Mrb kızlar yine ben bu defada elti derdi

Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum

Bu konu senin konun, bu nedir ya, sen bu adamla hala niye yaşıyorsun?!
Of yaa!

Eltinin de, kvnin de, en başta eşinin ....
Ne zorun var bu mahluklarla bir aradasın?

Of yaa!

Denedim ayrılmayı elime yüzüme bulaştırdım şimdide cesaretim yok . Kardeşimin sınavı guzel geçsin cesaretim artacak isallah

Of yaa!

korkuyor o pislik adamda biliyor ki arkasında kimse yok gidecek yeri yok..
babası ayrı bir vaka .. babasınıda sopalayasım var zaten..

Cansu senin kocan kv den eltin beni kanser edicek.sunlarla arana mesafe koy.
Buyuk konusmayayim ama cokmu aradin o aileyi tovbe yarabim.
Esinede bisey anlatma o lafyan anlamaz dovmeye bahane ariyor zaten birde o gereksiz elti yuzunden dayak yeme.
Ins. Kardesin atanirda bari o sahip cikar sana allah kurtarsin..

korkuyor o pislik adamda biliyor ki arkasında kimse yok gidecek yeri yok..
babası ayrı bir vaka .. babasınıda sopalayasım var zaten..

Vicdansız mahluklar, çok sinir oldum.

C Cansu098 Adam seni ota moka dövüyor zaten, arada çaktırmadan al darp raporunu, bulunsun.
İlk fırsatta da kurtar kendini bunlardan, boşanmayı düşünmüyorum filan deme bak yazık günah sana. Böyle geçmez ömür.

Canım herkes gibi bizde eşimle tartışıyoruz ama eşim beni başkası için helede eltim için kırmaz. Ailesine laf söyletmez çok şükür ama bende kaynanamgile karşı elimden geldikçe alttan almaya giderim. İşte kötü huyları olmasına rağmen iyi yönlerine bakıyorum. Her zaman eşime de söylerim bak kimse mükemmel değil ama birbirimizin iyi huylarına bakarak kötü huylarını alttan almayız. Yani artısına eksisine bakarım teraziye koyarak. . Ama senin terazinin artı kısmı malesef boş gibi.. bence kendin otur bir kıyaslama yap biz ne desek boş..

Sizin durumunuz çok zor. Konularınızı biliyorum gerçekten çaresizsiniz. Allah size güzel kapılar açar inşallah. Boşverin eltiyi falan kendinizi doldurmayın dertlerinizin yanında elti olayınız devede kulak.

senin kocanı elime bir geçirsem var ya..
cidden sen konu açtıkça adama bileniyorum .. eşşek sudan gelene kadar dövülesi var o adamın..acımadan ara vermeden..

bırak eltiyi falan gitme sende bir daha olduğu ortama kıyaslamada yapma karşında seni anlayacak tipler yok.. zaten en ufacık şeyde dayak yiyorsun konuşma şu adamla şu konuları..

Napsak kk olarak birleşsek biyerde sıkıştırıp ağzını burnunumu kırsak :sinirli:

Kiz cansu gecen aklima geldin dedimki bu cansu zaten ayrilmiyor herif buna vurunca bari o da bos durmasa:sinirli:
Adam her halukarde dovuyor bosanmiyorsunda bari sende kafa goz allah ne verdiyse o okuze dal:sopa:

Bu ne be , valla ben senin yerinde olsam kv ,koca ,yada elti kime ne soyleyeceksem söyler bir daha bende aynısını yapacağım der yapardım ,büyükse büyük gibi davransin o ne öyle butun büyükler küçükleri hep ezsin o zaman ,valla benim eşim öyle bir durumda beni dovecekse gerisini kendi dusunsun ,bir kere döver seni ,gerisini anladın sen ...

