- 16 Nisan 2025
- 135
- 57
- 13
- 29
- Konu Sahibi hayat kadar
-
Teşekkür ederim cevabınız içinEğriçayır'ın, ballarının kalitesiyle dünya kulvarında sıralamalara giren bir marka olduğunu biliyorum. Diğer markayı da duydum ama hakkında detaylı bilgim yok.
Teşekkür ederim cevabınız içinEgricayir. Diğer marka hakkında bilgim yok.
Rica ederim, ne demek... Evlât olunca akan sular duruyor, güle güle büyütün, çok güzel günlerini görün.Teşekkür ederim cevabınız için
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinRica ederim, ne demek... Evlât olunca akan sular duruyor, güle güle büyütün, çok güzel günlerini görün.
Öyle mi doğal olduğu için herhalde teşekkür ederim cevabınız için:)Biz de ailece eğriçayır’a geçtik.Gurme değilim ama Balları gerçekten çok güzel onun tadına bakınca diğerleri şeker gibi geliyor
Keşke:) herşeyin içine birseyler kattıkları için güvenemiyoruz haklısınızBen beeo propolisli ham bal karışımını kullanıyorum. Eğriçayır da bu da fabrikasyon ürünler bana güven vermiyor ama çok yapacak bir şey yok. Keşke kendimiz üretsek :)
Oğlum simdi 11 yaşında iki yaşındayken eğri çayırın bal ,propolis ve ari sütü karışımı vardi ondan kullanmıştım. Eğri çayır iyi diye biliyorum
[/QUOT teşekkür ederim cevabınız için burdaki arkadaşları güveniyorum çoğunluk eğri çayır diyorsa bende bu markayı alırım
Öyle mi bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için sadece bal alıcamPropolis erken ergenliği tetikleyen gıdalar arasında diye biliyorum bir araştırın isterseniz Eki Görüntüle 3620480
Siz yinede araştırın kendinizde tabi şifa olsunÖyle mi bilmiyordum teşekkür ederim bilgi için sadece bal alıcam
Allah razı olsun bu hafta doktora gidicektim oğlum için sorarım teşekkürler tekrardanSiz yinede araştırın kendinizde tabi şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?