• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Msj?

Gelin kaynanaya benzer derlermiş annecim de bas git evine :halay:

Ne zaman benim kötü yonumu söylese ben öyle yaparım :halay:

bitli sidikli mi dedı sana ?

1 sene boyunca kafana takmak yerıne hayırdır sana ? nıye demedın kı

uslubuyla kendi seviyesini belli etmiş zaten. cok da takmamak lazım boylesini. eşinin annesi diye saygını duy ve geri çekil mode on :kahve:
Bi yerden sonra dayanamiyor insan valla ben evlendigim gunden itibaren ne yasiyorsam anlattim esime zaten tek basina buyumus bir adam esim hic bakmamislar gibi bi sey bende sevgililik donemimden bildigim icin evlendikten sonra baktim bana eziyet edicek bunu mu cekecem ya dedim butun baglar kopardik esiminde gonlu vardi :)) 2senedir sifir baglanti kafam dinc Allah dusurmesin bi daha gormem insallahh :)))

merhaba kizlar

Aklima hala takilan birseyler var inanki diceksiniz okadar zaman gecti neden konusmadiniz diye.

Sorun su ki gecen sene ney mi. Eltimle kayinvalideme gittik.

Eltim lafin arasinda sacinde birsey var dur alim dedi. Kayinvalidem ne BIT mi var dedi birden? Ben saskinligimda cevap veremedim eltimde ustune dusmedi.. unutuldu sanirim sonra..
Ama gucume gitmisti..

Sonra bi zaman bi msj geliyor birden bana: siddikli gelmiyormusunuz baska seylerde yaziyordu kotuydu ama unuttum. Esime gosterdim oda sasirdi. Gittik sordu esim. Galiba yanlis mi attin msji falan diye kaynanam bakti sustu.

Bilmiyorum cok takildi bunlar aklima...
Gorunuste esimin yaninda bana iyi davraniyorlar.

Acaba ben mi abartiyorum bilmiyorum.. kvim icinde bana karsi birseymi var bilemedim onuda..
Herseye ragmen iyi davraniyordu..
Bitliyi sözde demişte sidikliyi mesaja dökmesi kötü olmuş kayıt sonuçta inkarda edemez.Saf bir insansın belli ki boşver böyle olmaya devam et kötü söz sahibinin nede olsa.Bitli derken nasıl demişti alaycı mı ciddi mi?

merhaba kizlar

Aklima hala takilan birseyler var inanki diceksiniz okadar zaman gecti neden konusmadiniz diye.

Sorun su ki gecen sene ney mi. Eltimle kayinvalideme gittik.

Eltim lafin arasinda sacinde birsey var dur alim dedi. Kayinvalidem ne BIT mi var dedi birden? Ben saskinligimda cevap veremedim eltimde ustune dusmedi.. unutuldu sanirim sonra..
Ama gucume gitmisti..

Sonra bi zaman bi msj geliyor birden bana: siddikli gelmiyormusunuz baska seylerde yaziyordu kotuydu ama unuttum. Esime gosterdim oda sasirdi. Gittik sordu esim. Galiba yanlis mi attin msji falan diye kaynanam bakti sustu.

Bilmiyorum cok takildi bunlar aklima...
Gorunuste esimin yaninda bana iyi davraniyorlar.

Acaba ben mi abartiyorum bilmiyorum.. kvim icinde bana karsi birseymi var bilemedim onuda..
Herseye ragmen iyi davraniyordu..
Valla bazen bisey olur arkadaş arasında çatlak derler ya şaka ile karışık, hemen yapıştırırım lafımı soyleyene.
Ve mesafemi korurum.
Mesafeni koru, hatta bi kac kere keyifsiz git, yeri geldiğince usulunce soylersin.
Valla kv kusura bakmasın sidikli olmaya o yakin sen değil.

seviyesi düşük olduğundan mizacı bu şekildedir.

ablamın kvsi torunu oro.. diye seviyordu.

boşver canım sende vur şakaya alttan alttan iğnele taktığına değmez valla.

savur saçlarını gitsin. bit olsa kaç yazar bit şampuanı 20 lira. kırdığı kalbe fiyat biçilir mi acaba pehh :p

Msj geleli 1 buçuk sene mı oldu,ben mı öyle anladım ? :)
Kendi ayıbı keşke cvbını verseydin direk.

bit mi var demesinde bir gariplik yok

ama bence cevap kendinizde, temizlik hastasıyım demişsiniz

kv de size gıcıklığına ay bit mi var demiş

sidikli de bazı yerlerde yaşlıların gençlere söylediği bir sözdür

kv nin dediği doğru değil ama biz kv yi, konu sahibini ve ortamı bilmiyoruz

yani kv sürekli böyle konuşan bir tip değilse o da temizlik hastalığına atıfla demiştir.

aradan yıllar geçmiş

bu kadar takmayın

yaşlıların mizah anlayışı. bu kadar şaşıracak bişey yok. ayrıca üzerinden bi sene geçmiş. hafızanızda yer etmesi bile şaşırtıcı. biraz takıntılısınız galiba. ya o an sesiniz çıksın ya da unutun gitsin.

otomatik düzeltme ile yanlış yazılmış olma ihtimali geldi aklıma yoksa çok saçma. Bit mi derken de normal bir tepki olabilir, sadece 2 durum olduğu için kötüye yoramadım. Genel bir tutum olsa sürekli böyle şeyler yapsa , iyi niyet aramazdım

Back
X