mraniye_skdar_engelky

Berksellllll kızzz nerelerdesin yaaa?

cnm 10 gündür diş agrısı cekıyorum ya felaket bir derecede :( doktora gıttım felaket apse yapmıs bakalım yarın apse gectıyse cektırcem dısımı bılgısayarı bıle actıgım yok öle böle bır agrı işte. dersede ara verdım zaten:( sen napıyosun cnm sende görunmuyorsun hıc

Berkesel açık görünüyorsun.Ben geldim haydi gel muhabbete

cnm 10 gündür diş agrısı cekıyorum ya felaket bir derecede :( doktora gıttım felaket apse yapmıs bakalım yarın apse gectıyse cektırcem dısımı bılgısayarı bıle actıgım yok öle böle bır agrı işte. dersede ara verdım zaten:( sen napıyosun cnm sende görunmuyorsun hıc

çok geçmiş olsun canım çektir gitsin ...

Yavrum yaaa kıyamam çok geçmiş olsun.Diş ağrısı doğum ağrısından fenadır derler umarım çabuk atlatırsın

kızlar napıyorsunuz kimsenin sesi soluğu çıkmıyor hayırdır ya.. herkes benim gibi çok mu yoğun:) ev felaket bir durumdaa boya yapıyoruz :( hersey beni bekliyo sıkıldım ben yaaaa.... çok yoruldummmm..... dişim bır taraftan delırtıyo ağrıyan dişimi çektırdım sımdı bir tane kanal tedavısı yaptırıyorum bide heralde 20 lık dısım cıkıyo agrıdan duramıyorum:( hersey üst üste geldii valla bir of deseydim başka bişi istemiyorum kib öptum kızlar arada girin ya bişiler yazın..canım sıkıldıkca bakıyorum ben :)

Canım yaa bütün sıkıntılar üst üste gelmiş.Allah yardımcın olsun.Temizliğe yardıma geleyim diyeceğim ama nasıl olacak.Hem boya için erken değil mi bacım.Kendini fazla yorma dikkat et kendine.Herşey düzelir boya da biter,temizlik de,evde toparlanır.Allah sabır versin gülüm seni özledim kendine iyi bak kolay gelsin.

kızlar görüşelim bir ara yaw:) nasılsınız bakalım ben aynen kızımla boguşmaya devam. şafak sayıyorum ay sonunda çkaleye gidiyorum geçsin artık şu günler çok bunaldım yanlızlıktannn

Son düzenleme:
cnm benım bıttı gibi temızlık ama bende bıttım balkonumun camekanıyla koltuklar kaldı..bende seni çok özledim cnm ya denk gelemedik bir türlü:( sen faceyi iptalmi ettin ordanda ses seda ypktur baktım sen yoksun.elifim napıyo.cnm boya ıcın acele etmezdıkte eşimin gecesine memleketten ankaradan felan gelecekler olacak evın sımsıyah halını gösteremezdım ev sahıbıde bakalım söz verdı catıyı da yapacak innş. bundan sonra ev akma sorunum olmaz bıktım usandım valla...kib cnm kocaman öptum elıfımı ve seni artık havalar ısındı bir gün buluşalım yaaa:))))))

kızlar görüşelim bir ara yaw:) nasılsınız bakalım ben aynen kızımla boguşmaya devam. şafak sayıyorum ay sonunda çkaleye gidiyorum geçsin artık şu günler çok bunaldım yanlızlıktannn

evet cnm göruselım berke ye gecen söledım böle böle diye neler ettı bana o gun hadi gidelim dıye:) bende evımızın işi bitsin söz verdim.. bulusalım cnm 2 gunluk felan işim kaldı..ecrin napıyo kudurmaya devammı:) ohhh ne güzel cnm git valla sende rahatlarsın ecrini sal dısarıya cocuklar evde bunaldı artık kib öptum cnm

Canım bu ara Elif de bende hastayız.Grip olduk.Çok sevindim çatı olayına ınşallah yaparlar da kurtulursun.Canım face kısa süreliğine dondurdum bazı sitelere tepki olarak döneceğim ama.Bu ara psikolojik olarak çok kötüyüm Elif ile birbirimize giriyoruz resmen bazen çıldırıyorum sonra pişmanlıklar yaşıyorum geçecek ınşallah.Kendine iyi bak bizde sizi öptük

Canım çok sevindim ikiniz içinde güzel bir değişiklik olacak.Çanakkale nin neresine gidiyorsun benim kardeşimde Gökçeada da okuyor,bir tanesi de bayramiç te okudu çok güzel yerler bayılıyorum çanakkaleye.Uyguna arazi,yazlık bulsam alacağım valla.Size şimdiden iyi gezmeler.Kuduruk kızını öpüyorum kocaman

Hay Allah yaaa yine seni kaçırdım.ıtiraf ediyorum oyun oynuyordum görmedim canım kusura bakma yarın akşam aksilik çıkmazsa gel konuşalım tamam mı?

Aberk nerelerdesin bcm ya... denk gelemedik bir türlü seni çok özledim boshayallersmile

Merhaba arkadaslar dogru yeremı yazıyorum bılmıyorum ama topıgınızze bakınca belkı yardımcı olabılecegınızı dusundum ben su anda maltepede oturuyorum 10senedır ama esımın ısı camlıcada ve yakın bır yere tasınmayı dusunuyoruz aranızda camlıcada oturan yada yakınlarından olan kımse varmı kıralık fıyatları nasıl acaba 3cocuk var bende hem yuvaya yakın olsun ıstıyorum hem okula ve parklara yanı cocuklarımında mutlu olabılecegı hemde maddı anlamdada uygun bır yer arıyorum yardımcı olursanız vede fıkırlerınızı cok sevınırım sevgılerımle......a.s.

Back
X