Mrb arkadaslar

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaşlar bi konuda bilginize ihtiyacım var benim 26 haftalıkken erken doğum riskim vardı idrar yolu enfeksiyonundan dolayı bi haftalık tedavi gördüm çok afedersiniz ama doktor cinsel ilişkiyi yasakladı şimdi çok sukur oyle bi şikayetim yok şimdi bu yasak doğum olana kadar mı devam ediyor acaba lütfen bilgisi olan varsa cvb versin...

cnm geçmiş olsun ama buna doktorundan başkası evet ya da hayır diyemez..bir şekilde hekimine danış inşallah

Canım cvbin için tşk ederim doktora gdecmde şuan bnm.doktor izindeymis o yüzden sorma şansım yok bnde belki biln vardr die soruyum dedim

Canım cvbin için tşk ederim doktora gdecmde şuan bnm.doktor izindeymis o yüzden sorma şansım yok bnde belki biln vardr die soruyum dedim
telefonla ulaşma imkanın yok değil mi? başka doktora git istersen bekleme onu.ondan da cevap alabilirsin bence. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

İnş cnm rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almasını nasip etsin

Eşim sknti etmese bnm için sorun değilde işte az çok bliyosundur erkekleri bu konuda hiç tvz vermiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…