mrb arkadaslar bu 3 hamileliğim ve ikiz gebeyimmmmm

hxixztutkunu!!!

(((())))
Kayıtlı Üye
8 Mart 2007
361
1
96
40
Konya
slm arkadaslar bu 8 ay icinde 3 hamileliğim sürekli actığım konulardan bilirsiniz belki beni bebeklerimi kaybetmiştim bu sefer ikiz hamileyim ve riskli bi hamileleik yasıyorum sğrekli yatıyorum dua edin bana ne olurr:13:

canim hayirli olsun...rabbim yuzune baksin insallah meleklerini kucagina almayi nasip etsin...dualarim seninle...:71::49:

slm arkadaslar bu 8 ay icinde 3 hamileliğim sürekli actığım konulardan bilirsiniz belki beni bebeklerimi kaybetmiştim bu sefer ikiz hamileyim ve riskli bi hamileleik yasıyorum sğrekli yatıyorum dua edin bana ne olurr:13:
cnm öncelikle hayırlı olsun bnmde seninle dururum aynı bnde tek kese de ikizlere sahibim we bnmde çok endişelerim war drum olabilecek riskerden bahsetii rabbim bebklrimizi bze bağışlasın sağlıcaklaa

evet ben hatırlıorum ben hamıle kaldıgım ay topık acmıstım senınde topıgın vardı.. canım ınslalah Rabbım bu sefer saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..

oy tontonlarım benim yeyeim ben onlayııııı.... Annesi bol bol dua et ki,Allahta onları korusun,Herşeyin Hayırlısı olsun....:emir_bebek::nazar::emir_bebek:

oo maşaallah canım tebrik ederim:79::79::79:. ne kadar şanslısın:) inş meleklerinde şans getirsin sana :) ben 5 defa hamilelik geçirdim.ve 10 günde adetim gecikti şuan ama çok korkuyorum test yapmaya.sende bana dua eder misin inş bu ay bende sevinebileyim...hımm unutmaki hamile kalınan andan itibaren bebiş memeden ayrılana kadar tüm duaların kabul olur :):64::64:

Allah yardımcın olsun arkadaşım, ne güzeldir ki Rabbim cifte mutluluk yaşatıyor sana... insanlar tek çocuk diye ölürken sen ikiz bekliyorsun ne güzel :49: Allah her zaman seni korusun sağ salim bir avazda doğurursun inşallah dualarımız senin için... :nazar:

Back
X