Kızlar 3cocugum Var . Kızlar kaynanam eşim bunlara dayanamıyorum . Dayak var her yerim mosmor edım dovuyor . Çocuklarıma ezıyet ediyor dayanamıyorum . Ailem sayip çıkmıyor ayrılamıyorum .1aydır ağlıyorum kaynanam diyor gitsin esimde eziyet ediyor. Yoruldum ağlamaktan çocuklarım ben dayak yiyince ağlıyor çığlık atıyor . kaynananmın evimden ve bendn E uzak olması için şerrinden kötü dilinden emin olmak için kocanın kalbini yumuşutmak sakin bir insan olması için ne okuyayım yardım kızlar
tmm cnm okurum suan adetliyim bitsin zaten hep Kur'an okuyorum hergun namazda kılıyorumyüksek sesle Bakara süresini okuyun
bir dahaki dayakta hemen bir taksi dolmuş her neyse bulup karakola gidiyorsun. Hemen oradan adli tıpa götürüyorlar seni, darp raporu çıkınca, savcılık kamu davası açıyor. aç davanı elinin altında bulunsun; madem eşinden ayrılmak istemiyorsun elinde kozun olsun. Peygamber Efendimiz bile deveni sağlam kazığa bağla sonra Allaha havale et demiştir.Kızlar 3cocugum Var . Kızlar kaynanam eşim bunlara dayanamıyorum . Dayak var her yerim mosmor edım dovuyor . Çocuklarıma ezıyet ediyor dayanamıyorum . Ailem sayip çıkmıyor ayrılamıyorum .1aydır ağlıyorum kaynanam diyor gitsin esimde eziyet ediyor. Yoruldum ağlamaktan çocuklarım ben dayak yiyince ağlıyor çığlık atıyor . kaynananmın evimden ve bendn E uzak olması için şerrinden kötü dilinden emin olmak için kocanın kalbini yumuşutmak sakin bir insan olması için ne okuyayım yardım kızlar
Bir daha ki isallah olmaz suan hersey yolunda. Olsada isallah dediğini yaparım cnm . Destek icin sagol cnmbir dahaki dayakta hemen bir taksi dolmuş her neyse bulup karakola gidiyorsun. Hemen oradan adli tıpa götürüyorlar seni, darp raporu çıkınca, savcılık kamu davası açıyor. aç davanı elinin altında bulunsun; madem eşinden ayrılmak istemiyorsun elinde kozun olsun. Peygamber Efendimiz bile deveni sağlam kazığa bağla sonra Allaha havale et demiştir.
Dediğimi yabana atma canım. ben seni anlıyorum; yuva yıkmak kolay değil hele ki çocuk varsa. Ben sana kendini sağlama al, elinde kozun olsun diyorum. Yasalar senden yana. Sana koruma bile verirler emin ol. En azından o darp raporunu bi al; kamu davası bi açılsın; bak o zaman sana el kaldırabiliyorlar mı? Bunlar hep tecrübe gülüm, ben laf olsun diye söylemiyorum sana bunları.Bir daha ki isallah olmaz suan hersey yolunda. Olsada isallah dediğini yaparım cnm . Destek icin sagol cnm
Cok Tesekür ederim . Duyarlılığın icin .Dediğimi yabana atma canım. ben seni anlıyorum; yuva yıkmak kolay değil hele ki çocuk varsa. Ben sana kendini sağlama al, elinde kozun olsun diyorum. Yasalar senden yana. Sana koruma bile verirler emin ol. En azından o darp raporunu bi al; kamu davası bi açılsın; bak o zaman sana el kaldırabiliyorlar mı? Bunlar hep tecrübe gülüm, ben laf olsun diye söylemiyorum sana bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?