• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mrb bayanlar carsamba mahkemem var

GüçlüE="Elifnana, post: 48297004, member: 789278"]Çoğu erkek 2.şansı haketmiyor ki zaten vermişsin denese miydim dememiş olursun ama 3 asla bile bile lades demek...inş hakkınızda hayırlısı olur rabbim yardımcınız olsun boşanma kararı alıp gerçekleştiren kadınlar hep güçlü gelmiştir bana:21:[/QUOTE]
Guclu olmaya calisiyorum zor ama

CNM BİR GELİŞME VAR MI MAHKEMEDEN?
Mrb evet bugun onun sahidi dinlendi adam resmen yalanlari dizdi ben onunla parasi icin evlenmisim onun ilk esinden bir kizi babaannesi bakiyodu bize vermediler neyse ben guya kizi eve gelince huzursuzluk cikariyomusum evlendigimde onunla acıktım bana kapan demis esim bende demisimki eger kapanirsam bu evi terkederim demisim sahit anlatiyor peki dedi hakim hnm birbir kavgasina sahit oldunmu bunlarin hayir dedi sadece duyduklarimi bildiklerimi soyluyorum dedi ciktik neyse benim avukatim dediki hersey bizim lehimize hâkim bile anladi dedi

ŞAHİDİ TANIYOR MUSUN PEKİ? AY BENİMDE OYLE YALAN YANLIS SAHIT GETİRECEKMİ

Mrb evet bugun onun sahidi dinlendi adam resmen yalanlari dizdi ben onunla parasi icin evlenmisim onun ilk esinden bir kizi babaannesi bakiyodu bize vermediler neyse ben guya kizi eve gelince huzursuzluk cikariyomusum evlendigimde onunla acıktım bana kapan demis esim bende demisimki eger kapanirsam bu evi terkederim demisim sahit anlatiyor peki dedi hakim hnm birbir kavgasina sahit oldunmu bunlarin hayir dedi sadece duyduklarimi bildiklerimi soyluyorum dedi ciktik neyse benim avukatim dediki hersey bizim lehimize hâkim bile anladi dedi

Back
X