Mrb kızlar

Şimdiye kadar hiç doğru dürüst iş yapmadım ben kv me.pişman değilim ôyke ağır konusuyo ki yanına gittiğime dua etsin Allah büyük.sende sıkma kendini yapsan da aynı yapmasan da

Mrb kızlar . Bu aralar cok şey öğrendim . Kaynananın evde tansiyon makinesi varken gidiyordu benim komşulara . Gidip millete beni kotuluyormus . Kadın dedi huzurun bozulmasın diye sana bisey demiyordum . Kaynanan öyle söyleyince teyze senin gelin cok iyidir . Keske bizim gelin öyle olsa dıyorduk . Cunku seni taniyorduk . Iyi niyetliydin bu güne kadar kaynanani hic kötülemedin . Kizlar emegime yazık . Ben cok fedakarlık yaptım . Cocuklarım ben esim . Halen soktayim kaynanam. Bana diyor sen iyisin iyiki varsın tatlım . Arkamdanda millete beni kötülüyor . Bende kul köle oluyordum bana iyi diyor diye . Ben iyi gelinim . Offf kizlar off ne berbat insanlara düşmüşum. ALLAH sonumu hayır etsin . Bu günde bunu öğrendim ben ne yapayım bilmiyorum

Neden dışarıdan konuşan kadınların söylediklerine inanmayı tercih ettiniz ?
Ne malum belki kv -gelin muhabbetinizi kıskanıyorlardır.
Kulağınız ile duymadığınız gözleriniz ile görmediğiniz şeye inanmayın derim.
Belki kadın Cansu098 DEMİŞTİR onlarda yanına 50000 kelime ekleyip önüne sermişlerdir.

Mrb kızlar . Bu aralar cok şey öğrendim . Kaynananın evde tansiyon makinesi varken gidiyordu benim komşulara . Gidip millete beni kotuluyormus . Kadın dedi huzurun bozulmasın diye sana bisey demiyordum . Kaynanan öyle söyleyince teyze senin gelin cok iyidir . Keske bizim gelin öyle olsa dıyorduk . Cunku seni taniyorduk . Iyi niyetliydin bu güne kadar kaynanani hic kötülemedin . Kizlar emegime yazık . Ben cok fedakarlık yaptım . Cocuklarım ben esim . Halen soktayim kaynanam. Bana diyor sen iyisin iyiki varsın tatlım . Arkamdanda millete beni kötülüyor . Bende kul köle oluyordum bana iyi diyor diye . Ben iyi gelinim . Offf kizlar off ne berbat insanlara düşmüşum. ALLAH sonumu hayır etsin . Bu günde bunu öğrendim ben ne yapayım bilmiyorum
Eeee şimdi ne oldu da huzurunu bozdu bu komşu.

ben olsaydım herşeyden önce kayınvalidem ile konuşur ne dediklerini söylerdim. yalanlar ise bir araya geltirir konuyu açar neden yalan söylediniz derdim hiç belli olmuyor beş değil on olsada baratıp kendilerine iş arayan çooook.. olur insan oğlu sende alındığı bir şey olmuştr dert yandı onlarda belki abartttı

Laf getirene i nan ma yin...kvalide size iyiki.varsin diyormus tamam iste sozune tavrina bakin size...

Back
X