- Konu Sahibi seymadarilmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz kadınlar hep küçük ayrıntılara takılırız oysaki sevgi kalpte büyütülür kimisi gunde bin mesaj atar ama saman altından su yurutur atılan mesaj sayısının sevgiyle alakası yok ben uzaktayken kocişime sadece seni seviyorum yazarım bu yeter zaten.dkonu sahıbının sıkıntısına yorum yaptım acıklamaya calıstıgım nokta konu sahının takıldıgı nokta canım .
ciddi olan zaten oyalamazevlenmek için neyi bekliyorsunuz ya da kaç yıl geçmesini?
hakikaten sebebi bu olabilir sevgilinizin ama siz mesaj çekmesinden hoşlanıyorsanız biraz özverili olabilir de sevgiliniz...ilişkinin bir geleceği var mı ben bunu merak ettim öncelikle..
biz kadınlar hep küçük ayrıntılara takılırız oysaki sevgi kalpte büyütülür kimisi gunde bin mesaj atar ama saman altından su yurutur atılan mesaj sayısının sevgiyle alakası yok ben uzaktayken kocişime sadece seni seviyorum yazarım bu yeter zaten.d
yeni evlendim güncelleme yapmayı unutmuşum uzun süre girmemştm ben konu sahibine yazyrm kicanım benım bı sıkıntım yok bana cvb yetıstırmekten vazgecermısın ? ayrıca hangı kocadan bahsedıdyrsunuz profılnzde bekar yazıyor ?
ben konuyu açana yazyrmcanım benım bı sıkıntım yok bana cvb yetıstırmekten vazgecermısın ? ayrıca hangı kocadan bahsedıdyrsunuz profılnzde bekar yazıyor ?
yeni evlendim güncelleme yapmayı unutmuşum uzun süre girmemştm ben konu sahibine yazyrm ki
kimseye cevap yetştrmyrm kiben konuyu açana yazyrm
pardon dalgnlığma gelmş ama size yazmdmbenım msjlarımı alıntılıyorsunuzda
Sanirim bundan snra sesli konusucam HIC bir sekilde msj atmicamSıkıldım artık uzakta olmandan bu yüzden yazasım gelmiyor bahanesi çok saçma..
Evet bu benim için bir bahane olurdu..
İlişki durumumuz seninkiyle aynı bende yurtdışındayım erkek arkadaşım türkiyede yalnız biz 4 yıldır birlikteyiz..
4 yılda hiç bahsettiğin gibi bir soğukluk yazmamazlık olmadı.. olsaydı direk sevgisinden şüphe ederdim..
Daha 19um o yuzden canim yaGizzD .!.:Git evlen canim neyi bekliyorsun?