Mrb arkadaslar

Aysee38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
612
104
33
Arkadaşlar bibkonuda bilginize ihtiyacım var 44 günlük bebeğim var çok afedersiniz ama büyük tuvaletini kendiliğinden yapamıyor ilaç verirsem.ole yapiyo başına böle bisi gelip çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun bana

Doktor bir şey demiyor mu?

Ben oğluma biogaia kullanıyorum, o tuvalet konusunda baya rahatlattı. 4. Ayda ferrum başladık, ikisi bir araya gelince baya baya etkili oldu. Ama sizin daha çok var :/ kayısı suyu içmeyi denediniz mi? Sizin sütünüzden geçer de fayda sağlar belki? Umarım çözersiniz, ben de zamanında baya baktım yazılanlara ama işime yarayacak bir şey bulamamıştım ne yazık ki...

Doktorlar 10 gune kadar yapmaması normal diyip gönderiyor ama bebeğim çok rahatsız oluyor yapamayınca bnde metsil die bı damla kullanıyorum hem gazı için iyi oluyor hemde tuvaletini yaptırıyor ama sürekli birşeyler kullanmak istemiyorum kendi yapsın istiyorum soylediğin damladan bende kullandım ilk zamanlarda ama hiç bı faydasını goremedim

Arkadaşlar bibkonuda bilginize ihtiyacım var 44 günlük bebeğim var çok afedersiniz ama büyük tuvaletini kendiliğinden yapamıyor ilaç verirsem.ole yapiyo başına böle bisi gelip çözüm bulan varsa lütfen yardımcı olsun bana
Kabiz olmus bebek..fitil kullan eczaneye git sor

Back
X