 4 yasında oglum var iş bulamadıgım ıcın evdeyım simdilik. yakınımda hıc tanıdıgım kımsem yok yalnızımm :( buda cok sıkıcı zor bır durum....

slm canım bende çengelköyde oturuyorum 26 yaşında evli vee bir çoçuk annesiyim

kızlar baya varız heralde ben bu konuyu acıyorekn pek beklemıyordum acıkcası ama cok sevındım....

:) evet kulelının manzarası ayrıdır bıde bızım ev am tepede bogaz ayaklarının altında daha hos manzara oluyor tabı kaynanm oturuyor sımdık :)) sen neresındesın cengelkoyun carsıda bıyerdemı yoksa yukarlarda bıyerdemı

:) evet kulelının manzarası ayrıdır bıde bızım ev am tepede bogaz ayaklarının altında daha hos manzara oluyor tabı kaynanm oturuyor sımdık :)) sen neresındesın cengelkoyun carsıda bıyerdemı yoksa yukarlarda bıyerdemı
kaleseramik evlerin oldugu taraftayım

kızlar tanışalımmııı....vereliniortak:teytey::enbuyukkk:

Back
X