- 17 Eylül 2025
- 56
- 16
- 3
- 27
- Konu Sahibi AnneeeOlmakistiyorum
-
İnovita marka çok teşekkür ederim 2 gün var ama kaset bembeyazdıNormal kaset testler en erken regl 3 gün kala veya regl gecikmesinde çıkıyor yüksek beta algılar sıradan kasetl
Başka test yapma imkanınız var mı erken gebelik olandanİnovita marka çok teşekkür ederim 2 gün var ama kaset bembeyazdıÇok şükür en azından biri Silik de olsa umut verdi
Bugün eczaneler kapalı merkez ile biraz uzağım ama yarın alıp yapacağım umarım varsa biraz koyulaşırBaşka test yapma imkanınız var mı erken gebelik olandan
2 yıldır o kadar kan verdim ki kalbim kırılmaması için testi biraz daha net görüp kan vermeyi düşünüyorumBaşka test yapma imkanınız var mı erken gebelik olandan
En iyisi canım ama güvenilir marka bul bende yarın sabah elimde kaset var onu yapacağım2 yıldır o kadar kan verdim ki kalbim kırılmaması için testi biraz daha net görüp kan vermeyi düşünüyorum
Ay inşallah rabbim kıpkırmızı çift çizgi görmek nasip etsinEn iyisi canım ama güvenilir marka bul bende yarın sabah elimde kaset var onu yapacağım
AminnAy inşallah rabbim kıpkırmızı çift çizgi görmek nasip etsin
İkinci çizgi var ama önemli olan kaçıncı dakikada çıktığı 5 dk sonrası genelde yalancı pozitif oluyorMrb acil bakar mısınız gebelik var mı bakar mısınız adete 2-3 gun varEki Görüntüle 3667731
Sonuc ne cıktıPazartesi sabah elimde kaset var onu denerim salı günü awok siparişleri gelince awok yaparım
Kızlar benim bat 4 Kasım bu sabah testim bu şekilde inovita marka sizce var mı kan için batı mı beklemeliyim
Ay hamilesiniz sanırım baya pembeleşmiş benimde 3 gün oldu gecıktı yarın kan vericem ac karnına inşaallah benimde iyi haber cıkar sizde kanama lekelenme oldu mu bir belirti varmı
İnşallah sende hamişsindir bacım belirti hafif akıntı kasık ağrısı bugün daha çok ama ağrım kanama leke yokAy hamilesiniz sanırım baya pembeleşmiş benimde 3 gün oldu gecıktı yarın kan vericem ac karnına inşaallah benimde iyi haber cıkar sizde kanama lekelenme oldu mu bir belirti varmı
Benim resimde belli olmuyor ama sabah 2 cı idararla yaptım unuttum sonradan yaptım boyle sizce gebelık varmıİnşallah sende hamişsindir bacım belirti hafif akıntı kasık ağrısı bugün daha çok ama ağrım kanama leke yok
ikinci çizgi hafiften var gibi sanki inşallah vardır aminBenim resimde belli olmuyor ama sabah 2 cı idararla yaptım unuttum sonradan yaptım boyle sizce gebelık varmı
üstte benim de test fotoğrafım var siz görüyor musunuz 2.çizgiyi ben gördüm eşime gösterdim o da var dedi ama çok silikBenim resimde belli olmuyor ama sabah 2 cı idararla yaptım unuttum sonradan yaptım boyle sizce gebelık varmı
Evet sizinde silik çizgi var ayy inşallah hepimiz gebeyizidr kan vermeye gitcem saglık ocagına normalde sabah gitcektim heycanlandm ac tok fark etmez umarımüstte benim de test fotoğrafım var siz görüyor musunuz 2.çizgiyi ben gördüm eşime gösterdim o da var dedi ama çok silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?