Mrb ben yen

Hlise

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2019
30
4
1
32
Mrb yeni evliyim cocuk istiyoruz ve gecen ay 10 da regl oldum bu ay kacinda olmam gerekir hamile kalmam icin me yapmam gerekir ve ovulasyon testi nasil oluyor bana bilgi verir misiniz simdiden cok tskler..

Bir kere çok kafana takma ilişkide poponun altına yastık koy ayaklarını bir süre havada tut doktor kendisi demişti saçma gelebilir ama öyle ayrıca duşunuda ılık yakın suyla yap

Mrb yeni evliyim cocuk istiyoruz ve gecen ay 10 da regl oldum bu ay kacinda olmam gerekir hamile kalmam icin me yapmam gerekir ve ovulasyon testi nasil oluyor bana bilgi verir misiniz simdiden cok tskler..
Evelnmeden once kacinda oluyosn yine ayni tariflerde olursun bence ovis testide adet bitimi hemen baslayip cifg cizgi gordun zamanlarda birliktrlik yasiysn

Bir kere çok kafana takma ilişkide poponun altına yastık koy ayaklarını bir süre havada tut doktor kendisi demişti saçma gelebilir ama öyle ayrıca duşunuda ılık yakın suyla yap
Ya cok istiyoruz cocuk gecen ay 16 sinda oldum.giden ay 10 da bu ay kacinda olmam gerekir

Ya cok istiyoruz cocuk gecen ay 16 sinda oldum.giden ay 10 da bu ay kacinda olmam gerekir
Herkesin döngüsü farklı bazıları 40 günde bir bazıları 30 günde bir olur bilemeyiz ki bunu ayrıca düzensiz de olabilir ama çok istiyorsan bebek doktora git test falan yapar ve sana göre folik asit önerir kullanırsın folik asit önemli

Canim kac yasindasin kac gunde bir adet oldugunu bilmiyo musun

da yanlış yazdığım veya eklemek istediginiz seyler olursa siz de yazabilirsiniz

1- Tabiki yumurtlama takibi:
♡kimi doktorlar adetin ilk gününden saymaya başlayıp 8.günden itibaren gün aşırı (bir gün deneyip bir gün dinlenmek) ilişki tavsiye ediyor. Gün aşırı olmasının sebebi spermler her gün yapılan ilişkide olgunluğa erişemiyormuş (ben bu yöntemi tercih ettim erken ya da geç başlayayim dedim)
♡Kimi doktorlar adet döngünüzden 14 rakamini cikararak yumurtlama gününü bulmanızı söylüyor örneğin; 26 günde bir adet oluyorsaniz 26-14=12. Gününüz yumurtlama gününüz ( yine gün aşırı. Mesela yumurtlama gününüzden önce yapmayacaksiniz ki yumurtlama günü olgun spermler olsun)
2- ilişkiden sonra en az yarım saat-1 saat arası belinizin altina yastık koyarak uzanmaniz lazım. Valla ben nolur nolmaz 2 saat yattım
3- iliskiden hemen sonra tuvaletinizi yapmamaniz lazım kii spermler gitmesin
iliskiden hemen sonra banyo yapmamaniz özellikle özel bölgenizi derinlemesine yikamamaniz gerekiyor banyoyu biraz erteleyin
4- ilişki günü sıcak banyo yapmamaniz ve vücut ısınızı cok yukseltecek spor gibi şeyler yapmamaniz. Spermler çok sıcak ortamda canli kalamıyormuş
5- misyoner pozisyonda ilişki yaşamanız (ve dedigim gibi hemen belinizin altına yastık koymanız
6-(ozur dileyerek )sperm kaçağını engellemek için eşinizin hemen çıkmaması biraz beklemesi lazımmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…