Cansunun arkasinda ailesi olsa meydani bos bulamasa o herif.cansu yanlis anlamada bu herif senden cok buyuk ask evliligide degil harbi niye evlendin neyi etkiledi seni.
Aile toplu halde egzantirik bitane normali yok.
Yanilmiyorsam baban ogretmendi okumus adam kizini verirken sorusturmadimi hic.bi yerlerde bastan zafiyet verilmis sanki.
Burada sana benzer bir uye vardi cansu okey tasi diye ve neredenn nereye diye konulari var o kurtuldu suan cok mutlu allah senide kurtarsin o timarhaneden

Mrb kızlar bu gun eltimin bulunduğu misafirliğe gorumcem. Benide götürdü.ben herkesi optum kaynanam eltim gayet güler yuzluydum. Eltim suratı 5 karış oturdu . Öperken bile yuzunu vermedi ben optum . Giderkende herkesi öptü beni öpmedi . Şimdi ben hatamı yaptım kaynanam gorumcem sanki bisey yapmamış gibi elitime gittiler .eger ben öpmeseydim kaynanam kızım ayıptır utanmAdinmi derdi . Bu durumda o yapınca bisey olmuyor ben yapincami olay oluyor . İnan eşim bile beni döverdi öpmeseydim . Resmen kendimi keriz gordum. Sence yeri olunca eşimle yada kaynanama konusmalimiyim . İnan konuşmakta istiyorum o tavır yapınca oluyor ben yapınca neden olmuyor . Not : eltimin bana eziyeti cok olmuß . Kaynanam hep buyuk eltin saygılı ol hep öyle dediği icin o da ALLAH ne verdiyse yaptı . Ben yine olsa yine operdim. Cunku ortamda bir sürü insan vardı herkesi op onu öpme ben utanirdim . Simdi konusayimmi yoksa bi dahakine aynisinimi yapayım kızlar size ihtiyacım var
kimseyi opme birtek kv. opersin digerlerine merhaba nasilsiniz der oturursun ben oyle yapiyorum grip gibiyim opmeyim kimseyi diyorum cunku ben opmekten hoslanmiyorum:halay: kv. ile gorumcenede hic birsey anlatma zaten o kadinin amaci seni huzursuz etmek amacina ulasamasin tam tersi hic umrunda degilmis gibi davran o sinir olsun ortamda filan o yokmus gibi davran sallama yani bu tipler ilgi cekemeyince eziklenince sinir olurlar.

kimseyi opme birtek kv. opersin digerlerine merhaba nasilsiniz der oturursun ben oyle yapiyorum grip gibiyim opmeyim kimseyi diyorum cunku ben opmekten hoslanmiyorum:halay: kv. ile gorumcenede hic birsey anlatma zaten o kadinin amaci seni huzursuz etmek amacina ulasamasin tam tersi hic umrunda degilmis gibi davran o sinir olsun ortamda filan o yokmus gibi davran sallama yani bu tipler ilgi cekemeyince eziklenince sinir olurlar.
Bu gun bende öyle yaptım hic muhatap olmadım gunüm cok guzel gecti . Sadece optum sonra hic konuşmadım . Eglenceliydi benim icin . Ama opmeyince ve ona bisey denmeyince üzüldüm

Bu gun bende öyle yaptım hic muhatap olmadım gunüm cok guzel gecti . Sadece optum sonra hic konuşmadım . Eglenceliydi benim icin . Ama opmeyince ve ona bisey denmeyince üzüldüm
birak demesinler zaten amaci ilgi cekmek opmesin olurda opmek zorunda kalirsan yine op sen hic ayirma yada dedigim gibi kimseyi opme otur.onumu takacaksin bosver keyfine bak :KK49:

Yaa malesef başkaları için eşini gözünü kırpmadan dovebilecek kocalar da var.
Aileler içerisinde illaki böyle durumlar yaşanıyor malesef
En doğru olan sabırla böyle hassas dönemleri atlatmak.
Çok değil kısa bi zaman sonra eşin gerçeği görecektir Allahın izniyle..

