- 28 Mayıs 2025
- 74
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi hayatinisigi1
Kızlar 1 ay önce aniden bir sabah uyandım kafamın arkasında yanma dokununca acı ağrı kulaklarımda çok ağrıyordu sonra panik atağa da tutuldum ates bastı kalbim hızlandı yerimde duramıyorum sanki ölücek gibiydim. Zaten 3 gün önceden gelen ağrılarım vardı enseden. Hemen acile koştum tabi tansiyon nabız normal dediler 2 tane serum verdiler ama benim kafa yanmam uyuşmam geçmiyordu ayaklarımda uyuşuyodu ayakta duramıyodum. Kan tahlillerim temiz beyin tomografisi çekildim acilde oda 1 saat içinde çıktı ondada bişey yok. Norlojiyede gittim senin beyin tomografin temiz seninki stres diye panik atak hapı verdi . Bi kerede gözümde saniyelik bulanıklık yaşadım. Neyse 1 aydır düzelir gibi oldum ama bu seferde el parmaklarım titriyo sanki seğiriyolar aynı şekilde dilimde seğiriyo. Ellerime ve ayaklarıma kramp giriyor kramplar dahada sıklastı resmen bacaklarım ağrıyor. İnternette sürekli araştırma halindeyim. Çok mutsuzum sürekli neyim var diye düşünüyorum. Şimdide Ms miyim acaba diyorum. Babam ve annemin panik atak öyküsü var babam bende senin yaşadığın şeylerin hepsini yaşadım hiç bişeyin yok merak etme diyor o daha uzun yaşamış en az 6 ay böyle olursun diyor . Ama yok sanki bende başka bişey var gibi hep böyle düsünüyorum.