mrb herkese

Mechanicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
328
137
103
arayıştayım hala hemen olsun bitsin istiyorum.doktor aramakdan yoruldum.prof.dr serdar öztürk nasıl ona burun ameliyatı olan var mıdır? memnun kaldınız mı?

Insallah cok gec degildir sakin olma Burda o ismi bi arastir sonra karar ver!

O ADAMA AMELİYAT OLMAYIN ARKADAŞLAR OLMAYIN!!!! Özelden mesaj atabilirsiniz iyi görünüp işini iyi yapmayan bir şahıs kendisi DOKTOR bile diyemiyorum.. Ameliyat olmadan önce kimse yazmamıştı araştırdım ama hakkında bir şey bulamadım Profesör diye güvendik kim kötü olmak ister? Burnumda doğru düzgün problem bile yoktu Kemer, eğrilik veya ona benzer zor işler ki artık onlar bile zor değil.. Burun Ucu düzelecekti mahvetti olmayın lütfen keşke birilerinin şikayet yorumlarını okumuş olsaydım bunları yaşamazdım Sadece Parayı düşünen bir şahıs kendisi Sakın hataya düşmeyin

Bu "Adamin" yatacak yeri yok. Kendisine sormuşduk tartışdıkdan sonra internetde kötü yorumlarınız var diye. Sahte hesaplarla kötüliyormuslarda filan da gerçekten se sahte hesab açıp kendini yalanca burda bin kat olduğundan iyi sunuyor. Buna yardımcı olan ve kendiside bu hayata onun kurbanlarının bedduasina yakalanacakdır. Kendisinden cıkmazsa yeni doğmuş cocuğundan cıkar. Burdan yine anons ediyorum hukuki her davaya destek olmaya hazırım. Bu adama birisi dur demeli. Kul Hakkı başka birşeye benzemez. Hayat ve Hayal Katili. Haram olsun.

Google'da ki yorumlara kanmayın güzel yorum yapanlar yanında ki sekreteri yardımcısı ve yakın tanıdıkları Birkaç kişi kötülemeye çalışmış başarılı olamamış SERDAR ÖZTÜRK denilen şahıs umarım bir gün sert bir kayaya çarpar ve hesabını öder haram zıkkım olsun aldığı paralar

İyi ki ona olmamışım şanslıymışım Esabil eker e oldum ameliyatımı 3 ay olacak Allah ıslah etsin öyle doktorları da

Bir Gün hasta veya kendisini herhangi birşeyden dolayı rahatsız hisseden ama "doktora" gitmeyen birisini kıskanacağımı hiç akılıma gelmezdi (Abim dedi).

Mechanicx çok şanslısınız.

Ys93 egerki hukuki süreci başlatmak istiyorsanız toplu dava yoluna gidebiliriz mağdur olan arkadaşlar sessiz kalmak yerine hakkımızı ararsak inanıyorumki Adalet yerini bulacaktır.

Back
X