- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi Ssuzansuziim
Eheh :) olsun guzel kadin olmak

Benim yerime daha modu iyi kadinlar yazsin, ben seni pisman edecegim bu gidiste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eheh :) olsun guzel kadin olmak
Sen de hepimizle aynısın. Cinsel yönelimimizin bir önemi yok. Aramızda lgbti illaki vardır. Kimse itiraf etmedikçe bilemeyiz. Sen dürüstçe geldin yeter işteAy tesekkurler :)
Hosbuldum :)Hoşgeldin
Sen zaten kadınsın.Seninki ruh ve beden uyumsuzluğu.Sen bu uyumsuzluğu düzeltmişsin.
Nasıl göründüğün değil ne hissettiğin önemli.
Birazdan sorcam bi soru :)Sen de hepimizle aynısın. Cinsel yönelimimizin bir önemi yok. Aramızda lgbti illaki vardır. Kimse itiraf etmedikçe bilemeyiz. Sen dürüstçe geldin yeter işte
Herhangi bir soru, sorun, neyin varsa cevap Kk da mutlaka vardır![]()
Hosbuldum :)Hosgeldiniz :)
Hosbuldum :)Cadı kazanına hoş geldin![]()
Hosbuldum :)Hoşgeldiniz![]()
Kadınsınız??? Hangi ara kadın oldunuz? Birde bildiğim kadarıyla siz zaten kadındınız da kardeşiniz ameliyatla kadın olacaktı O Ozgurruhlukiz ?Ben trans bi kadinim. Bu siteye uye oldum cunki artik ben de kadinim. Ben de arada dertlesebilir miyim sizle?
Dakika bir gol bir.Kadınsınız??? Hangi ara kadın oldunuz? Birde bildiğim kadarıyla siz zaten kadındınız da kardeşiniz ameliyatla kadın olacaktı O Ozgurruhlukiz ?
O zaman zaten siz erkektiniz de siteye girmek için bir abla modeli oluşturmuştunuz kafanızda![]()