- 12 Ekim 2014
- 17
- 3
- 3
- 32
- Konu Sahibi seymadarilmaz
-
Aslinda fazla dgl ama biliyosunuz artk msjla Hersey hallediliyor msj atmasini istiyorum beni006 .!.:Konuşuyomussunuz telefon da mesaj atması o kadar da önemli değil bence
Aslinda fazla dgl ama biliyosunuz artk msjla Hersey hallediliyor msj atmasini istiyorum ben
Cvp icin tskrlerGözden Irak olan gönülden de Irak oluyor
Cvp icin tskrler
Bana vodafoneden başka kimse mesaj atmiyorAslinda fazla dgl ama biliyosunuz artk msjla Hersey hallediliyor msj atmasini istiyorum ben
Banada turkcell atiyor bol bolBana vodafoneden başka kimse mesaj atmiyor
haline sukret
Yok artık !!Yaslar kac?
tekmeyi vur ne çekeceksin rahatına bakoncelikle merhaba arkadaslar. Konuma hemen girmek istiyorum cunku suan cok sinirliyim evet Ben yurtdisinda sevgilim ise turkiyede 2 yillik iliskimiz var en bir yil once gorusebildik ciddiyiz annelerle tanisildi ve hepimizin bildigi gibi kizi tavlayana kadar herseyi yaparlar sonra kiz asik olunca tekrar odun olurlar ilk zamanlar surekli msj atardi 7/24 aradan bir yil gecti msjlar azaldi ve bu beni sinir ediyor!!! Neymis uzaktayim diye artik sinir oluyormus bu yuzden yazmiyormus normalde sesli konusurken webcamda susmaz gel gorki msjda oyle napicam eskisi gibi olmasi icin napmaliyim hani artik kirildigimi nasil belli ediyim veya sizler napiyosunuz bu gibi durumlarda kac kerede konustum gel artik ozledim diyor evlenelim diyor akil verin kizlarr lutfenn... Simdiden sagolun☺
kendinizi neden bu kadar basitleştiriyorsunuzYok artık !!
mesaja taktın seven insan için bos bunlarAksine telefon görüşmelerı daha yararlı oluyor ilişkilerde ..Msj ı ben samımı bulmuyorum tartısma olasılıgı daha yuksek oluyor cunkı karsındakının ses tonunu duyamıyorsun o kısı kızıyormu guluyormu bılemıyorsun ..Ayrıca süreklı telefon basında vıcık vıcık ılsıkıler pek uzun surelı olamıyor malesf ..
Cevap bana mıydı zıpzıpa mı?kendinizi neden bu kadar basitleştiriyorsunuz
konuyu açana ya çok pardon.dCevap bana mıydı zıpzıpa mı?
mesaja taktın seven insan için bos bunlar
MUhtemelen size değil konu sahibesine yazdıkonu sahıbının sıkıntısına yorum yaptım acıklamaya calıstıgım nokta konu sahının takıldıgı nokta canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?