mrb arkadaslar..8 haftalık hamileyim kese gözüküyor ama bebeğim gelişmemiş.

hxixztutkunu!!!

(((())))
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
361
1
96
40
Konya
mrb arkadaslar..8 haftalık hamileyim kese gözüküyor ama bebeğim gelişmemiş kürtaj olmam lazımmış..böle olupta sonradan gelişen varmı kalp atısı bile yok kesin alınmasımı lazım durumu böle olanlar yazsın lütfen..

tsksenağlama

cnm geçmiş olsun.ben de 8 haftalık kürtaj olmuştum geçen sene.bi doktor boş gebelik biri de gelişmemiş dedi.sonuçta kalp atışı yoktu ve alındı.çok üzücüydü tabi dünyam yıkılmıştı.sonra tekrar hamile kaldım o da 21.haftada alınmak zorunda kaldı.anladım ki diğerinin üzüntüsü hiç bişeymiş.yine de allah beterinden korusun diyip halime şükrediyorum.bebeğini kucağına alıp da kaybedenleri okuyunca benim acım ne ki diyorum.
demem o ki zaten sağlıklı bi gebelik değil demek.kürtaj olmasan bile vücut bi süre sonra onu atacak.çok üzücü tabii ki ama yapıcak bişey yok.gebelik haftası küçük olduğu için doktor bana 1 adet korunma vermişti sonra deneyebilirsin demişti.
tek doktorla kalma bi doktora daha git aklında kalmasın.inşallah duyarsın kalp atışını.

Merhabalar
Aynı olay yengemın basına geldı vede sonuc olarak dunyaya daha kucuck olan yegenımı aldırmak zorunda kaldık... ama uzulmemek en ıyısı takdırı ılahı yapıcak bısey yok Allah hayırlısıyla versn herseyı

gecmis olsun canim allah yardimcin olsun:Saruboceq:
tez zamanda melegini gondersin sana insallah:Saruboceq::teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…