Arkadaşlar Cansunun eski konularını okuyun isterseniz. Korkunç bir aileye gelin gitmiş, gerçekten çok zalimler, sürekli bir dayak konusu oluyor cansunun... Üç küçük çocuğuyla çıkamıyor evden, gidecek yeri yok, babası almıyor, istemiyor, vs vs, biz de çok üsteledik başta ama cansunun gerçekten çok zor durumda olduğuna ben bile ikna oldum. Sığınma evine cesaret edemiyor, buradan da yardım öneren oldu korkuyor, yapamıyor. Kocasının ailesiyle iyi geçindikçe de canı yanmıyor artık. Ondan bu yorumları, bu anlattıkları.. Kızcağızın her fikri, koca dayağına göre artık, bu şekilde atmaya çalışıyor her adımını malesef..

C Cansu098 canım sen aynen kocanın ailesine, eltiye, görümceye, kv ye, hiç birine gurur yapma, tüm ailesiyle hep iyi geçin. Senin yüreğin çok temiz, sen çok iyi bir insansın zaten, onlar seni öpsün öpmesin sen öp. İyi davran kuzum hep. Mesafeli ama saygılı ol. Onlara tavır yapmak yok olur mu... belli ki çıkmayacaksın o evden, bari artık dayak yememeye bak, bir şey gelecek başına yoksa artık o dayaklardan birinde. Ancak kocan sana kötü davranırsa, şiddete kalkışırsa falan kocana tavır yap, o konuda ona elbette küsmen tavır yapman gerekiyor, ama hiç ailesini karıştırmadan. Ah o anneler günü zamanı çektiklerin hepimizi mahvetti burada, ne zaman ki annesini gittin öptüm, adam bıraktı eziyeti sana. Belli ki takık bu adam ailesine, düzelmez, sen ailesine saygı gösterdikçe de canını yakmıyor. Senin canın yanmasın artık hastanelik olma yeter, o yavruların annelerinin o hallerine şahit olmasın yeter :KK43: İyi yapmışsın eltini öpmekle, büyüklük sende kalsın hep. Bu arada bir yandan küçük küçük işler yapıp para biriktirmeye çalışacaktın. Ne yaptın, halledebildin mi o durumları, başladın mı birşeylere canım? Bir de kpss diyordun, ne oldu?

Son düzenleme:
Bu durumda bende ne yapacağımı bilmiyorum . Keriz gibi görüyorum
Cansucum sen o kvye eltiye vs karşı gurur yapma artık. Bir ara ayrılırsam sevinirler ondan gitmem diyordun, çok şükür bu fikirden çıktın bak, şimdi kardeşim sınavı kazansın gideceğim demeye başladın.

Asıl sıkıntı zaten kocan senin. Kocan adam olsaydı kimsenin dolduruşuna gelmezdi ama o kv gık dese adam geliyor seni hastanelik ediyor. Bu yüzden kv, elti, görümce hiç fark etmez, tüm ailesine mesafeli ama saygılı olmak zorundasın. Bu kerizlik değil. Sakın kocana "o beni öpmedi annen ona hiç bir şey demedi" falan deme. Asla. O ailenin eline de tek koz bile verme. Kv herhalde burnu sürttü düzeldi desin, düzeldiğini düşünürse kocana da der, bak nasıl düzeldi karın ben üsteleyince falan diye, kocan da bulaşmaz sana. Sen dördüncü çocuğu yapma, emzirdiğini büyütmeye bak, o evden çıkana kadar da dayak yememeye bak. Kardeşin kazanırsa da o evde yer açılırsa hemen çıkarsın inşallah. Ben böyle bir yorumu bir tek senin konunda yapıyorum, yoksa diyeceğim belli, ama gördüm ki çıkamıyorsun.. Bari aileyle geçin, bu elti meselesini o vicdansız kocana açıp da dayak yeme, bizi de üzme yine ne olur ...

Back
X