MS Office programlari

Monfi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2016
576
162
18
35
Selam kızlar.Ben bu ms office programlarından word ve excel programını unutmuşum bazı özelliklerini eskiden sekreterlikte sadece telefon bakipe mail gönderiyodum.Zamanla kullanmayınca unutmuşum bazı özelliklerini şimdi bir yerde çalışırsam iyi bilmem lazım. Öneriniz nedir kizlar.Özellikle exceldeki formülleri.Yabancig dil gibi kullanmayınca unutuyor galiba insan.

Cnm google a aratinca cok guzel tarifler cikiyor ancak sen once kafanda tasarlamasin sana lazim olabilecek seylerle ilgili bi tablo yapmaya calis googledan yardim al formul at
Yaptikca hatirlarsin

Daha önce iyi kullaniyorsaniz kisa bir tekrar isinizi görür. artik videolar elimizin altinda ve takildiginiz ilk yerde googleda aratin.
Yaptıkca tekrar hatırlıyor insan.

Haklısınız kızlar yakalandı cd ya da bir kitaptan yardım aliyim.Kullanmayınca bilgiler unutuLuyor.Çağrı merkezinde kendi programları var sekreterlik yaptigim zamanda da sadece e mail gönderiyodum.Zamanla. Onun dışında da lazım olmadığı için kullanmadım. İse girince inşallah bir problem olmaz.

Youtube da da vardır videolu anlatım. Şimdi orda gitar çalmayı bile öğretiyorlar :)

Aynen youtubede videolar bir de kitap aliyim hatırlarım inş.

Selam kızlar.Ben bu ms office programlarından word ve excel programını unutmuşum bazı özelliklerini eskiden sekreterlikte sadece telefon bakipe mail gönderiyodum.Zamanla kullanmayınca unutmuşum bazı özelliklerini şimdi bir yerde çalışırsam iyi bilmem lazım. Öneriniz nedir kizlar.Özellikle exceldeki formülleri.Yabancig dil gibi kullanmayınca unutuyor galiba insan.
nette var formülleri

Çok iyi bilmek için hepsine hafta maçı olmak gerekiyor.Aynen nette formülleri var.

Çok iyi bilmek için hepsine hakim olmak gerekiyor diyecektim.

Youtube bunun için güzel bir nimet. Ben de kullanmadığımdan unuttum en sonunda hem bi' kursuna gideyim hem de sertifika alayım dedim.

Rudecute aldın mi sertifikanı canım şimdi hepsini kullanıyor musun.İnsan gunluk hayatta pek kullanmadigi için unutuyor bu programları.

Back
X