msj atmayan sevgili!!!

seymadarilmaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
17
3
3
32
oncelikle merhaba arkadaslar. Konuma hemen girmek istiyorum cunku suan cok sinirliyim evet Ben yurtdisinda sevgilim ise turkiyede 2 yillik iliskimiz var en bir yil once gorusebildik ciddiyiz annelerle tanisildi ve hepimizin bildigi gibi kizi tavlayana kadar herseyi yaparlar sonra kiz asik olunca tekrar odun olurlar ilk zamanlar surekli msj atardi 7/24 aradan bir yil gecti msjlar azaldi ve bu beni sinir ediyor!!! Neymis uzaktayim diye artik sinir oluyormus bu yuzden yazmiyormus normalde sesli konusurken webcamda susmaz gel gorki msjda oyle napicam eskisi gibi olmasi icin napmaliyim hani artik kirildigimi nasil belli ediyim veya sizler napiyosunuz bu gibi durumlarda kac kerede konustum gel artik ozledim diyor evlenelim diyor akil verin kizlarr lutfenn... Simdiden sagolun☺

Konuşuyomussunuz telefon da mesaj atması o kadar da önemli değil bence

görüşmemek gerçekten sıkıntı ve arada sogumalara neden oluyor ..Ama msj olayına cok takılma benım erkek arkdsımda yanımda cok ıyıdır el ustunde tutar benı ama gelgorrelım uzaklastıgımız zaman telefonda pek basarılı degıldır ..Erkekler telefon ve msj konularında bızım kadar ılgılı olamıyorlar malesef .Adamlar nefret edıyor msjdan ..ben sevgılımı bıldıgım ve guvendıgım ıcın bu konuyu sıkntı yapmıyorum ..7/24 olayına gelınce ılk zamnlar olur ama zamanla azalması normal ee cicim ayları bıtıyor Sana tavsıyem ımkanın varsa bu özlemı kısaltmaya bak hersey yoluna gırer

qlax, post: 37272134, member: 618462"]görüşmemek gerçekten sıkıntı ve arada sogumalara neden oluyor ..Ama msj olayına cok takılma benım erkek arkdsımda yanımda cok ıyıdır el ustunde tutar benı ama gelgorrelım uzaklastıgımız zaman telefonda pek basarılı degıldır ..Erkekler telefon ve msj konularında bızım kadar ılgılı olamıyorlar malesef .Adamlar nefret edıyor msjdan ..ben sevgılımı bıldıgım ve guvendıgım ıcın bu konuyu sıkntı yapmıyorum ..7/24 olayına gelınce ılk zamnlar olur ama zamanla azalması normal ee cicim ayları bıtıyor Sana tavsıyem ımkanın varsa bu özlemı kısaltmaya bak hersey yoluna gırer [/QUOTE]
Haklisiniz aslinda ama fazla telefonda konusamayincada insan msj bekler

Aslinda fazla dgl ama biliyosunuz artk msjla Hersey hallediliyor msj atmasini istiyorum ben

Aksine telefon görüşmelerı daha yararlı oluyor ilişkilerde ..Msj ı ben samımı bulmuyorum tartısma olasılıgı daha yuksek oluyor cunkı karsındakının ses tonunu duyamıyorsun o kısı kızıyormu guluyormu bılemıyorsun ..Ayrıca süreklı telefon basında vıcık vıcık ılsıkıler pek uzun surelı olamıyor malesf ..

tekmeyi vur ne çekeceksin rahatına bak

mesaja taktın seven insan için bos bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…