zepp acaba msn le windows live messenger aynimi merak ettim diger soruma ne zaman cevep vereceksin :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused: :sm_confused:
slm benim bu bilgiye cok ihtiyyacim var bu konsulan klasoru bulamiyorum ben bulsamda nasil dinleyebilirim cok acil cevap bekliyorum tesekkurler
bir arkadasimin cok isine yaradi canim cok tesekkurler
sevgili zepp, kaydetme yeri olarak alınan dosyalarım içinde gösteriyor, ancak alınan dosyalarım içinde öyle bir klasör yok gizli dosya olarak mı yer alıyor diye baktım o da yok yardımcı olur musun lütfenn?
teşekkürler zeppcim. bende işaretli olmadığı için kaydetmiyormuş ancak idrak ettim olayı
Arkadaslar eminim isinize yarayacaktir;
Msn 'in üst kısmında sırasıyla;araçlar- seçenekler-iletiler kısmına girin altta konuşmalarımı buraya kaydet yazısını göreceksiniz.Orada nereye kaydettiği yazar.İsterseniz değiştirebilirsiniz de...
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
konusmalarin kayit edilmesini istemiyorsaniz ,gorusmelerimin gecmisini otomatik olarak sakla kismini isaretlemeyeceksiniz...
eger msn plus kullaniyorsaniz buyuk ihtimalle kaydediyordur ve kaydedilmesini istemiyorsaniz ;
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
kırmızı bölümdeki işareti kaldırınca düzelmesi gerekir??
slm zeppcim bilgin icin cok tesekkurler kac gundur ariyordum bende.peki bu konusulanlara nasil bakicaz anlamadim benn,aciklarsan sevinirimmm.simdiden tesekkurler.
ya cok pardon zeppcim.bugun buldum nereye kayit oldugunu kusuruma bakma.dun gece uyku sersemi idrak edememistimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?