mraniye_skdar_engelky

Yaaa ama benim kızım hasta oldu evde hava veriyoruz ben gelemem ki yaaa.Neyse artık başka zamana ama beni unutmayın haaa küserim.
Ahsen 76 hoşgeldin bende a.hisarlıyım buraya gelin geldim ne güzel sevindim.Bu arada diğer arkadaşlar sizlerde hoşgeldinizŞeniz

Yaaa ama benim kızım hasta oldu evde hava veriyoruz ben gelemem ki yaaa.Neyse artık başka zamana ama beni unutmayın haaa küserim.
Ahsen 76 hoşgeldin bende a.hisarlıyım buraya gelin geldim ne güzel sevindim.Bu arada diğer arkadaşlar sizlerde hoşgeldinizŞeniz

E canım daha çok var, o zamana kadar iyileşmezmi kızın?
İnşallah iyi olurda sende katılırsın aramıza.
Liste yapmaya başlayalım o zaman arkadaşlar.
Gelen eklesinkendini.

1--- serayya.s

E canım daha çok var, o zamana kadar iyileşmezmi kızın?
İnşallah iyi olurda sende katılırsın aramıza.
Liste yapmaya başlayalım o zaman arkadaşlar.
Gelen eklesinkendini.

1-alieminim-- serayya.s

bende varım arkadaşlar opuyorumnanaktan

yaaa ama benim kızım hasta oldu evde hava veriyoruz ben gelemem ki yaaa.neyse artık başka zamana ama beni unutmayın haaa küserim.
Ahsen 76 hoşgeldin bende a.hisarlıyım buraya gelin geldim ne güzel sevindim.bu arada diğer arkadaşlar sizlerde hoşgeldinizşeniz
hoşbulduk canım sevindim tanıştığımıza rabbim şifalar versin fıstığa buluşma tarihi ne zaman nere planlıyorsunuz

hoşbulduk canım sevindim tanıştığımıza rabbim şifalar versin fıstığa buluşma tarihi ne zaman nere planlıyorsunuz

Canım buluşmayı 15 ocak cuma günü saat 13:00 da Ümraniye meydanda yapıcaz inşallah.
Liste yapalım dedim ama nedense katılım çok az gözüküyor. seni ekleyeyimmi, ne dersin?

1---serayy
2---aileminim
3---ahsen76 ???

Hadiyin kızlar toplaşalım artık da buluşalım.,
Çekelim resimler, görsünler Ümraniye_üsküdar_Çengelköyü
:lepi::lepi::lepi:

ŞEYMACIM BANA UYAR HER İKİ YERDE OLABİLİR .VARIM opuyorumnanaktan

zemuszemus

Kızlar yazıyoruz yazıyoruz bir sonuç yok.
Bende Ümraniye meydan diyorum.
Açık ve kapalı yeri var diye orayı düşündüm.
15 ocak cuma saat 13:00
Bana capitol de, ümraniye carrefourda uygundur, ama oralarda kısa molalar için dışarı çıkmak daha fazla sorun oluyor. Meydanda ole, starbucks yada gloria jeansın açık yerleri var ve ısıtma da koyuyorlar.
Ben sadece bir öneride bulundum, sizerde bişeyler yazında biran önce buluşalım, ben çok sıkılıyorum evde.

meydan bana uyarr

iyleşmezmı canım buluşma gününe...

Canım buluşmayı 15 ocak cuma günü saat 13:00 da Ümraniye meydanda yapıcaz inşallah.
Liste yapalım dedim ama nedense katılım çok az gözüküyor. seni ekleyeyimmi, ne dersin?

1---serayy
2---aileminim
3---ahsen76 ???

15 nden sonra olsun..

cuma günü olmassa gelebılırım p.tesi olsun...

bencedeeezemuszemus

bir tarih ayarlanmıs ama kıme uygun kime uygun deil konusulmamıs bıle.topıgı benım acmıs olmama ragmen benım bıle haberım yok nedense..
bari ekleyın benıde

merhaba hanımlar bende ümraniyede oturuyorum 5 yaşında bir oğlum var ...

hoşgeldin canım, bekliyoruz buluşmaya..

bende istiyorum gelmek

Tabiiki gel canım, ne kadar fazla olursak o kadar iyi..

görmemiştir kımse bence buradkılere özelden mesaj atsak...

zaman var daha, olmazsa atarız özel mesaj..
15inden sonraki p.tesi mi diyorsunuz kızlar...
Topic fazla dallanıp budaklandı.
İsterseniz tam karar verelimde, başka bir başlık açalım anadolu yakası buluşması diye...İlk mesajda yazarsak katılım daha fazla olur...

Ya tedaviye devam mı tamam mı bu cumartesi belli olacak eşim biraz hassas bakalım gitme derse ne yaparım yaa.Kızı bıraksam da gelsem belki, beni tam yazmayın sona doğru belli olur İnşallah

tmmm bu sıteden arkadaş var alyaduanınannesi oda katılıcak 17 si olabılır...

berkesel haklısın canım..

Back
X