mrb kafam karıştı biraz..

QWXYZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
58
0
26
Eskişehir
Mrb doktor bey,7 aydır korunuyoruz fakat ilk geçen ay korunmayı bıraktık ve çocuk düşünüyoruz.Tesadüfen gittiğim bir doktor adetimin 14.gününde yumurtaların küçük olduğunu ve çatlama olmadığını söyledi.Progesteron takviyesinden falan bahsetti.Açıkçası hem kafam karıştı hem stres oldum zaten gebeliğin olmaması gibi bir şikayetle gitmemiştik adetlerim düzenli olur.Başka bir doktora gittim böyle bir şeyin söz konusu olmayacağını herşeyin gayet normal olduğunu söyledi.Adetin 10.gününden itibaren denedik bu ay gebelik olmadı fakat bu ayki adetim öncesi 5-6 gün hem adet hem erken gebelik belirtilerine uygun belirtileer yaşadım.Yumurtalıklarımda,kasıklarımda ağrı zaman zaman belimde yanma vardı adet öncesi bu kadar uzun zaman ve bu kadar yoğun belirti yaşamazzdım bunlar gebelik şüphesi oluşturdu ama adet oldum.Şuan acaba bunun için bir doktora tekrar görünmeli miyim,,adetin kaçıncı günü gitmem faydalı olur?Gebelik olmaması herhangi bir sorunun olduğunu mu gösterir?Yoksa hemen gebellik oluşmaz mı?

Back