Mrb oğlum için bal alıcam hangi balı önerirsiniz

hayat kadar

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
135
57
13
29
Mrb oğlum için bal ve propolis alıcam İki marka arasında kaldım Eğri çayır ve Beeo Hangisi daha iyi ve doğal Oğluma diyet uyguluyorum Sekeri kestigim için bal vermek istiyorum ve bazı yabancı doktorlar otizim için propolis de öneriyor Onuda kullanicam ama hangisi alicagimi bilmiyorum Daha önce çok onemsemedigim için marketlerdeki ballardan alıp kullanırdım Ama şimdi oğlum için en doğal bal olsun istiyorum Yardımcı olursanız çok sevinirim Başka guvendiginiz kullandığınız marka olursa onu da tavsiye edebilirsiniz

Eğriçayır'ın, ballarının kalitesiyle dünya kulvarında sıralamalara giren bir marka olduğunu biliyorum. Diğer markayı da duydum ama hakkında detaylı bilgim yok.

Biz de ailece eğriçayır’a geçtik.Gurme değilim ama Balları gerçekten çok güzel onun tadına bakınca diğerleri şeker gibi geliyor

Ben beeo propolisli ham bal karışımını kullanıyorum. Eğriçayır da bu da fabrikasyon ürünler bana güven vermiyor ama çok yapacak bir şey yok. Keşke kendimiz üretsek :)

Oğlum simdi 11 yaşında iki yaşındayken eğri çayırın bal ,propolis ve ari sütü karışımı vardi ondan kullanmıştım. Eğri çayır iyi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…