Mrb. Beni de araniza kabul eder misiniz?

Hoşgeldin:KK9::KK9:

Sen zaten kadınsın.Seninki ruh ve beden uyumsuzluğu.Sen bu uyumsuzluğu düzeltmişsin.

Nasıl göründüğün değil ne hissettiğin önemli.

Sen de hepimizle aynısın. Cinsel yönelimimizin bir önemi yok. Aramızda lgbti illaki vardır. Kimse itiraf etmedikçe bilemeyiz. Sen dürüstçe geldin yeter işte :KK66:
Herhangi bir soru, sorun, neyin varsa cevap Kk da mutlaka vardır :KK70:
Birazdan sorcam bi soru :)

Ben trans bi kadinim. Bu siteye uye oldum cunki artik ben de kadinim. Ben de arada dertlesebilir miyim sizle?
Kadınsınız??? Hangi ara kadın oldunuz? Birde bildiğim kadarıyla siz zaten kadındınız da kardeşiniz ameliyatla kadın olacaktı O Ozgurruhlukiz ?

O zaman zaten siz erkektiniz de siteye girmek için bir abla modeli oluşturmuştunuz kafanızda:KK14:

Kadın olan ve kendini kadın hisseden herkes burada.
Hoşgeldin.
Site yönetimi sadece kadınlar üye olabilir diyor sen de ben kadınım diyorsan sıkıntı olacağını sanmiyorum.

Kadınsınız??? Hangi ara kadın oldunuz? Birde bildiğim kadarıyla siz zaten kadındınız da kardeşiniz ameliyatla kadın olacaktı O Ozgurruhlukiz ?

O zaman zaten siz erkektiniz de siteye girmek için bir abla modeli oluşturmuştunuz kafanızda:KK14:
Dakika bir gol bir. :KK70:
Teknoloji cahililer aynı zamanda. :D

Zaten bir kadınsınız. Burasıda kadınlar kulübü:) hoşgeldiniz:) hem aramıza hem biz kadınların arasına

Back
X